Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پارکه ایا؟؟ 1. خیر محل تجمع افراد هست؟ 2. خیر:دی 4 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بازارها یا مجتمع های تجاری؟ 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 1. خیر 2. بلی هدف از تجمع تفریحه آیا؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 1. خیر 2. خیر:دی مربوط به حمل و نقله/؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بازارها یا مجتمع های تجاری؟ 3. خیر:| هدف از تجمع تفریحه آیا؟؟؟؟ تجمع ش میتونه به هر صورتی باشه ولی در کل محل تجمع به اون شکلی که تو ذهنته نیست پست قبل رو هم ویرایش کردم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مربوط به حمل و نقله/؟ 4. خیر 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مربوط به تاریخ میشه ؟ 5-خیر محل گذره؟؟ 6-خیر 5 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از لحاظ فیزیکی یک فضای عمومی قلمداد میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تنوع داره ؟ 7-بله تنوع داره از لحاظ فیزیکی یک فضای عمومی قلمداد میشه؟ 8- بله جز فضای عمومی محسوب میشه بقیه ی جواب هار بذاریم واسه فردا 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها من یه نکته این وسط اضافه کنم.. اگه از دوره های بعد سعی بشه سوالی که مطرح میشه در رابطه با فضای شهری خاص، شهر خاص، نظریه پرداز یا چیزی باشه که اطلاعات مارو بیشتر کنه به نظرم بهتره!! تاپیک جنبه آموزشی پیدا می کنه و یکم تخصصی تر میشه 6 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کاربری اداری، تجاری یا سیاسی داره؟ مذهبی چطور؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده