Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام امیدوارم که حال شما خوب باشد. فکر نکنم کسی وجود داشته باشه که بازی فوق العاده اعتیادآور Clash of Clans رو نشناسه.... یک بازی استراتژیک آنلاین که اصلا یه وضیه من که اوایل اصلا خواب نداشتم... ولی الان هم خواب ندارم با این بازی حالا در این تاپیک بیاید کلن هایی که در آن عضو هستید رو معرفی کنید و به نوعی تبلیغ کنید پ.ن1: حتما این بازی رو دانلود و نصب کنید. هم برای اندروید موجود هست و هم iOS پ.ن2: این بازی فوق العاده اعتیادآور می باشد. پس قبل از نصب به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشید چراکه بعد از معتاد شدن دل کندن فوق العاده سخت می باشد. مخصوصا اینکه چت هم داره و میشه با سایر دوستان و هم تیمی ها چت کرد. :icon_pf (34): 16 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ Clan ما: Iran Castle با پرچم سیاه و سفید همه چی هم موجود می باشد نام کاربری من: Essi بیاید در خدمت شما باشیم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من این بازیو داشتم رو گوشیم اولش هیچی سردر نیاوردم دیگه پاکش کردم 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من این بازیو داشتم رو گوشیم اولش هیچی سردر نیاوردم دیگه پاکش کردم بزرگترین اشتباه زندگیت نصبش کن :spiteful: 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خجالت نمیکشه مرد گنده:vahidrk: بدبخت طلا باز گرون شد منتظر توطئه زنت باش فکر نان باش که خربزه آب است 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خجالت نمیکشه مرد گنده:vahidrk:بدبخت طلا باز گرون شد منتظر توطئه زنت باش فکر نان باش که خربزه آب است توطئه ها در نطفه خفه میشن در این شرایط مردها باید سرکوبگر باشند 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ رو گوشی من نصب نمیشه سر کار همه دارن بازی میکنن 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ رو گوشی من نصب نمیشه سر کار همه دارن بازی میکنن اندروید 4 به بالا پایه زندگی زناشویی رو سست میکنه 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از بازی آنلاین می ترسم مثلا بوده 40 ساعت نخوابم و مواظب شرایط باشم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از بازی آنلاین می ترسم مثلا بوده 40 ساعت نخوابم و مواظب شرایط باشم این از هموناست بیا به ما بپیوند :spiteful: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اندروید 4 به بالا پایه زندگی زناشویی رو سست میکنه ّزار تبلت میخرم میام :دی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ّزار تبلت میخرم میام :دی ایشالا 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسی از دعوتت مهندس بازی قشنگیه رو تبلتم هنوز دارمش وقت کنم خوشحال خواهم شد هم بازی شیم ، ببینم مثل تخته نردت بازیت خوبه یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسی از دعوتت مهندس بازی قشنگیه رو تبلتم هنوز دارمش وقت کنم خوشحال خواهم شد هم بازی شیم ، ببینم مثل تخته نردت بازیت خوبه یا نه؟ ایول خانم دکتر بیا خوشحال میشیم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این از هموناست بیا به ما بپیوند :spiteful: شرایط دانلود ندارم فعلا تا دانلود کردم می پیوندم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شرایط دانلود ندارم فعلا تا دانلود کردم می پیوندم اغفالت کرد! تسلیت میگم روحت شاد و یادت گرامی... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اغفالت کرد! تسلیت میگم روحت شاد و یادت گرامی... از بیکاری که بهتره البته من سیگار رو به دلیل اینکه حال نداشتم برم سیگار بکشم ترک کردم قدرت ترکم بالاست 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از بیکاری که بهتره البته من سیگار رو به دلیل اینکه حال نداشتم برم سیگار بکشم ترک کردم قدرت ترکم بالاست :||| خانمان سوز ه! چه بلاهایی که سر خیلیا! نیاورده 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :|||خانمان سوز ه! چه بلاهایی که سر خیلیا! نیاورده قبلا مشابه اش عضو بودم لذتی که غارت کردن تو این بازی ها داره فرا تر از هر چیزیه اصلا زندگی و خانمان و ... رو بذار بسوزه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ محاله من باز اینو نصب کنم زندگی نمیذاره برا آدم که:vahidrk: توصیه: روی گوشی نصب نکنید که خدایی نکرده کور میشید انقدر خیره میشید و زووم میکنید با چشماتون:دی سعی کنید روی تبلت بریزید:دی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده