Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام داداش گلم علی آقای گل مهربون :hapydancsmil: تولدت مبارک باشه مهندس :hapydancsmil: زادروزت رو شادباش میگم هپی زادروزت شدیدالوصف لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام علی آقای گل تولدت خیییییلی خییییییلی مبارک ببخشید با تاخیر شد :626gdau::w70::w70::w70: ایشالا امسال بهترین سال عمرت باشه لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ Saaaaaalaaam Bah bah :-) TavalodetooOoon mobarak Sad seal b in salha:icon_gol: :love070: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام....ببخشیدبا تاخیرتولدتون مباک...انشا...همیشه شاد و پیروز باشید... لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک علی آقا امیدوارم بهترین روزهارو پیش رو داشته باشید لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک تبریک! انشالله صد سال زنده باشید. لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک علی جان ایشالله به همه آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک میگم علی آقا. انشاالله 120 سال عمر با عزت و پر برکت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): سلام سلااااااااااااام دوستان امروز تولد یه مدیر دیگه س که کارش خیلی درسته بدویین بیاین تبریک بگین یه روز نتم خراب بودا هیشکی یادش نمونده تولد داداشمه داداشم علی آقای فاطمی نهال عمر تو ای دوست همیشه رعنا باد بهار حسن تو بی آفت از خزان ها باد همواره شمع وجود تو روشنایی بخش همیشه روشنیت گرم و محفل آرا باد اول خوردنیا بعد کادوی من بعدم کادوی دوستااااااااااااااااااان کادومو نیگا اینم مراسم کیک خوری حالا تشریف بیارید که جشن داریم ایشاله تاپیک عروسیتو بزنمممممممممممممم مجددا مبااااااارکهههههههههههههههه سلاممممم خوبیییییییی آجییییی گل لومون دادی رفتااااا به به تولد آقا علی گل برادر گرامی هستشآقا تولدتون مبارک آقا اللهی شیرینی عروسیتونو بخوریم اللهی شیرینی عروسی بچه هاتونو بخوریمایشالله موفق و خوشبخت بشید و به آرزوهاتون برسیدتولدتونم مبارکه ببخشید دیر شد سلاممممم خوبیییییییی آجییییییییی کشل خودم:hapydancsmil: ممنونم از بابت هر دو تولدت مبارک علی آقای گـــل.. کادو: آرزوی خوشبختی و سلامتی و آرامش خیلی ممنونم إن شاءالله شما هم موفق باشین تو همه چی یه جا برام باز کنینداداش علی تولدت مبارک .................... سلاممم به به خوبیی؟؟ بابا زحمت افتادییااااا دستت درد نکنه مممنونمممم إن شاءالله زنده نتیجه هام تولد هزار سالگیتونو برات بگیرن گندم دور اول که پستت رو خوندم اصن نفهمیدم تولد کیهآقا علی تولدت مبارک شادوماد انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی در کنار همسرت:hapydancsmil: سلامممم:hapydancsmil: ممنونم آجی بابا هنو خبری نیستا!!! به به تولدت علی گل علی جان اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص شماست :cakesmileyf: به به داش مهدی خوبی؟؟ ممنونمممم این کیکه کاش بود دور همی میخوردیمشششش تبریک سلام ممنونم خانوم Mina yousefi آخه چرا مسئولیت اون عکس تشخیص هویتو به گردن نگرفتیییییییی اا. پ واسه این بود نمایشگاه رو پیچوندی نیومدی که کیکو نگیریم ازت؟ از آرزو خانم یاد بگیر :happybday: تولدت مبارک علی جان :happybday: :happy: سلام داش محمد خیلی ممنونم قدم رنجه فرمودین در مورد نمایشگاهم حرف نباشه هااااا:167: رأی ما رو کی پس میدی؟؟؟؟ تولدتون مبارک..شاد باشید خیلی ممنونم:hapydancsmil: إن شاءالله شما همیشه شاد خندون باشین به به ....ببینید تولده کیه....علی آقای گل... آقا اردیبهشتی هم که هستید....بچه محل هم که هستید....دیگه خیلی بشتر مبارکه البته من یادم بودااااااااااااااااااااااااااااااا به چطوری آجی؟؟؟ خوبی؟ ممنونم:hapydancsmil: بله شما یادت بود منم شاهدم دستت درد نکنه زحمت کشیدی إن شاءالله عمری باشه تولدتونو تبریک بگیم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ببخشید کادو داشت یادم میرفت :icon_gol::icon_gol::icon_gol:بازم تولدتون مبارک....براتون بهترین هارو آرزو میکنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol:ایشالله تاپیک بعدی مناسبت ها برای شما...تاپیک عروسی تون باشه:icon_gol: بابا دم شما گرم شما خودتون گلین:icon_gol: زحمت افتادی آجی آدرسو برات اس ام اس میکنم با پیک بفرستتتتتت منم این یوم الله و میلاد با سعادت جناب اقای علی فاطمی عزیز که به حق الگویی هستن برای تمام دوران ها فردی شریف متعهد و مطهر و صالح که اسلوب حکمت و عترت را به غایت معنا کرداند مبارک میشمارم و برای ایشان از درگاه احدیت عمری گران و طویل و پر طمطمراق مسئلت دارم مهندس خوش فکر 93/2/13 ممنون مهندس کادوم کوووووو؟؟؟؟:ws3: تبریک میگم ...انشالا به زودی تاپیک عروسیتون رو ببینیم... ممنونم:icon_gol: إن شاءالله إن شاءالله همه جوونا خوشبخت بشن مبارکشاد باشی ممنون داش افشین ناپیدااا تولدت مبارکــــــــــــــــ آقای کار درست و همه فن حریف با آرزوی بهترین ها سهههلاام خوبی؟ ممنونم:hapydancsmil: أن شاءالله خوشحال باشی همیشه سللممممممممتوووووووووولدت مبارک ایشابه صدسلبهربیشید. سللاااامممم خیلی ممنونم آجیییی:hapydancsmil: صد سال میخوایم چیکار.... واللا با این شرایط تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم که به زودی زود تاپیک عروسیت ببینم:hapydancsmil::hapydancsmil: ممنوننننننن:hapydancsmil: آجی بامرام و مهربون:2rqfst4: تولدت مبارک داداشم. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیری. ممنونم إن شاءالله شما همیشه صاحب بهترین ها باشی سلام داش علی اقا تولدت مبارک امیدوارم 120ساله بشی و همیشه شاد و پیروز باشی به داش مجید ممنونم:icon_gol: مبارک باشه بههههه ببین کی اومده:hapydancsmil: مدیر اصفونی خودمون!!! چیطوری آجی؟ خبی؟ ممنونم:hapydancsmil: پ کادوت کوووو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده