ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ............................ . . . . . . الان محمد وجاوید وشایدم مهدی له له زنان می پرند وسط تاپیک نترسید بابا موهام سفید شده من دهه هفتاد سیاست و بوسیدم گذاشتم کنار دوره اول ریاست خاتمی منظورم باشگاهه آغا این خانوما چرا پستهای مدیریت و اشغال کردند؟ شما نمیگین من میگم 1- خانوما بیکارترند نه این نیست 2- خانوما شایسته ترند نه هیس این ماله قبل انقلاب بو دختر شایس............ هیس........... 3- می خوان عوض اون بیرون که شغلهای مهم کلیدی و صدارتی و وزارتی دست اقایونه رو دربیارند نه اینم نیست چون خانوما اصلا .......... 4- گیج شدم علتی پیدا نکردم راهنماییم کنین لطفا 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تازه زود هم بازنشته میشند 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ............................. . . . . . الان محمد وجاوید وشایدم مهدی له له زنان می پرند وسط تاپیک نترسید بابا موهام سفید شده من دهه هفتاد سیاست و بوسیدم گذاشتم کنار دوره اول ریاست خاتمی منظورم باشگاهه آغا این خانوما چرا پستهای مدیریت و اشغال کردند؟ شما نمیگین من میگم 1- خانوما بیکارترند نه این نیست 2- خانوما شایسته ترند نه هیس این ماله قبل انقلاب بو دختر شایس............ هیس........... 3- می خوان عوض اون بیرون که شغلهای مهم کلیدی و صدارتی و وزارتی دست اقایونه رو دربیارند نه اینم نیست چون خانوما اصلا .......... 4- گیج شدم علتی پیدا نکردم راهنماییم کنین لطفا فتنه شما آقایونید که نمیتونین تحمل کنین ببینین خانوما مدیر و مسئولن:vahidrk: بعدم نگران نباشین اکثریت ارشدا آقا هستن (با توجه به متن قرمز شده...خانوما اصلا چی؟؟؟:167: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعدش گندم ارشدا بعله اقایونن ولی اونا صاحاب فرومند اکثرن یا پیوند ......... البته فامیلی دارند سلام عرض شد اقا محمدو مهدی و................:ws3:1 درمورد قرمزه هیجی بوخودا مرکبم تموم شد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ m_a[/url]rch;1396556] حتما مدیر بعدی شمایین نه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه نمونش این مجید خودمون از موقع بچه گیم یادم می آد مدیر بوده اما خوب ماشالله(این شکک اسپند کوش محمد برامون شکلکش بذار بی زحمت) داشتم میگفتم چقدره این داداش ما فعاله مدیر یعنی این مجید ساندیس یادت نره البته هستی و پری و .... فعالن البته بینشون هستند گندم و ........ چه خوب از ترس نیستا احتیاطه اما روی هم رفته نمی دونم چرا آقایون اقلیت اند 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعدش گندم ارشدا بعله اقایونن ولی اونا صاحاب فرومند اکثرن یا پیوند ......... البته فامیلی دارند سلام عرض شد اقا محمدو مهدی و................:ws3:1 درمورد قرمزه هیجی بوخودا مرکبم تموم شد امیدوارم همین که میگی باشه یه نمونش این مجید خودمون از موقع بچه گیم یادم می آد مدیر بوده اما خوب ماشالله(این شکک اسپند کوش محمد برامون شکلکش بذار بی زحمت) داشتم میگفتم چقدره این داداش ما فعاله مدیر یعنی این مجید ساندیس یادت نره البته هستی و پری و .... فعالن البته بینشون هستند گندم و ........ چه خوب از ترس نیستا احتیاطه اما روی هم رفته نمی دونم چرا آقایون اقلیت اند خب فعال باشین ایده داشته باشین والله به قرآن...مردم چه حسودن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امیدوارم همین که میگی باشه خب فعال باشین ایده داشته باشین والله به قرآن...مردم چه حسودن من هه 20 ساله مدیرم چه فایده غیر از فشار چی داره 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من هه 20 ساله مدیرم چه فایده غیر از فشار چی داره خب پس واسه چی فتنه انداختی اول سالی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب پس واسه چی فتنه انداختی اول سالی؟؟؟ خوب بابا من ریش سفیدم برو بچ تو خصوص برام پیام میزارن منم خوب کشته مرده بچه هام 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوب بابا من ریش سفیدم برو بچ تو خصوص برام پیام میزارن منم خوب کشته مرده بچه هام شوما اون بچه ها رو به من نیشان بده 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شوما اون بچه ها رو به من نیشان بده نه دیگه از ترس تو خصوصی فرستادن 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه دیگه از ترس تو خصوصی فرستادن پس خودم مارپل میشم پیداشون میکنم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مدیرای خوب نواندیشان خانوما و آقایون از همتون تشکر و قدردانی میشه برای مزاح این تاپیک رو گذاشتم امید که در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید از هستی خانوم پری و حنانه و فرنوش و سدنا و مدیر تالار هنر و موبایل که بازنشست شد و دنیز و یارپاک هم خسته نباشید طلب من... و مخصوصا مینا خانوم(ایشالله که بازنشست نشه) 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوبه مدیر نیستم وگرنه خین به پا میکردم تو این تاپیک 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوبه مدیر نیستم وگرنه خین به پا میکردم تو این تاپیک اگه شما مدیر بشی اگه کسی بهت چیزی گفت من...................:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اقا من این بحث رو قبلا انجام دادم جز به کتک خوردن از خانمها نمی انجامه همون بهتر که ما اقایون رییس باشیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده