Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو کهزود رفتی گندم جونمنظورم اونایی بودک ه ازول تا آخر بودن و تحویل نگرفتن:| ما که یه گندم بیشتر نداریم :) :aghosh: واقعا برای اونایی که میگی نتاسفم...تازه تک خورم هستن:| لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ محمد الکی میگه باور کن من آروم نشستم یه گوشه نمایشگاه تبریز بیا ببنین مهمون نوازی ما رو لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو کهزود رفتی گندم جونمنظورم اونایی بودک ه ازول تا آخر بودن و تحویل نگرفتن:| ما که یه گندم بیشتر نداریم :) کیا اسپمر مهربون سایت رو تحویل نگرفتن الان ناراحته هان؟:| محمد الکی میگه باور کن من آروم نشستم یه گوشه اینکه شیطون باشی که بد نیست و شاید به خاطر اینکه اولین بار همدیگه رو دیدید یخاتون آب نشده هرچند پسرا این مشکل رو ندارن و تو همون برخورد اول انگار 10 سال همدیگه رو میبینن و میشناسن به نظرم مشکل از طبیعت خود خانوماس (الان همه میریزن سرم ،فراااااااااااااااااااااااااااار:th_running1:) لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوب میکنم میزنم راستی تنها تنها رفتی بستنی بهت ندادن اگه من بودم هیچی بابا ........ نه مثل اینکه خیلی با شما مهربون بودمبعله دیگه این اوج معرفتو نشون میده که شیرینی میخورن ولی بستنی تعارف نمیزنن نه بوگو حرفتو قورت نده..هیچی بابا رو ولش کن حرف دلتو بزن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه مثل اینکه خیلی با شما مهربون بودمبعله دیگه این اوج معرفتو نشون میده که شیرینی میخورن ولی بستنی تعارف نمیزنننه بوگو حرفتو قورت نده..هیچی بابا رو ولش کن حرف دلتو بزن تبریز بیا معرفت خودمونو نشون بوخودا ما مهمون نوازیم اینجوری:vahidrk: البته این نوازش نیست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کیا اسپمر مهربون سایت رو تحویل نگرفتن الان ناراحته هان؟:| اینکه شیطون باشی که بد نیست و شاید به خاطر اینکه اولین بار همدیگه رو دیدید یخاتون آب نشده هرچند پسرا این مشکل رو ندارن و تو همون برخورد اول انگار 10 سال همدیگه رو میبینن و میشناسن به نظرم مشکل از طبیعت خود خانوماس (الان همه میریزن سرم ،فراااااااااااااااااااااااااااار:th_running1:) حالا بعد درباره همه نظرم رو میگم اما چند نفر حیفم میاد اسمشون رو نبرم یکیشون میلاد بود دمش گرم (خودش میدونه واسه چی :) ) یکی امید بود که باید به عنوان یه بختیاری با اصالت قشنگ باهاش حرف بزنم :| یکی هم فاطمه (آریودخت بود که تو یه موضوعی به اشتراک رسیدیم :| که واقعا کاش حقیقت نداشت :| اینم خودش میدونه واسه چی ) مریم 39 یه دونه ای (اینم خودش میدونه واسه چی) اینا رو اینطوری گفتم چون اگر بقیه حواسشون به ما بود،میفهمیدن واسه چی :دی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریز بیا معرفت خودمونو نشون بوخودا ما مهمون نوازیم اینجوری:vahidrk: البته این نوازش نیست مثل اینکه یادت رفته منم تبریزی ام...اتفاقا منم همینطوری جواب مهمون نوازی رو میدم:vahidrk: تازه آدرسم بپرسین خوب راهنماییتون میکنم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :aghosh: واقعا برای اونایی که میگی نتاسفم...تازه تک خورم هستن:| منم بستنی خوردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم بستنی خوردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نوش جان همتون لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم بستنی خوردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کوفت جونت ا این نوش باید میشد بعدا ویرایش میکنم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نوش جان همتون اصن من میخوام از مدیریت استعفا بدم :| محمد یه ناهار ورشکستت میکرد :| لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مثل اینکه یادت رفته منم تبریزی ام...اتفاقا منم همینطوری جواب مهمون نوازی رو میدم:vahidrk: تازه آدرسم بپرسین خوب راهنماییتون میکنم نه کافیه همینقدر میگم بچه هایی که تبریزن یه قرار شاهگلی بزاریم سالهای قبی با سهیل و سجاد و... رفتیم جاتون خالی بستنی هم زدیم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه کافیه همینقدر میگم بچه هایی که تبریزن یه قرار شاهگلی بزاریمسالهای قبی با سهیل و سجاد و... رفتیم جاتون خالی قلیون هم زدیم معتاد لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه کافیه همینقدر میگم بچه هایی که تبریزن یه قرار شاهگلی بزاریمسالهای قبی با سهیل و سجاد و... رفتیم جاتون خالی قلیون هم زدیم دوستان تبریز جای امنی است.(نقطه سر خط) در تبریز قلیان وجود ندارد. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان تبریز جای امنی است.(نقطه سر خط)در تبریز قلیان وجود ندارد. واقعا" تبریز شهر خوبی من که خیلی خوشم اومد لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعا" تبریز شهر خوبی من که خیلی خوشم اومد کرمانشاهم خوبه 2 ماهی بودم آشخوری اونجا گفتم که معتادم خودتی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعا" تبریز شهر خوبی من که خیلی خوشم اومد تا حالا نیومدید نه؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کرمانشاهم خوبه 2 ماهی بودم آشخوری اونجا گفتم کهمعتادم خودتی کرمانشاه خیلی مهمون نوازن:gnugghender: شوخی کردم باشه معتاد خودمم بقیه دوستانی که رفتن میتینگ خاطره ندارن بنویسن بخندیم؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممد چقدر زود انداخته بودیش آخه!! اتفاقا با مینا(مینی) گفتیم نیمدی چرا یهو داغ دلش سر جشن فارغ التحصیلیشون تازه شد میم شیمی خیلی چهرش برام آشنا بود ... اصن انگار میدونستم میم شیمی این شکلیه... دمت گرم شنیدم بحث شیرین ن ن شوهر کردن ن ن حسابی گرم بوده ماشالللله ه ه ه آره بابا دو تا رو هم شوهر دادیم البته میتینگ که دو دسته بود کلا از همون اولش تا خاموشی برقهاالبته زحمت خریدنش رو:icon_razz: کی خرید پس؟ منظور از دو دسته چیه؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تا حالا نیومدید نه؟ تبریز رو خیلی اومد چند سال پیش کوچه پس کوچه هاشو هم بلد بودم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده