رفتن به مطلب

تقویت روابط عمومی و اجتماعی

- Nahal -

ارسال های توصیه شده

همه ی ما در زندگی خودمون با آدم های زیادی ارتباط داریم و نوع ارتباط و روابط عمومی ما تأثیر زیادی در نوع ارتباطمون و تأثیرش بر زندگیمون داره. اگر روابط عمومی خوبی نداشته باشیم در زندگی به مشکل میخوریم.

نوع ارتباط ما با همکار,دوست و ... قطعا متفاوت هست.

اینجا از تجربیات خودتون برای بالابردن و تقویت روابط عمومی و اجتماعی بگید :a030:

• Like 18
لینک به دیدگاه

چ بحث خوبی...

اصولا من خیلی زود با آدما رابطه برقرار میکنم

اینجور که دوستام و بقیه میگن آدم اجتماعی هستم..من اصولا همیشه لبخند میزنم به روی همه..واسه همین فک میکنم آدما با دید خوبی به سمتم میان دیگه بقیشو خدا درست میکنه:ws3:

خلاصه اینکه چهره آدما هرچی خندون تر باشه ارتباط برقرار کردن دیگران باهاش ساده تر میشه..

یه بارم توی تاکسی نشسته بودم آقای راننده که هم سن پدرم بود بهم گفت دخترم چقد خوبه انقد چهره خندون و شادی داری..به آدم انرژی میدی..آدم دلش میخواد باهات صحبت کنه....(من هم ذوق مرگ شدم...:ws3:)

دیگه ایشالا لباتون خندون باشه همیشه....

بخنـــــــــــــــــــدین:ws3:

===========

یه چیز دیگه هم هست..همیشه سعی میکنم از کلمه های مهربون استفاده کنم...آروم صحبت کردن هم خیلی مهمه:w16:

همه اینا مخاطب رو سمت آدم جذب میکنه....

• Like 8
لینک به دیدگاه
چ بحث خوبی...

اصولا من خیلی زود با آدما رابطه برقرار میکنم

اینجور که دوستام و بقیه میگن آدم اجتماعی هستم..من اصولا همیشه لبخند میزنم به روی همه..واسه همین فک میکنم آدما با دید خوبی به سمتم میان دیگه بقیشو خدا درست میکنه:ws3:

خلاصه اینکه چهره آدما هرچی خندون تر باشه ارتباط برقرار کردن دیگران باهاش ساده تر میشه..

یه بارم توی تاکسی نشسته بودم آقای راننده که هم سن پدرم بود بهم گفت دخترم چقد خوبه انقد چهره خندون و شادی داری..به آدم انرژی میدی..آدم دلش میخواد باهات صحبت کنه....(من هم ذوق مرگ شدم...:ws3:)

دیگه ایشالا لباتون خندون باشه همیشه....

بخنـــــــــــــــــــدین:ws3:

===========

یه چیز دیگه هم هست..همیشه سعی میکنم از کلمه های مهربون استفاده کنم...آروم صحبت کردن هم خیلی مهمه:w16:

همه اینا مخاطب رو سمت آدم جذب میکنه....

آفرین خانوم خندون :ws3:

تشکر از آدم ها خیلی مهمه.اینکه برای کارهای هرچند کوچیک هم ازشون تشکر کنیم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من كلا خيلي سريع ارتباط برقرار ميكنم ، خيلي سريع :ws3: البته نه با هر كسي وقتي بخوام با يكي رابطه بر قرار كنم سريعا در عرض چند ثانيه !

مخصوصا توي مراحل اداري كه رفاقت يك پوند مثبت تلقي ميشه من سريعا از در رفاقت وارد ميشم ...

چندتا گزينه خيلي مهمه :

1 . لبخند

2. لحن سخن بايد پر هيجان و پر انرژي باشه ، مثل اينكه با طرف 20 ساله رفيقي و الان بعد از سالها ديديش :ws3:

3. استفاده از جملات نغز و طنز آميز ... ( البته در حدي كه زيادي لوس نشه )

پسر و دختر و خانم و آقاش هم برام مهم نيست ! خيلي سريع ارتباط صميمي بر قرار ميكنم ( يك صميميت اجتماعي )

و من اين شرايط رو وام دار يك ريسك هستم ... يك ريسك كه توي ايران بيشتر مفهوم خريت دارد ( ببخشيدا )

اونم اينه : اعتماد . من هميشه به همه اعتماد دارم ! مگر اينكه خلافش ثابت بشه ! اين بهم حس خوبي ميده هر چند توي جامعه ما 99.99 درصد هميشه خلافش ثابت ميشه ! و اين بزرگترين ضعف جامعه ماست عدم اعتماد به ديگران و بدتر از اون سو استفاده از اعتماد ديگران !

خب به هر حال اينا ايده اولوژي هاي منه ....

خودم شخصا الان از رفته گر دانشگاه تا رئيس دانشگاه ارتباطات موثر و محكمي دارم !

من همه آدما رو دوست دارم ف مگر اينكه خلافش ثابت بشه!

البته يكم آرماني و رويايي هست چون واقعا اجتماع ما پتانسيلش رو نداره اما من اجتماع اطرافم رو مجبور به پذيرشش ميكنم ! من ديكتاتورم :ws3:

و اينو خاطر نشان بشم توي خانواده خودم بين اعضا خانوادم به اين شدت موفق نيستم ! يعني كلا موفق نيستم ... خيلي هم آسيب شناسي كردم اما جواب نميگيرم نميدونم چرا ...

• Like 10
لینک به دیدگاه

اونم اينه : اعتماد . من هميشه به همه اعتماد دارم ! مگر اينكه خلافش ثابت بشه ! اين بهم حس خوبي ميده هر چند توي جامعه ما 99.99 درصد هميشه خلافش ثابت ميشه ! و اين بزرگترين ضعف جامعه ماست عدم اعتماد به ديگران و بدتر از اون سو استفاده از اعتماد ديگران !

چه نکات خوبی :icon_gol:ممنون:icon_gol:

این اعتماد خیلی ریسک داره :ws37:زیاد اعتماد کردم و زیاد ضربه خوردم و بازم تکرار کردم :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام

مرسی نهال جون خیلی بحث جالبیه :a030:

اولین نکته واسه رابطه همونطور که سودی جون گفت لبخند زدنه

حتی اگه حرفی زده نشه خود اون لبخند یک نوع ایجاد ارتباطه

کار دیگه ای که می کنم همدردیه :دی بعضیا واقعا نیاز به همدردی دارن تو بعضی شرایط.

راه دیگه کمک کردنه. به هر نوعی میشه کمک کرد به دیگران.

و اینکه به قول یکی از استادامون مردمو پاک ببینیم

:icon_gol::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام به روی ماهتون...

ممنونم از دعوت...:icon_redface:

فکر می کنم من بیشتر از اون دست آدم ها باشم که دیوار رو به پل ترجیح می دم...

در صورت لزوم به ایجاد پل...ورودی پل ویزای اخلاقی طرف رو به طور کامل باید چک کرد...

.

.

.

دیوار بین آدم ها می تونه مثه واکسن عمل کنه...

می تونه از تبدیل شدن بهترین دوستانتون به بدترین شون در اثر عوض شدنشون جلوگیری کنه...

می تونه از سو استفاده شدن جلوگیری کنه...می تونه از قضاوت شدن جلوگیری کنه...

البته ارتفاع دیوار بستگی به اطرافیان داره که قَدِ شون برای به زور وارد شدن بلند هست یا کوتاه!:icon_redface:

پُر واضح هست که انسان برای زندگی نیاز به تعامل اجتماعی داره...ولی تعامل و ارتباط به قدری که بده و بستون های اجتماعی مثه یک چرخ دنده رو روال انجام بشه...نیاز به دعوت افراد به حیاط خلوت و حتی حیاط که دارای برچین کوتاهی هم هست نیست...

نیازی نیست یکدفعه تو دو تا برخورد به قدری گرم گرفته بشه که احساس نسبت به آدم ها به گونه ای متفاوت بشه...

البته اعتقاد راسخ دارم..که گرم برخورد کردن با بی مبالاتی در رفتار از زمین تا آسمون فرق می کنه....که من در سطر فوقانی منظورم همون جنبه ی بی میالاتی بود...وگرنه روابط انسانی ماشینی خواهد بود....و نیاز به خوش برخوردی در رفتار هست....

من در تعامل همیشه و همیشه سرلوحه ام...صدای آرام..صورت بشاش..البته در حد لبخند کوچک...و مورد خطاب قرار دادن افراد با نهایت احترام هست..چه کوچکتر باشن..چه بزرگتر...

در محیط که من در اون با افراد تعامل دارم..این یک برگ برنده است...چون همکارانم غالبا به دلیل جایگاهشون نگاه از بالا دارند...

بزارین یک مثال خیلی کوچیک و دمه دستی بزنم...یادم نمی آد که خانم ها و آقایون رو بدون پیشوند آقا یا خانوم صدا کرده باشم...من از اون دست افراد هستم که صدا کردن کوچک اسم افراد را در اکثر مواقع به پای صمیمت نمی زارم...البته اصلا و ابدا اعتقاد ندارم که انجام این عمل توسط دیگران بد هست...اصلا..:icon_redface:

من این روش رو برگزیدم...و دیدم که برای من این رفتار احترام بیشتر رو آورده...

تو همین صمیمت های یکدفعه ای هست...که گاهی بی حرمتی هایی رخ می ده...گاهی شخصیت ادم در راستایی بعضی از همین رفتارها تبدیل می شه به مجلس گرم کن...یا یک جاهایی تبدیل می شه به کنجکاوی...یک جاهایی بی حیایی...یک جاهایی پُر رویی...

ولی در یک جاهایی با حفظ بعضی موازین تبدیل می شه به افراد قابل احترام...خوش مشرب...خونگرم...و پر انرژی...

خط بین این دو سری ادم به باریکی بین مراحم و مزاحم هست...:icon_redface:

که در حقیقت با همون برخورد اول متوجه نمی شین...بلکه چند برخورد بگذره متوجه می شیم که فرد متعلق به کدوم دسته هست....

بار اول..محک آزمایش نیست...

امیدوارم پراکنده گویی نکرده باشم...

در تاپیک هایی که حرف برای گفتن دارند....همیشه استعداد گزافه گویی من شکوفا می شه...

خستگی چشم هاتون رو به مهربانی دلتون بر من ببخشین...

آرامش پیشکش لحظه هاتون:icon_gol::icon_redface:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

خب بقیه اش کو ؟؟؟!!!!! :hanghead: :ws37:

بنظر من

1 آدم باید همیشه چهره خوشرو و شاداب داشته باشه که ملزم یک لبخند ساده هست

2 برای سلام کردن منتظر نباشیم که حتما طرف مقابل سلام بکنه پیش قدم بشیم،هرچند که گاهی لازم میشه برعکس عمل کنیم اما خب

3 به قول معروف بیخودی با کسی پسر خاله نشیم در نهایت صمیمیت و ادب و حفظ حریم ها صحبت کنیم،که همینطور که آقای سام گفتند اسم کسی رو تنها خطاب نکنیم و پیشوند یا پسوند بذاریم

4 من خودم قبلا به کسانی که احتیاج داشتند مشاوره میدادم ولی واقعا الان دیگه از لحاظ مغزی و روحی حوصله این کار رو ندارم و ترجیح میدم حداقل به درد و دلشون گوش بدم و گاهی یه راهنمایی در حد توانایی خودم بکنم

5 اگر همزمان از درب باز خواستیم رد بشیم احتیاجی به هول دادن نیست یک تعارف میکنیم و البته باید اول خانم ها رد بشن

6 برای صحبت کردن خیلی خوبه که با توجه به میزان آشنایی صمیمی برخورد کنیم اما باید حتما حرمت ها حفظ بشه

7 شوخی های بیجا و لوس بازی کلا ممنوع

8 سر میز اول خانم از منو انتخاب کنه

و خیلی چیزهای دیگه

راستی من یه کتاب آداب رفتاری دارم اگر لازم بود خبر بدید:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
زمان اختلاف بین دو نفر سعی کنیم هر دو رو آروم کنیم و طرف هیچ کدوم رو نگیریم.

قضاوت : افرین خیلی مهمه و اگه بیان نداریم ساکت موندن هم مهمه که شنونده خوبی باشیم اقلا:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

موقع ناراحتی ادمها دوست ندارن بگیم اشتباه کردین.گاهی همینکه به حرفشون گوش بدیم تا حرفاشون رو بزنن براشون کافیه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...