Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلام به همه دوستانامروز که نه ولی 6 اردیبهشت تولد بهترین دوست و خواهر من بهترین همراه و راهنمای من بهترینه بهترینا . . . . . . . . . . . . . . آرزو (Sadena) همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالا همه بیاین وسط مسط اینا رو هم دریابین اینم از کادوهای من بقیه دوستانم اگه اینجا کادو ندن روز نمایشگاه ازشون گرفته میشود 18 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اول از همه منم به نوبه ی خودم تبریک میگم:hapydancsmil: به خاطر دوتا چیز یکی اینکه تولدشونه:(87): دومی اینکه اصن اردیبهشتین!!! اردیبهشت بهترین ماهه!!!!!:gnugghender: امیدوار به همه آرزو هاتون برسین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به تبریک چه کادویی بشه اولین کادوی همسر لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :w70: :w70: به به تولدت آرزو خانم گل:w70: :w70: آرزو جان :626gdau:اینم کادوی من برای شما :626gdau: :happybday::flowerysmile::happybday: :cakesmileyf:کیک مخصوص شماست :cakesmileyf: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک آرزو جان امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی عزیزم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرزوی عزیزم انشاالله همیشه سلامت وخوشبخت باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک آرزوجون لحظه های زندگیت قشنگ لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرزویی تولـــدت مبارکــــ عشقــم ! امسالم می خواستم خودم تاپیک تولدتو بزنم ولی قسمــت نشــد ! به همه ی آرزوهات بـرسی آرزوی مهــربونم ! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک آرزوی مهربونم:aghosh: همیشه شاد باشی عزیزززززم لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ روز تولدت را با آسمانی پر از ستاره های چشمک زن با دشتی پر از شقایق ها و با آرزوی موفقیت برای تو به تو تبریک میگویم.. گل من تولدت مبارک سال تولد: مهـــم نيست .. محل تولدت: مهـــم نيست .. روزش : مهـــم نيست .. ساعتــش : مهـــم نيست .. ... دقيــقه : مهـــم نيست .. ثانيــه : مهـــم نيست............... مـــاهِ تــولـــد : مهـــمـــه که ☆ اردیبهشتی ☆ بـــاشـی... ☻☻☻ پرچم اردیبهشتی ها بالاست ☻☻☻ کادوی داشت یادم میرفت آرزو جان بازم تولدت مبارک :hapydancsmil: ایشالله به بهترین ها برسی عزیزم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک آرزو خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :626gdau::happybday: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از طرف گندم م لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هزاران بار خدا را شکر که چنین روزی را آفرید تا باغ جهان نظاره گر شکفتن گلی چون تو باشد . . . سالروز شکفتنت مبارک لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلام به همه دوستانامروز که نه ولی 6 اردیبهشت تولد بهترین دوست و خواهر من بهترین همراه و راهنمای من بهترینه بهترینا . . . . . . . . . . . . . . آرزو (Sadena) همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک حالا همه بیاین وسط مسط اینا رو هم دریابین اینم از کادوهای من بقیه دوستانم اگه اینجا کادو ندن روز نمایشگاه ازشون گرفته میشود در برابر این همه محبتی که داری فقط می تونم بگم آرزو می کنم به بهترین ها برسی...خودت میدونی بهترینی و لایق بهترین ها مررررررررررررسیییییییییییی عزززززززززززیززززززززززززززززززم لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اول از همه منم به نوبه ی خودم تبریک میگم:hapydancsmil:به خاطر دوتا چیز یکی اینکه تولدشونه:(87): دومی اینکه اصن اردیبهشتین!!! اردیبهشت بهترین ماهه!!!!!:gnugghender: امیدوار به همه آرزو هاتون برسین:hapydancsmil: خیلی ممنون علی آقا منم امیدوارم شما هم به زودی به آرزوهاتون برسید به به تبریکچه کادویی بشه اولین کادوی همسر خیلی ممنون عزیزم ........................... :w70: :w70: به به تولدت آرزو خانم گل:w70: :w70: آرزو جان :626gdau:اینم کادوی من برای شما :626gdau: :happybday::flowerysmile::happybday: :cakesmileyf:کیک مخصوص شماست :cakesmileyf: خیلی شرمندم کردید آقا مهدی گل امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید تولدت مبارک آرزو جان امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی عزیزم مرسی عزیزم منم همین آرزورو برات دارم مهربونم تبریک میگم.:rose: خیلی ممنون اقا پدرام سلامت باشید آرزوی عزیزم انشاالله همیشه سلامت وخوشبخت باشی:icon_gol: راضیه دوستداشتنی من منم همین آرزورو برات دارم ..خیلی لطف کردی عزیزم تولدت مبارک آرزوجون لحظه های زندگیت قشنگ مرسی ساراجونم لحظه های توام بهاری و شاد لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرزویی تولـــدت مبارکــــ عشقــم ! امسالم می خواستم خودم تاپیک تولدتو بزنم ولی قسمــت نشــد ! به همه ی آرزوهات بـرسی آرزوی مهــربونم ! مرسی ساراجونی همین که به یادت مونده تولدم هست کلی برام ارزش داره منم همین آرزورو برات دارم و امیدوارم همیشه شاد باشی آبجی مهربونم تولدت مبارک آرزوی مهربونم:aghosh:همیشه شاد باشی عزیزززززم خیلی ممنون میناجونم :aghosh: سلامت باشی گلم تولد مبارک عزیزم مرسی عزیزم شاد و سلامت باشی روز تولدت را با آسمانی پر از ستاره های چشمک زن با دشتی پر از شقایق ها و با آرزوی موفقیت برای تو به تو تبریک میگویم.. گل من تولدت مبارک سال تولد: مهـــم نيست .. محل تولدت: مهـــم نيست .. روزش : مهـــم نيست .. ساعتــش : مهـــم نيست .. ... دقيــقه : مهـــم نيست .. ثانيــه : مهـــم نيست............... مـــاهِ تــولـــد : مهـــمـــه که ☆ اردیبهشتی ☆ بـــاشـی... ☻☻☻ پرچم اردیبهشتی ها بالاست ☻☻☻ کادوی داشت یادم میرفت آرزو جان بازم تولدت مبارک :hapydancsmil: ایشالله به بهترین ها برسی عزیزم :hapydancsmil: مرسییییییییییییی عزززززیززززم زحمت کشیدی چه گلای قشنگین برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم آتناجان مبارکه.. شاد باشی همیشه. خیلی ممنون همچنین شما دوست خوبم تبریک عزیزم تشکر و سپاس ویژه میناجان شاد باشی و بهاری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده