soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ ای جواز رفت و آمدهای من موجب ِ امنیت ِ دنیای من ای که با تو بی خیالم می شوند اهل منزل ، مادر و بابای من برگه ی ترخیص من از غم تویی باعث ِ حیثیت ِ آدم تویی تو به من دیوار ِ حاشا داده ای راه ِ در رو توی دعوا داده ای ! هر زمان از عشق می گویم سخن بوی تو پیچیده در حرفای من ! مثل آچار ِ فرانسه در دهان پیچشی دادی به انواع زبان ! ریگ کفشم با تو مخفی می شود صاحب یک جای مکفی می شود ! تو مددکار ِ تمام عالمی ! تو برای اینهمه آدم ، کمی ! افتخار ِ من از آدم بودنی بر تنم زیباترین پیراهنی با سیاست بازها هم خانه ای تو نه مستاجر که صاحبخانه ای ! ای دروغ ، ای مادر ثانی من پوشش ِ افعال ِ شیطانی من ! تو کلید ِ قفلهای بسته ای تو خودت یک بسته ی در بسته ای برقرار و مستدام و زنده ای تا ابد یک حرکت سازنده ای ! 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ این شعر طنز خیلی تلخی داره آبجی گلم واقعا شرافت انسانیمونو چه آسان میفروشیم حیف.... 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ پس زیر تاپیک بگو نطرتان در مورد دروغ چیه:w00: باشه دوستان نظرتونو در مورد دروغ بگید 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ این شعر طنز خیلی تلخی داره آبجی گلمواقعا شرافت انسانیمونو چه آسان میفروشیم حیف.... چه لفظ قلم:84eb3ampc0vsywihe0i اوخی این قدیمیترین تاپیکم تو تالار زاد بود:دی 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ این شعر طنز خیلی تلخی داره آبجی گلمواقعا شرافت انسانیمونو چه آسان میفروشیم حیف.... نگاه کن به این پستت سهیل... ببین چقدر تفکرت تغییر کرده از اون موقع تا الان... آیا هنوزم دروغ گفتن رو "فروش شرافت انسانی" میدونی؟ آیا اصلا الان به وجود چیزی به نام شرافت انسانی معتقد هستی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده