soheiiil 24254 ارسال شده در 23 مرداد، 2010 ای جواز رفت و آمدهای من موجب ِ امنیت ِ دنیای من ای که با تو بی خیالم می شوند اهل منزل ، مادر و بابای من برگه ی ترخیص من از غم تویی باعث ِ حیثیت ِ آدم تویی تو به من دیوار ِ حاشا داده ای راه ِ در رو توی دعوا داده ای ! هر زمان از عشق می گویم سخن بوی تو پیچیده در حرفای من ! مثل آچار ِ فرانسه در دهان پیچشی دادی به انواع زبان ! ریگ کفشم با تو مخفی می شود صاحب یک جای مکفی می شود ! تو مددکار ِ تمام عالمی ! تو برای اینهمه آدم ، کمی ! افتخار ِ من از آدم بودنی بر تنم زیباترین پیراهنی با سیاست بازها هم خانه ای تو نه مستاجر که صاحبخانه ای ! ای دروغ ، ای مادر ثانی من پوشش ِ افعال ِ شیطانی من ! تو کلید ِ قفلهای بسته ای تو خودت یک بسته ی در بسته ای برقرار و مستدام و زنده ای تا ابد یک حرکت سازنده ای ! 9
soheiiil 24254 سازنده ارسال شده در 23 مرداد، 2010 این شعر طنز خیلی تلخی داره آبجی گلم واقعا شرافت انسانیمونو چه آسان میفروشیم حیف.... 5
soheiiil 24254 سازنده ارسال شده در 23 مرداد، 2010 پس زیر تاپیک بگو نطرتان در مورد دروغ چیه:w00: باشه دوستان نظرتونو در مورد دروغ بگید 2
soheiiil 24254 سازنده ارسال شده در 21 خرداد، 2013 این شعر طنز خیلی تلخی داره آبجی گلمواقعا شرافت انسانیمونو چه آسان میفروشیم حیف.... چه لفظ قلم:84eb3ampc0vsywihe0i اوخی این قدیمیترین تاپیکم تو تالار زاد بود:دی 2
Waffen 15120 ارسال شده در 22 خرداد، 2013 این شعر طنز خیلی تلخی داره آبجی گلمواقعا شرافت انسانیمونو چه آسان میفروشیم حیف.... نگاه کن به این پستت سهیل... ببین چقدر تفکرت تغییر کرده از اون موقع تا الان... آیا هنوزم دروغ گفتن رو "فروش شرافت انسانی" میدونی؟ آیا اصلا الان به وجود چیزی به نام شرافت انسانی معتقد هستی؟
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری