VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ خوب خیلی از ما الان تو ذهنمون درس بخونیم بعد بریم سر کار که بنده از این هدف مستثنی نیستم خوب با اولین حقوقتون چی میخاید کنید 27 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ مادر مو میفرستم مکه این کمترین کاریه که میتونم واسه فرشته زندگیم بکنم 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ مکه که باید قبلش ثبت نام کنی تو نوبت بمونی بعد............:w00: ما پارتی داریم 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ یعنی دلت میاد حق اون همه ادم که تو صف هستن رو ضایع کنی واسه خوشی دل خودت بله دقیقا دلم میاد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ بله دقیقا دلم میاد :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ همسرمو مهمون میکنم اگه اونقدر زیاد باشه هم بقیشو پس انداز میکنم 9 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ میرم بازار. تا تهش خرج می کنم. برا خودم همه چی می گیرم و برای عزیزانم هدیه می گیرم 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ خوب خیلی از ما الان تو ذهنمون درس بخونیم بعد بریم سر کار که بنده از این هدف مستثنی نیستم خوب با اولین حقوقتون چی میخاید کنید من به همه شیرنی می دم :ws2: مادر مو میفرستم مکهاین کمترین کاریه که میتونم واسه فرشته زندگیم بکنم قلبونش بلم اول به تو شیرنی می دم :w36: 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من اگر برم سر کار با اولین حقوقم باید شهریه یونی ایییم رو دم 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ مستقل میشم! دارم دیونه میشم تو این خونه! 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من اگر برم سر کار با اولین حقوقم باید شهریه یونی ایییم رو دم تو هی زیر خاکی اپ کنا نری یه وقت یه تاپیک بزنی خیرش به خودت و بقیه برسه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تو هی زیر خاکی اپ کنا نری یه وقت یه تاپیک بزنی خیرش به خودت و بقیه برسه الان همین زیر خاکی ها کلی قیمت دارن 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خوب من با مدرکم هنوز نرفتم سر کار ولی تو دوارنش رفتم سر کار لباس خریدم البته مامان رو می فرستم سفر اولین فرصت که جمع شد و سرمایه گزاری تو کار اینترنتیم می کنم... 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ طبق معمول میرم خرید..نمیدونم چی میخرم؟یا برای کی؟.! فقط بدلیل اینکه .مرض خرید دارم..میرم خرید اون موقع هم.... شادی لحظه ایی به این میگن.... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ خوب من با مدرکم هنوز نرفتم سر کار ولی تو دوارنش رفتم سر کار لباس خریدم البته مامان رو می فرستم سفر اولین فرصت که جمع شد و سرمایه گزاری تو کار اینترنتیم می کنم... ماشالا [quote name=from _hell]طبق معمول میرم خرید..نمیدونم چی میخرم؟یا برای کی؟.! فقط بدلیل اینکه .مرض خرید دارم..میرم خرید اون موقع هم.... شادی لحظه ایی به این میگن.... یکم بمنم مرضتو بدهمن لباسامو مامانم میخره و گرنه خودم دنبال خرید نیستم مستقل میشم!دارم دیونه میشم تو این خونه ! مگه چقد میدن؟ 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من یادم نمیاد با اولین حقوقم چی کار کردم 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ماشالا یکم بمنم مرضتو بدهمن لباسامو مامانم میخره و گرنه خودم دنبال خرید نیستم مگه چقد میدن؟ :w02: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من یادم نمیاد با اولین حقوقم چی کار کردم شما اون موقع متاهل بودی خرج زندگیت کردی :w02: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ شما اون موقع متاهل بودی خرج زندگیت کردی من 20 ساله دارم کار میکنم 10 ساله ازدواج کردم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من 20 ساله دارم کار میکنم 10 ساله ازدواج کردم تو کلا سی سالت میشه اخه شاید بچه بودی کار میکردی باهاش خوراکی میخریدی:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده