Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ الهیییی ولی تو جزو اونایی که دلم واسشون میسوزه نیستی!! حقته باشد تا در آموزشی تکه تکه ات کنند!! کجا؟؟ ولی من کلا دلم به حالت میسوزه. قربونت دارم میرم آموزشی، جنگ نمیرم که تیکه تیکه ام کنن. هنوز دفترچه مو پست نکردم. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ولی من کلا دلم به حالت میسوزه. قربونت دارم میرم آموزشی، جنگ نمیرم که تیکه تیکه ام کنن. هنوز دفترچه مو پست نکردم. چرا عزیزم دلیل دل سوزیت چیه؟؟ منکه نرفتم ولی اونجوری که خوده پسرا میگن پس یه معراجیه این سربازی دیگه حرف خودتونه! 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من که از سربازی معاف شدم کارتشم ماه پیش اومد آخ جونمی جووووووووووووووووون 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ چرا عزیزم دلیل دل سوزیت چیه؟؟ منکه نرفتم ولی اونجوری که خوده پسرا میگن پس یه معراجیه این سربازی دیگه حرف خودتونه! معمولا آدم واسه چه آدمایی دلش میسوزه؟ کدوم پسری همچین خبطی کرده اینو گفته؟ سرکارت گذاشته. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ معمولا آدم واسه چه آدمایی دلش میسوزه؟ کدوم پسری همچین خبطی کرده اینو گفته؟ سرکارت گذاشته. نمیدونم تو بگو تو همین پستای قبل گفته شد در هر صورت واسه هرکی یه جوره تو اگه فک میکنی سخت نیست اصراری ندارم بگم هست. 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ خانوما فعلا برن رانندگیشونو درست کنن نمی خواد برن سربازی رانندگیشونو دیدین لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خانوما فعلا برن رانندگیشونو درست کنن نمی خواد برن سربازی رانندگیشونو دیدین آره دیدیم مثل آدم رانندگی می کنن نه مثل آقایون که انگار الاغ دارن راه میبرن 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ آره دیدیم مثل آدم رانندگی می کنن نه مثل آقایون که انگار الاغ دارن راه میبرن عزیز به جای حسودی کردن به رانندگی آآآآآآآقایون برو رانندگی تو درست کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من تو سربازی بهم خیلی خوش گذشت افتاده بودم یه جای خوب توی مصلای امام خمینی لباس شخصی بودم همش هم تو پیچ به سر میبردم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من افتاده بودم مرز کرمانشاه... خالی بستم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من دوست دارم 4 سال برم یه ربع بری 05 کرمان دیگه از این هوس ها نمیکنی 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ یه ربع بری 05 کرمان دیگه از این هوس ها نمیکنی به زنها که مثل شما آش خورا سخت نمیگیرن که من مامانم سپاه دانش میرفت همون سربازی دخترا بود ولی باردار شد و معاف شد 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ به زنها که مثل شما آش خورا سخت نمیگیرن کهمن مامانم سپاه دانش میرفت همون سربازی دخترا بود ولی باردار شد و معاف شد تو 05 کرمان زن و مررد نمیشناسن رو دیوارش عکس یه خروس کشیدن که تخم گزاشته اگر مرد هم باردار بشه فایده نداره معاف نمیشه 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ مگه پسرا هنوزم سربازی میرن؟ والله من آخرین پسری که دیدم رفت سربازی مال دوره قبل پارینه سنگی بوده!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خانوما تو جامعه وظایف خودشونو انجام بدن... سربازیشون پیشکش!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خانوما تو جامعه وظایف خودشونو انجام بدن...سربازیشون پیشکش!!!!!! خانوما که همه کاراشونو به نحو احسنت انجام میدن:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ تو 05 کرمان زن و مررد نمیشناسن رو دیوارش عکس یه خروس کشیدن که تخم گزاشته اگر مرد هم باردار بشه فایده نداره معاف نمیشه زنها رو اونجا نمیفرستم جایی میفرستن که راحت باشن شما برید اونجا تخم بذارید 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خانوما که همه کاراشونو به نحو احسنت انجام میدن:icon_razz: بهههههلهههه! در اون که اصصصصصصصصصصلا شکی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ زنها رو اونجا نمیفرستم جایی میفرستن که راحت باشنشما برید اونجا تخم بذارید من که معاف م بقیه برن صفا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده