sama-sh 6913 ارسال شده در 11 تیر، 2014 سلام بر دوستان عزیز از همه کاربران محترم دعوت میکنم که در نظرسنجی انتخاب بهترین و مناسبترین نام برای مجله محیط زیستیمون شرکت کنید. از همراهی شما کمال تشکر رو دارم. 23
masi eng 47044 ارسال شده در 11 تیر، 2014 من نهال دانش رو انتخاب کردم. چرا... نهال دانش. برگرفته از یه موجود زنده ای به نام نهاله که با علم و اطلاعات درونیش میتونه محیط زیست رو تعریف کنه.... که چه بهتر که کاربرد ان مجله باشد.. و با مطالب و اطلاعات قشنگ در این زمینه... این اسم میتونه کاربردی باشه... البته این انتخاب منه. ممنونم عزیزم از دعوتتون.. مرسی. 11
sama-sh 6913 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2014 قابل توجه عزیزانی که میخوان با آگاهی یه اسم قشنگ انتخاب کنن. کژال: یه اسم کردی هستش که بفارسی غزال یا آهو معنی میده تیشتر: الهه باران درنا: اسم یه پرنده بسیار زیبا و در خطر انقراض در ایران بقیشم گویاست..... منتظر شرکت شما در این نظرسنجی هستیم. 10
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 تیر، 2014 قابل توجه عزیزانی که میخوان با آگاهی یه اسم قشنگ انتخاب کنن.کژال: یه اسم کردی هستش که بفارسی غزال یا آهو معنی میده تیشتر: الهه باران درنا: اسم یه پرنده بسیار زیبا و در خطر انقراض در ایران بقیشم گویاست..... منتظر شرکت شما در این نظرسنجی هستیم. در تکمیل عرایض شما کژال : ﻏﺰاﻝ ، دﺧﺘﺮﻯ ﺑﺎ ﭼﺸﻤﺎﻥ زﯾﺒﺎ 11
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 تیر، 2014 هرچی اسم تک نباشه جا برای موضوعات بیشتری داره. نهال دانش ، اندیشه سبز ، طنین طبیعت ,ارمغان سبز .لی طنین طبیعت بیشتر به محیط زیست میاد. در کل موفق باشید. 11
دختر باران 18625 ارسال شده در 11 تیر، 2014 چون مجله هست ،ارمغان (داره یه چیزی رو ارائه میده و چون در مورد محیط زیسته که موضوع خیلی مهم و حیاتی واسه همه ی ماست پس شکل ارمغان یا هدیه داره)و سبز هم به خاطر طبیعتش ارمغان ســـــبز 10
pari.v 10304 ارسال شده در 11 تیر، 2014 نهال دانش و ارمغان سبز چون نه مستقیم اشاره کردن و هم اینکه مرتبط با موضوع مجله هستن. 7
manjari 2934 ارسال شده در 11 تیر، 2014 سلام بر دوستان عزیزاز همه کاربران محترم دعوت میکنم که در نظرسنجی انتخاب بهترین و مناسبترین نام برای مجله محیط زیستیمون شرکت کنید. از همراهی شما کمال تشکر رو دارم. چون گفتید از همه کاربران من نظر دادم با توجه به محیط زیست بنظرم طنین سبز طبیعت خیلی خوبه حس تازگی داره 4
notrino 2604 ارسال شده در 12 تیر، 2014 چون گفتید از همه کاربران من نظر دادم با توجه به محیط زیست بنظرم طنین سبز طبیعت خیلی خوبه حس تازگی داره باهات موافقم..حس جالب و قدرتی هم پشتش هست 3
sama-sh 6913 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2014 چون گفتید از همه کاربران من نظر دادم با توجه به محیط زیست بنظرم طنین سبز طبیعت خیلی خوبه حس تازگی داره ممنون که تو نظر سنجیمون شرکت کردین. منتظر همکاری شما در مراحل بعدی مجلمون هستیم... 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 12 تیر، 2014 نمی دونم چرا از کلمه تیشتر خوشم اومد چون اصیل و ایرانی و کاملا مربوط بود 5
ارسال های توصیه شده