sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بر دوستان عزیز از همه کاربران محترم دعوت میکنم که در نظرسنجی انتخاب بهترین و مناسبترین نام برای مجله محیط زیستیمون شرکت کنید. از همراهی شما کمال تشکر رو دارم. 23 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ من نهال دانش رو انتخاب کردم. چرا... نهال دانش. برگرفته از یه موجود زنده ای به نام نهاله که با علم و اطلاعات درونیش میتونه محیط زیست رو تعریف کنه.... که چه بهتر که کاربرد ان مجله باشد.. و با مطالب و اطلاعات قشنگ در این زمینه... این اسم میتونه کاربردی باشه... البته این انتخاب منه. ممنونم عزیزم از دعوتتون.. مرسی. 11 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ قابل توجه عزیزانی که میخوان با آگاهی یه اسم قشنگ انتخاب کنن. کژال: یه اسم کردی هستش که بفارسی غزال یا آهو معنی میده تیشتر: الهه باران درنا: اسم یه پرنده بسیار زیبا و در خطر انقراض در ایران بقیشم گویاست..... منتظر شرکت شما در این نظرسنجی هستیم. 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ قابل توجه عزیزانی که میخوان با آگاهی یه اسم قشنگ انتخاب کنن.کژال: یه اسم کردی هستش که بفارسی غزال یا آهو معنی میده تیشتر: الهه باران درنا: اسم یه پرنده بسیار زیبا و در خطر انقراض در ایران بقیشم گویاست..... منتظر شرکت شما در این نظرسنجی هستیم. در تکمیل عرایض شما کژال : ﻏﺰاﻝ ، دﺧﺘﺮﻯ ﺑﺎ ﭼﺸﻤﺎﻥ زﯾﺒﺎ 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ منم میگم نهال دانش ، اندیشه سبز ، طنین طبیعت 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ هرچی اسم تک نباشه جا برای موضوعات بیشتری داره. نهال دانش ، اندیشه سبز ، طنین طبیعت ,ارمغان سبز .لی طنین طبیعت بیشتر به محیط زیست میاد. در کل موفق باشید. 11 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ درنا قشنگتره.......بذارین درنا.....خیلی قشنگهههه........ 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ چون مجله هست ،ارمغان (داره یه چیزی رو ارائه میده و چون در مورد محیط زیسته که موضوع خیلی مهم و حیاتی واسه همه ی ماست پس شکل ارمغان یا هدیه داره)و سبز هم به خاطر طبیعتش ارمغان ســـــبز 10 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ نهال دانش و ارمغان سبز چون نه مستقیم اشاره کردن و هم اینکه مرتبط با موضوع مجله هستن. 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ طنین طبیعت جالبه و آهنگ قشنگتری داره... 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بر دوستان عزیزاز همه کاربران محترم دعوت میکنم که در نظرسنجی انتخاب بهترین و مناسبترین نام برای مجله محیط زیستیمون شرکت کنید. از همراهی شما کمال تشکر رو دارم. چون گفتید از همه کاربران من نظر دادم با توجه به محیط زیست بنظرم طنین سبز طبیعت خیلی خوبه حس تازگی داره 4 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چون گفتید از همه کاربران من نظر دادم با توجه به محیط زیست بنظرم طنین سبز طبیعت خیلی خوبه حس تازگی داره باهات موافقم..حس جالب و قدرتی هم پشتش هست 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چون گفتید از همه کاربران من نظر دادم با توجه به محیط زیست بنظرم طنین سبز طبیعت خیلی خوبه حس تازگی داره ممنون که تو نظر سنجیمون شرکت کردین. منتظر همکاری شما در مراحل بعدی مجلمون هستیم... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ نمی دونم چرا از کلمه تیشتر خوشم اومد 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ نمی دونم چرا از کلمه تیشتر خوشم اومد چون اصیل و ایرانی و کاملا مربوط بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده