spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ دوغوم گونون کوتلو و موتلو اولسون یاشام بویی سوینچ و شنلیک سنه ارزیلیرام گوزلیم :icon_gol: لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک باشه عزیزم همیشه شاد و موفق باشی و بهترین اتفاقها برات بیفته :happy: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ دق میدی آدمو فریماه :| هستی عزیز تولدتو تبریک میگم چه روزی هم تولدت بود :دیروز طبیعت انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی و به اون چیزایی که بهترینه برات،برسی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک هستی خانوووومی :hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم لبخند مهمون لبهات و شادی مهمون قلبت و موفقیت نصیب زندگیت باشه گلم :icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: :happy: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ هستی نازنینم تولدت مبارک امیدوارم به بهترینها برسی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک هستی جووونــــــــــــــــممممم:hapydancsmil: به همه آرزوهای قشنگت برســــــــــــــــی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ هستی خانم اینم کادوی من برای شما لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تبریک میگم آرزوی بهترین ها و موفقیت را براتون دارم! :icon_gol: :happy: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدواریم همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم به بهترین ها برسید لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم:) لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ به نام خالق هستی تقدیم به سرکارخانوم هستی خوشحالم که بار دیگر شاهد سالروز تولدت هستی ایشا..ساهای سال زنده باشید وزندگیتون سرشار از موفقیتها تبریک بنده رو پذیرا باشید ... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااامممم ممممممممممممم سلام به همه ی بچه ها خوش اومدین اینجا مهمونیه جشنه جشن تولد جشن تولد یکی که خیلیییییییی خوبه یعنی تولد کی میتونه باشه؟ اونم کییییییییییییییییییییییییییی روز 13 فروردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکم فکر کنید فکررررررررررر فکررررررررررررر آهاننننننننننننننننننننننن امروز تولد ...... . . . . یه نفره؟ ...... .. . یه دختر؟ . . . یه پسر؟ . . . . جشن تو جشن تولد تمومه خوبياس جشن تو شروع زيباى تمومه شادياس ... با من باشی دوست دارم /تنها باشی دوست دارم /امروز روز میلادته /هرجا باشی دوست دارم تولدت مبارک بهلهههههههههههههههه تولد گل دختر هستش یه دختر تورک اونم از جنس گلللللللللللل 5 4 3 2 1 تولد هستی جان(hasti1988) هستش بزن کف قشنگو رو:hapydancsmil: هستی جان عزیزم تولدت مبارک امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی و عاقبت به خیر بشی تولــــدت مبــــارک تولـــــدت مـــبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــــد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک ،مبارک مبارک تولدت مبارک بیـــــا شمـــعا رو فوت کـــن که صـــد سال زنــــده باشی تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبـارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــد سال زنده باشی تولــــد ت مبــارک تولـــدت مبــــــارک تــولد تولــد تولـــد تولدت مبارک الـــهی صد ساله شی نه صد وبیست ساله شی نه ۱٢٠سال کمه همیشه زنـــــــــــــــــــــــ ــــــــده باشی کیککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک نتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتوولدددددددددددددددد هستی جونم بیا شمعارو فوت کن تا 100سال زنده باشیییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: بحث شیرین کادو:hapydancsmil: آرتاش خوبم...... ممنون از این همه لطف و محبتی که نسبت به من داشتی ..... خوب شماها هستین که من رو شایسته این میبینید که خوبی و محبتتون رو بی دریغ نثارم کنید...:girl_blush2: ازت ممنونم دوست خوبم......بهترین ها رو برای بهترین دوستانم آرزومندم.....:icon_gol: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ ازبس نوشتي اخرش نفهميدم تولد كيه اما هر كي هست تولدش مبارك آرتاش عزیز نسبت به من لطف داشتند ... خیلی ممنون ،برای شما شادی و سلامتی آرزومندم.... منم تولدشون رو تبریک میگم:love070:امیدوارم همیشه مثل بهار سرسبز و سرزنده باشن:flowerysmile: :626gdau::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w31::w70: داداشمم فردا به دنیا اومده خیلی ممنون ،منم امیدوارم که شما به آرزوهای خوبتون هر چه سریعتر برسید و همیشه در اوج شادی زندگی کنید.... تولد برادرتون رو هم تبریک میگم ... روزمیلادتون مبارکامیدوارم همیشه موفق و پیروز در تمام مراحل زندگی باشید: icon_gol: متشکرم .... برای شما شادی و سلامتی و موفقیت در همه مراحل زندگی رو آرزومندم..... تولدتون مبارک هستی خانمزندگیتون مثل رنگ سبز طبیعت، پرطراوت و زنده باشه خیلی ممنون ... همینطور این آرزوی خوبتون رو من، برای شما دوست عزیز دارم ..... منم تولدشو تبریک میگم ایشالله سالای خوبی داشته باشه ممنونم... من هم برای شما شادی و سرفرازی روزافزون رو آرزومندم.... لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارك هستي جان :w70: اميدوارم هميشه شاد و سلامت و موفق باشي لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ هستی جونم دوست خوبم تولدت مبارک 1.2.3.یا 13 فرقی نداره مهم اینه که فروردینی باشی لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک خیلی ممنون ،برای شما شادی و موفقیت روزافزون آرزومندم.... تولدت مبارک هستی جان ایشالله همیشه شاد و سلامت باشی و به همه آرزوهات برسی ممنونم و بابت آرزوهای خوبتون سپاسگزارم .... می بینم که تولد خلاق انجمن هم تو 13بدره :happybday: تولدت مبارک هستی جان :happybday: :happy: بلــــــه، طبیعت نوابغ خودش رو در این روز رونما کرده.... خیلی ممنون ،برای شما بهترین ها رو آرزومندم.... :ha5t4lmd53df3cpu2lqتولدت مبارک هستی جونم:ha5t4lmd53df3cpu2lq با آرزوی بهترین ها ممنون سحر جان ،امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی خانوووم.....:4uboxsmiley: تولدتون مبارکــــــــــــ هستــی خانوم! ممنون خانوم ،لطف کردی گلم ،براتون زندگی شادی رو آرزومندم..... تولدت مبارک خانووومی:hapydancsmil:ایشالا سلامت و شاد باشی همیشه ممنون نسیم خوبم.....زنده باشی گلم.... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ زاد روزت خجسته بانوی هنرمند ایران زمین لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ تولد تولد تولدتون مبارک با آرزوی بهترین ها شادی موفقیت سلامتی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده