Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ به به چقدر زيبا واقعا همگي خسته نباشيد ،خيلي قشنگ بودن ولي شماره ي 1 بيشتر به دلم نشست ،ولي در كل همه خوب بودن . آفرين. راي من 1 4 لینک به دیدگاه
parsa1448 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ احسنت..چه سفره هایی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ کسی میدونه من چه فکری کردم شرکت کردم م م من میدونم جو گیر شدی 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ راستشو بگم!؟ انتقاد پذیر باشوید!! هیچکدومش قشنگ نبود! من رأی ندادم! 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ راستشو بگم!؟انتقاد پذیر باشوید!! هیچکدومش قشنگ نبود! من رأی ندادم! البته کم لطفی نکنید دوستان اگر چیزی مورد پسند شما نیست قرار نیست قشنگ هم نباشه. همین که سر زدید لطف کردید. خوشحال میشیم هنر دست خودتونم ببینیم . 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ تنها 5 روز دیگه باقیه برای رأی دادن 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ فقط دو روز دیگر باقیست که رأی بدهد البته بعدش که نظرسنجی بسته بشه یک چند روزی باید منتظر بمونید تا آرا اعلام بشه. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ اعلام نتایج : نفر اول : MELINI 150 امتیاز نفر دوم: دختر باران 100 امتیاز نفر سوم : Ghasem Zare 50 امتیاز نفر چهارم : pesare irani نفر پنجم : sun-shine نفر ششم : shahdokht.parsa نفرات هفتم : Mina Yousefi - Nahal - آرتاش نفر هشتم : ایشون گفتند اسمشونو کلا نبرم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ آخیـــــــــــش بالاخره برنده های یه مسابقه مشخص شد. به همه تبریک میگم امیـــــــــــت خودتی؟ :wow: چش نخوری یه چی میشیا 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ تبریک میگم به همه بچه ها کارتون عالی بود 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ امید دیدی بهت گفتم ناامید نباش 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با تشکر از تمام دوستانی که لطف کردند و در این مسابقات شرکت کردند. و کسانی که در نظر سنجی شرکت کردند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده