ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ انتخاب چند گزینه ای بود میتونستی هر چندتاشو که خواستی بزنی .میدونم جدید نیستید . ولی خب خواستم اونجا یه جور خاص قوانینشو بیان کنم که خودتون به شخصه بگیرید موضوعو. تاریخ تولدت مهم نیست تاریخ تبلورت مهمه تاریخ ثبت نامت مهم نیست تاریخ حضورت مهمه حالاشدی مدیر 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ حالاشدی مدیر مگه قبلا چی بودم به نظرتون ؟ مهم اینه که تا اونجایی که جا داره به قوانین احترام بذاریم. فرقی هم نداره چه رنگی باشیم. 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بعد از مدتها :icon_pf (34): حیف دیر به این مباحث رسیدم ولی به هر حال ممنون شهدخت جان 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ فقط دو روز دیگر باقیست که رأی بدهد البته بعدش که نظرسنجی بسته بشه یک چند روزی باید منتظر بمونید تا آرا اعلام بشه. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بعد از مدتها :icon_pf (34):حیف دیر به این مباحث رسیدم ولی به هر حال ممنون شهدخت جان سلام امید ما به دیدار شماها هست که لااقل دم عید سر بزنید .. ایشالا سال خوبی داشته باشید. در طول سال از هنرتون لذت ببریم . 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ اه،دوتاش که تکراری بود،تو مسابقه تالار عکاسی هم بود دست همگی درد نکنه شماره 1برای من جذاب تر بود. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ اعلام نتایج : عکسهایی که در تاپیک دیگه هم دارند رقابت میکنند فعلا بدون نام میمونند تا نوبتشون بشه. نفر اول : f.mars 150 امتیاز نفر دوم : Just Mechanic 100 امتیاز نفر سوم : shahdokht.parsa 50 امتیاز نفرات چهام : S a d e n a و hasti1988 نفر پنجم : Ghasem Zare 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ من با مواد دورریز درست کرده بودم ... با دو عدد مقوای رول دستمال کاغذی که بریدمشون دورشون یه تکه روبان چسبوندم بعد یه سینی یکبار مصرف پلاستیکی رو طلایی اسپری کردم ،بقیه مواد رو جاسازی کردم ، امسال قرار نبود هفت سین داشته باشیم ولی بصورت پرتابل درست کردم که بدون هفت سین نباشیم... ممنون از شهدخت عزیز و تبریک به دوستان برنده... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ من با مواد دورریز درست کرده بودم ... با دو عدد مقوای رول دستمال کاغذی که بریدمشون دورشون یه تکه روبان چسبوندم بعد یه سینی یکبار مصرف پلاستیکی رو طلایی اسپری کردم ،بقیه مواد رو جاسازی کردم ، امسال قرار نبود هفت سین داشته باشیم ولی بصورت پرتابل درست کردم که بدون هفت سین نباشیم... ممنون از شهدخت عزیز و تبریک به دوستان برنده... دست شما و همه دوستان درد نکنه . خلاقیت خیلی خوبه و اینکه از چیزیهای که به ظاهر دور ریز هستند آدم بتونه یک کار زیبا انجام بده. منم یک جعبه حصیری دارم که سرش مدتها بود بدرد نخور افتاده بود داخل وسایلم که امسال اومدم روش گندم ریختم و برخلاف نظر خانواده که گفتند سبز نمیشه هم سبز شد هم خیلی قشنگ شد. چندتا پوست بلوط هم داشتم که داخلشون هفت سین رو گذاشتم و چندتائیش هم شمع ریختم و یک هفت سین کوچولو درست شد. البته بخاطر ریشه زدن سبزها و جدا نشدنشون مجبور شدم سبدم و بندازم دور.. ولی مهم این بود که کلی خودم ذوقشو کردم. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من دوم شدم؟:| از همه ی دوستانی که بهم رای دادن بینهایت سپاسگذارم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من دوم شدم؟:|از همه ی دوستانی که بهم رای دادن بینهایت سپاسگذارم آره دیدی اصلا فکرشم نمیکردی؟ البته هشت تا سین داشتیها 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره دیدی اصلا فکرشم نمیکردی؟البته هشت تا سین داشتیها آره فکر نمیکردمم دوم بشم فک میکردم اول میشم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره فکر نمیکردمم دوم بشمفک میکردم اول میشم ایشالا سال دیگه . 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشالا سال دیگه . ایشالله سال دیگه جوونا شرکت کنن:دی آره 8 سین داشتم چون اول سماق نداشتم بعدش دیدم دارم ریختم رو سکه ها:دی 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنونم از همه:icon_gol: امسال سعی کردم به نسبت پارسال هفت سینمو متفاوت تر درست کنم از الان هم واسه سال اینده کلیطرح تو ذهنمه طرح های بقیه همه عالی بود مخصوصا طرح اخری خوشم اومد جالب بود 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنونم از همه:icon_gol:امسال سعی کردم به نسبت پارسال هفت سینمو متفاوت تر درست کنم از الان هم واسه سال اینده کلیطرح تو ذهنمه طرح های بقیه همه عالی بود مخصوصا طرح اخری خوشم اومد جالب بود افرین به خلاقییت دوست من خوشحالم اول شدی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ افرین به خلاقییت دوست من خوشحالم اول شدی:hapydancsmil: ممنونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده