ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 تیر، 2014 انتخاب چند گزینه ای بود میتونستی هر چندتاشو که خواستی بزنی .میدونم جدید نیستید . ولی خب خواستم اونجا یه جور خاص قوانینشو بیان کنم که خودتون به شخصه بگیرید موضوعو. تاریخ تولدت مهم نیست تاریخ تبلورت مهمه تاریخ ثبت نامت مهم نیست تاریخ حضورت مهمه حالاشدی مدیر 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2014 حالاشدی مدیر مگه قبلا چی بودم به نظرتون ؟ مهم اینه که تا اونجایی که جا داره به قوانین احترام بذاریم. فرقی هم نداره چه رنگی باشیم. 3
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 13 تیر، 2014 سلام بعد از مدتها :icon_pf (34): حیف دیر به این مباحث رسیدم ولی به هر حال ممنون شهدخت جان 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2014 فقط دو روز دیگر باقیست که رأی بدهد البته بعدش که نظرسنجی بسته بشه یک چند روزی باید منتظر بمونید تا آرا اعلام بشه. 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2014 سلام بعد از مدتها :icon_pf (34):حیف دیر به این مباحث رسیدم ولی به هر حال ممنون شهدخت جان سلام امید ما به دیدار شماها هست که لااقل دم عید سر بزنید .. ایشالا سال خوبی داشته باشید. در طول سال از هنرتون لذت ببریم . 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 14 تیر، 2014 اه،دوتاش که تکراری بود،تو مسابقه تالار عکاسی هم بود دست همگی درد نکنه شماره 1برای من جذاب تر بود. 6
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 16 تیر، 2014 اعلام نتایج : عکسهایی که در تاپیک دیگه هم دارند رقابت میکنند فعلا بدون نام میمونند تا نوبتشون بشه. نفر اول : f.mars 150 امتیاز نفر دوم : Just Mechanic 100 امتیاز نفر سوم : shahdokht.parsa 50 امتیاز نفرات چهام : S a d e n a و hasti1988 نفر پنجم : Ghasem Zare 11
hasti1988 22046 ارسال شده در 17 تیر، 2014 من با مواد دورریز درست کرده بودم ... با دو عدد مقوای رول دستمال کاغذی که بریدمشون دورشون یه تکه روبان چسبوندم بعد یه سینی یکبار مصرف پلاستیکی رو طلایی اسپری کردم ،بقیه مواد رو جاسازی کردم ، امسال قرار نبود هفت سین داشته باشیم ولی بصورت پرتابل درست کردم که بدون هفت سین نباشیم... ممنون از شهدخت عزیز و تبریک به دوستان برنده... 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2014 من با مواد دورریز درست کرده بودم ... با دو عدد مقوای رول دستمال کاغذی که بریدمشون دورشون یه تکه روبان چسبوندم بعد یه سینی یکبار مصرف پلاستیکی رو طلایی اسپری کردم ،بقیه مواد رو جاسازی کردم ، امسال قرار نبود هفت سین داشته باشیم ولی بصورت پرتابل درست کردم که بدون هفت سین نباشیم... ممنون از شهدخت عزیز و تبریک به دوستان برنده... دست شما و همه دوستان درد نکنه . خلاقیت خیلی خوبه و اینکه از چیزیهای که به ظاهر دور ریز هستند آدم بتونه یک کار زیبا انجام بده. منم یک جعبه حصیری دارم که سرش مدتها بود بدرد نخور افتاده بود داخل وسایلم که امسال اومدم روش گندم ریختم و برخلاف نظر خانواده که گفتند سبز نمیشه هم سبز شد هم خیلی قشنگ شد. چندتا پوست بلوط هم داشتم که داخلشون هفت سین رو گذاشتم و چندتائیش هم شمع ریختم و یک هفت سین کوچولو درست شد. البته بخاطر ریشه زدن سبزها و جدا نشدنشون مجبور شدم سبدم و بندازم دور.. ولی مهم این بود که کلی خودم ذوقشو کردم. 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2014 من دوم شدم؟:| از همه ی دوستانی که بهم رای دادن بینهایت سپاسگذارم 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2014 من دوم شدم؟:|از همه ی دوستانی که بهم رای دادن بینهایت سپاسگذارم آره دیدی اصلا فکرشم نمیکردی؟ البته هشت تا سین داشتیها 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2014 آره دیدی اصلا فکرشم نمیکردی؟البته هشت تا سین داشتیها آره فکر نمیکردمم دوم بشم فک میکردم اول میشم 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2014 آره فکر نمیکردمم دوم بشمفک میکردم اول میشم ایشالا سال دیگه . 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2014 ایشالا سال دیگه . ایشالله سال دیگه جوونا شرکت کنن:دی آره 8 سین داشتم چون اول سماق نداشتم بعدش دیدم دارم ریختم رو سکه ها:دی 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 29 تیر، 2014 ممنونم از همه:icon_gol: امسال سعی کردم به نسبت پارسال هفت سینمو متفاوت تر درست کنم از الان هم واسه سال اینده کلیطرح تو ذهنمه طرح های بقیه همه عالی بود مخصوصا طرح اخری خوشم اومد جالب بود 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 تیر، 2014 ممنونم از همه:icon_gol:امسال سعی کردم به نسبت پارسال هفت سینمو متفاوت تر درست کنم از الان هم واسه سال اینده کلیطرح تو ذهنمه طرح های بقیه همه عالی بود مخصوصا طرح اخری خوشم اومد جالب بود افرین به خلاقییت دوست من خوشحالم اول شدی:hapydancsmil: 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 29 تیر، 2014 افرین به خلاقییت دوست من خوشحالم اول شدی:hapydancsmil: ممنونم 1
ارسال های توصیه شده