shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ همانطور که قبلا هم گفتم امسال دوتا نظر سنجی هفت سین داریم . بنابر تجربه سالهای قبل در بین هفت سین ها همیشه یک چندتایی در سایز خیلی کوچیک هستند که در برابر هفت سین های معمولی و بزرگ نمیتونند زیباییشونو نشون بدهند! امسال تصمیم گرفتم اونها رو از بزرگترها جدا کنم تا بهتر دیده بشوند. امسال هفت سینهای خاص داشتیم. با تشکر و سپاس از تمام دوستان هنرمندی که شرکت کردند. جوایز : نفر اول 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز انتخاب چند گانه هست دوستان حداکثر به سه تا رأی بدهید ...................... زیباترین هفت سین کوچولوی شماره 1 : زیباترین هفت سین کوچولوی شماره 2: زیباترین هفت سین کوچولوی شماره 3 : زیباترین هفت سین کوچولوی شماره 4: زیباترین هفت سین کوچولوی شماره 5: زیباترین هفت سین کوچولوی شماره 6 : 19 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ هفت سین کوچولوها بامزه ترن 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ دلم واسه آخری سوخت سیمکارتشو 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من به 1 و 4 و 6 رای دادم. ولی جدا شماره 6 ک قشنگی خاصی داره. از سادگیش خوشم اومد. ممکن حواسم نباشه و نتونم موقع اعلام نتایج بیام این تاپیک و عکاساشونو بشناسم. عکاس شماره 6 لطف کنه و هر چی زودتر خودشو بهم معرفی کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من به 1 و 4 و 6 رای دادم.ولی جدا شماره 6 ک قشنگی خاصی داره. از سادگیش خوشم اومد. ممکن حواسم نباشه و نتونم موقع اعلام نتایج بیام این تاپیک و عکاساشونو بشناسم. عکاس شماره 6 لطف کنه و هر چی زودتر خودشو بهم معرفی کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: هی خواهر میدونی که ممکنه خیلی طول بکشه تا اسامی اعلام بشه اشکال نداره هر وقت موقعش شد اسامی بالای هر عکس میذارم تا راحت بتونید بشناسید صاحبشو چکارش داری میخوای جایزه ویژه بهش بدی ؟ به عکس شماره 6 ؟ تازه 8تا سینم داره بعد فهمیدم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ هی خواهر میدونی که ممکنه خیلی طول بکشه تا اسامی اعلام بشه اشکال نداره هر وقت موقعش شد اسامی بالای هر عکس میذارم تا راحت بتونید بشناسید صاحبشو چکارش داری میخوای جایزه ویژه بهش بدی ؟ به عکس شماره 6 ؟ تازه 8تا سینم داره بعد فهمیدم اره خو حداقل ی هفته طول میکشه اونموقع ک میزاری ولی من میخوام زودتر بدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3من ک رای دادم! جایزه ویژه هم دارم براش(ستاد گمراه سازی کاربران) 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اره خو حداقل ی هفته طول میکشهاونموقع ک میزاری ولی من میخوام زودتر بدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3من ک رای دادم! جایزه ویژه هم دارم براش(ستاد گمراه سازی کاربران) هی خواهر خود نظر سنجی دوهفته ای هست تازه باید صبر کنیم تا هرجایی که مسابقه هفت سین هم هست تموم بشه بعد اعلام کنیم. اگه یادم باشه کار کی هست . دیگه باید صبر کنی 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ 1 واقعا عالی بووووووووووووووووووووووود دست همه ی شرکت کنندگان درد نکنه. شماره ی 6 هم یه جورایی خاص بود 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ هر سال باید تعداد عکسا بیشتر بشه ولی نمیدونم چرا کمتر میشه به هر حال دست همگی درد نکنه.من به شماره 6 رای دادم چون خیلییییییییییییی برام متفاوت و در عین حال جالب بود. این اولین پست من تو سال جدیده. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ تنها 5 روز دیگه باقیه برای رأی دادن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ هر سال باید تعداد عکسا بیشتر بشه ولی نمیدونم چرا کمتر میشه به هر حال دست همگی درد نکنه.من به شماره 6 رای دادم چون خیلییییییییییییی برام متفاوت و در عین حال جالب بود. این اولین پست من تو سال جدیده. چه عجب خوش اومدی عزیزم اینجا هم سر بزن نظرسنجی: خبر: نظر سنجی زیباترین هفت سین امسال هنر دست کدوم هنرمنده ؟ امسال بزرگها رو از کوچولوها جدا کردیم تا اینها هم به چشم بیایند. ولی خب تعدادشون هر سال کمتر میشه نمیدونم چرا 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ چه عجب خوش اومدی عزیزماینجا هم سر بزن نظرسنجی: خبر: نظر سنجی زیباترین هفت سین امسال هنر دست کدوم هنرمنده ؟ امسال بزرگها رو از کوچولوها جدا کردیم تا اینها هم به چشم بیایند. ولی خب تعدادشون هر سال کمتر میشه نمیدونم چرا ببین اولین جایی که پست گذاشتم اینجااااااااااااا بود. نسل جدید خیلی تنبلن 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ببین اولین جایی که پست گذاشتم اینجااااااااااااا بود. نسل جدید خیلی تنبلن کار زیبایی کردی البته نا گفته نماند اکثر کارهای نسل جدید هست قدیمها کمتر مشارکت داشتند البته. آره یادش بخیر اولین بار چیزی حدود 30 نفر شرکت کننده داشتیم. ولی یواش یواش کمرنگ تر شدند 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ اولی قشنگ بود ولی آخری هم دلمو تراشید اولیو زدم مدیر تالار هنر جدید نیستم :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ اولی قشنگ بود ولی آخری هم دلمو تراشید اولیو زدممدیر تالار هنر جدید نیستم :icon_razz: آری جدید نیستی، فسیل انجمنی 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ آری جدید نیستی، فسیل انجمنی شیب من نهi:ws41: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ شیب من نهi:ws41: یه نگاه به تاریخ عضویتت بنداز 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ یه نگاه به تاریخ عضویتت بنداز همینو خواستم به مدیرهنر بگم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ اولی قشنگ بود ولی آخری هم دلمو تراشید اولیو زدممدیر تالار هنر جدید نیستم :icon_razz: انتخاب چند گزینه ای بود میتونستی هر چندتاشو که خواستی بزنی . میدونم جدید نیستید . ولی خب خواستم اونجا یه جور خاص قوانینشو بیان کنم که خودتون به شخصه بگیرید موضوعو. تاریخ تولدت مهم نیست تاریخ تبلورت مهمه تاریخ ثبت نامت مهم نیست تاریخ حضورت مهمه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده