ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 عاقا من قصت ادامه تحصیل دارم:viannen_38: آفرین منم همینو بهشون گفتم
VINA 31339 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 عاقا من قصت ادامه تحصیل دارم:viannen_38: نمیشه ازدواج مهم تره نصف دینت کامل میشه
Lean 56968 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 نمیشه ازدواج مهم تره نصف دینت کامل میشه باید فک کنم:viannen_38:
VINA 31339 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 عاقا من قصت ادامه تحصیل دارم:viannen_38: اقا سارا میاد میگرتشاااا
Lean 56968 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 الان شام بخورین؟ به این زودی؟ریختههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مهدی؟؟منکه کسیو نمیشناسم.. ....بگید بیاد...من ندید قبول میکنم.... منو میگه:girl_blush2:
VINA 31339 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 منو میگه:girl_blush2: اممم از هنرات بگو براش افرین هفته دیگه خبر ازد رو بشنوماااا
VINA 31339 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 ما رفتیم فعلا:hapydancsmil: سهند بپا اینا در نرن همینجا باید ازد کنن
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 ما رفتیمفعلا:hapydancsmil: سهند بپا اینا در نرن همینجا باید ازد کنن باشه دارمشون منو میگه:girl_blush2: آفرین این شد ببین چه خوبه
sama-sh 6913 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 باشه دارمشون آفرین این شد ببین چه خوبه بابا ایشون که قبلا ایمان بود....؟؟ آقا من پشیمون شدم...این اقاهه خیلی خشنه...تازه فکنم خیلی باهم متفاوتیمااااااا احتمالا باید مراسم عقد و طلاق باهم برگزار بشه ها...!!!! از من گفتن بود حالا دیگه اجازه ما دست بابا سهنده هر چی بابام بگه... البته بینامم بایستی رضایت داشته باشه ها...!!!
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 بابا ایشون که قبلا ایمان بود....؟؟آقا من پشیمون شدم...این اقاهه خیلی خشنه...تازه فکنم خیلی باهم متفاوتیمااااااا احتمالا باید مراسم عقد و طلاق باهم برگزار بشه ها...!!!! از من گفتن بود حالا دیگه اجازه ما دست بابا سهنده هر چی بابام بگه... البته بینامم بایستی رضایت داشته باشه ها...!!! نه بینهایت پسره خوبیه رک و صریح الان کم پیدا میشه پشیمون میشه در حد تیم ملی صلاح میدونم
sama-sh 6913 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 نه بینهایت پسره خوبیه رک و صریح الان کم پیدا میشه پشیمون میشه در حد تیم ملی صلاح میدونم بابا میخای یکم دیگه فکر کنی؟؟ فاصله سنیمونم زیاده ها...من هنوز کوچولوام....اخه....بینامم نیست باید ازون رضایت بگیرم...
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 بابا میخای یکم دیگه فکر کنی؟؟فاصله سنیمونم زیاده ها...من هنوز کوچولوام....اخه....بینامم نیست باید ازون رضایت بگیرم... آی شیطون سنشو پرسیدی چه زود
sama-sh 6913 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 آی شیطون سنشو پرسیدی چه زود ما غلط بکنیم.... تو تاپیکای دیگه مطرح شده بود.... راستی: محل سکونتم در نظر بگیرید...من دلم نمیخاد یه دفه شوهرم تو مسیر رفت و امد چیزیش بشه ها.... اونوقت تو این سنو سال دور ازجون...بدبخت میشم....خخخخ من چه دختر دور اندیشی هستم...
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 هیژکی منو دوز نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرااااااااااااا همه رفیخ کشلو دوز دارن:hapydancsmil:فردا پاپام و مینا جان میان بران زن بستونن
ارسال های توصیه شده