آریودخت 43941 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اخه دخملمه دوسش دارم اونم به همچنین ، ولی شتریه که در هر خونه ای میشینه
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اونم به همچنین ، ولی شتریه که در هر خونه ای میشینه می خوابه الان دارم نتیجه میگیرم همون بهتر که بهم پسر داده دختر میداد موقع شوهر کردنش قلبم وای میاستاد و می مردم راستکی
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 می خوابهالان دارم نتیجه میگیرم همون بهتر که بهم پسر داده دختر میداد موقع شوهر کردنش قلبم وای میاستاد و می مردم راستکی جای بابای من بودید چیکار میکردید
آریودخت 43941 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 می خوابهالان دارم نتیجه میگیرم همون بهتر که بهم پسر داده دختر میداد موقع شوهر کردنش قلبم وای میاستاد و می مردم راستکی حالا میشینه میخوابه یا می ایسته مهم اینه ور میداره میبره
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اونم به همچنین ، ولی شتریه که در هر خونه ای میشینه من شتر نمیخوام
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 جای بابای من بودید چیکار میکردید نه الان دارم حسش میکنم ایییییییییی بابای آرتاش جونمی قربون دستات که اونو بزرگش کردی و می سپری دست یه ....... پسر خوب عجب دلی داری قربون دلت بابا
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 حالا میشینه میخوابه یا می ایسته مهم اینه ور میداره میبره دلم داری میشکونی ها (شکلک ندارم) اما چرا :vahidrk:
VINA 31339 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اخه دخملمه دوسش دارم دختر امانته دست پدر مادر؛پسرم همینطور باید داد دست جفتش تنهایی نمیشه موند به یکی از بچه ها هم گفتم واقعیت طبیعت هر زن یا مردی اینه نیمه گم شدشو پیدا کنه ...ما زنا هر چقدرم قوی باشیم به حمایت یه مرد نیاز داریم در قالب همسسر برادر پدر
VINA 31339 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دلم داری میشکونی ها (شکلک ندارم) اما چرا :vahidrk: واااااااااااااااااااااااااااااااااا همینه دیگه باید ازدواج کنن دیگه پسرتم یه روز میاد دختر منو میگیره:hapydancsmil:
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دختر امانته دست پدر مادر؛پسرم همینطورباید داد دست جفتش تنهایی نمیشه موند به یکی از بچه ها هم گفتم واقعیت طبیعت هر زن یا مردی اینه نیمه گم شدشو پیدا کنه ...ما زنا هر چقدرم قوی باشیم به حمایت یه مرد نیاز داریم در قالب همسسر برادر پدر سخته
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 واااااااااااااااااااااااااااااااااا همینه دیگه باید ازدواج کنن دیگه پسرتم یه روز میاد دختر منو میگیره:hapydancsmil: اون عیب نداره میاد هر دوتاشون پیشه خودم خونشونم آماده است ولی مامان و باباشو چیکار کنم
آریودخت 43941 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 من شتر نمیخوام مینااااااااااااااااااااا بیا پیش فریماااااااااااااااااااااااااه
VINA 31339 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 سخته اقا سهند ادما همشون یه بهونه به اسم عشق واسه زندگی میخوان چه زن چه مرد خود خواهیه بخاطر علایق پدرانه یا مادرانه نزاریم معجزه عشقو کسی تجربه کنه ولی دخترا بابایی هستن:hapydancsmil: اون عیب نداره میاد هر دوتاشون پیشه خودم خونشونم آماده است آشم میدی بهمون؟ خونه هم خریدی براشون؟
آریودخت 43941 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 دلم داری میشکونی ها (شکلک ندارم) اما چرا :vahidrk: واقع بین باش
VINA 31339 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 مینااااااااااااااااااااا بیا پیش فریماااااااااااااااااااااااااه سنش کمه بزار 24 یا 25 سالش بشه کم کم میفهمه جای عشق تو قلبش خالیه بعدش یادش میاد مینایی بهم میگفت
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 نه الان دارم حسش میکنم ایییییییییی بابای آرتاش جونمی قربون دستات که اونو بزرگش کردی و می سپری دست یه ....... پسر خوب عجب دلی داری قربون دلت بابا هر وقت دیدید یه دختر خیلی بابام بابام میگه بدونید تو دل باباش خونهمیسی بابای مجازی گللللللللللللل که واقعا گلید:hapydancsmil:
آریودخت 43941 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 سنش کمه بزار 24 یا 25 سالش بشه کم کم میفهمه جای عشق تو قلبش خالیهبعدش یادش میاد مینایی بهم میگفت فوایدشم بوگو
VINA 31339 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 فوایدشم بوگو ارتاش باید درسشو بخون فعلا شوما باید به فکر باشیارتاشو جلو ننداز خودتو قایم کن
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 سنش کمه بزار 24 یا 25 سالش بشه کم کم میفهمه جای عشق تو قلبش خالیهبعدش یادش میاد مینایی بهم میگفت ایییییییییییییییییییییی :84eb3ampc0vsywihe0i
ارسال های توصیه شده