ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ببخشید این جناب رییستون خودش متاهله یا مجرد؟ متاجرد
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اوا این اسمتون اونقد حواسمو پرت کرد رییسو اشتباه گفتم:icon_pf (34): رییس بابا سهنده مرسی دخترم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ببخشید این جناب رییستون خودش متاهله یا مجرد؟ وینا مجرده و لی رییس بزرگ متاهله
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 بابا سهند؟؟ تا ته داستان رو گرفتم دیگه لابد این بابا سهند تو خونه چند تا دختر ترش مزه داره از طریق این تاپیک و این تشکیلات میخواد پرشون رو باز کنه ، اره؟ اقا ما اگه بخوایم از تقاضای خودمون انصراف بدیم و قید کیس رو بزنیم باید به کجا مراجعه کنیم ؟ :vahidrk::vahidrk::vahidrk:
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 بابا سهند؟؟ تا ته داستان رو گرفتم دیگه لابد این بابا سهند تو خونه چند تا دختر ترش مزه داره از طریق این تاپیک و این تشکیلات میخواد پرشون رو باز کنه ، اره؟ اقا ما اگه بخوایم از تقاضای خودمون انصراف بدیم و قید کیس رو بزنیم باید به کجا مراجعه کنیم ؟ :banel_smiley_4: همین الان با انصرافتون موافقت شد بعدم من خودم شوهر دارم آقا
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 :banel_smiley_4: همین الان با انصرافتون موافقت شد بعدم من خودم شوهر دارم آقا عروس گلم آفرین
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 :banel_smiley_4: همین الان با انصرافتون موافقت شد بعدم من خودم شوهر دارم آقا با تشکر که اینقدر سرعت عمل بالایی دارید زمان بررسی تقاضای ازدواج : 24ساعت زمان بررسی تقاضای انصراف : 2 دقیقه خوشم میاد فکر همه جاشو کردید و اینقدر زمان برای بررسی تقاضای ازدواج در نظر گرفتید که طرف فرصت منصرف شدن داشته باشه در هر صورت با تشکر
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 عروس گلم آفرین عروس گلم؟؟؟؟ اینجا هم پارتی بازی؟؟؟ فک و فامیلتون رو کردین کارمند این تشکیلات ؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 با تشکر که اینقدر سرعت عمل بالایی دارید زمان بررسی تقاضای ازدواج : 24ساعت زمان بررسی تقاضای انصراف : 2 دقیقه خوشم میاد فکر همه جاشو کردید و اینقدر زمان برای بررسی تقاضای ازدواج در نظر گرفتید که طرف فرصت منصرف شدن داشته باشه در هر صورت با تشکر خواهش میکنم ...ما کلا کار ارباب رجوع رو خیلی زود راه میندازیم اما اگه نادم هستین باز میتونیم دنبال کیس بگردیم براتون
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خواهش میکنم ...ما کلا کار ارباب رجوع رو خیلی زود راه میندازیماما اگه نادم هستین باز میتونیم دنبال کیس بگردیم براتون اره ، الان که به درونم رجوع کردم به شدت احساس نادم بودن رو در لایه های زیرین وجودم حس کردم بگردین، مشکل نداره ، جهنم و ضرر از دخترهای بابا سهند هم باشه قبول میکنم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اره ، الان که به درونم رجوع کردم به شدت احساس نادم بودن رو در لایه های زیرین وجودم حس کردم بگردین، مشکل نداره ، جهنم و ضرر از دخترهای بابا سهند هم باشه قبول میکنم مرسی که اجازه میدین بگردیم دخترای بابا سهند شرایط خاص دارن..باید اول از باباشون کتک بخوری خفن..بعدا در موردتون نظر داده میشه
sama-sh 6913 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ببخشید دوستان عزیز دست بخیر... من یه سوال تخصصی دارم اینجا تاپیک شوهر پیدا کردنه یا زن پیدا کردن... مثلا ورود اقایون ممنوعه ...هان؟!
Gandom.E 17805 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ببخشید دوستان عزیز دست بخیر...من یه سوال تخصصی دارم اینجا تیک شوهر پیدا کردنه یا زن پیدا کردن... مثلا ورود اقایون ممنوعه ...هان؟! اینجا همه میان ورود برای عموم آزاده
sama-sh 6913 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اینجا همه میانورود برای عموم آزاده ممنون از اطلاع رسانیت گندم جانم...
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ببخشید دوستان عزیز دست بخیر...من یه سوال تخصصی دارم اینجا تاپیک شوهر پیدا کردنه یا زن پیدا کردن... مثلا ورود اقایون ممنوعه ...هان؟! چون سوالتون در تخصص منه من جواب میدم درسته اینجا ورود برای اقایون ممنوعه ، ولی اقایون میتونن برای خودشون اسمهای دخترانه انتخاب کنند ، و به اینجا ورود پیدا کنند
sama-sh 6913 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 چون سوالتون در تخصص منه من جواب میدم درسته اینجا ورود برای اقایون ممنوعه ، ولی اقایون میتونن برای خودشون اسمهای دخترانه انتخاب کنند ، و به اینجا ورود پیدا کنند ممنونم واقعا جواب قانع کننده ای بود... البته همین جوابه منو به اشتباه انداخته بود...
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اره ، الان که به درونم رجوع کردم به شدت احساس نادم بودن رو در لایه های زیرین وجودم حس کردم بگردین، مشکل نداره ، جهنم و ضرر از دخترهای بابا سهند هم باشه قبول میکنم عمرا یه دونه دخمل شیرین دارم به هیشکی نمی دم تا آخر عمرش نوکرشیم
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ببخشید نتایج این قرعه کشی رو کی اعلام میکنید ما هم دست زنمون رو بگیریم بریم سر خونه زندگیمون
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 مرسی که اجازه میدین بگردیم دخترای بابا سهند شرایط خاص دارن..باید اول از باباشون کتک بخوری خفن..بعدا در موردتون نظر داده میشه تازه اگه:vahidrk: اینجا همه میانورود برای عموم آزاده بله چون عروسم میگه ممنون از اطلاع رسانیت گندم جانم... چون سوالتون در تخصص منه من جواب میدم درسته اینجا ورود برای اقایون ممنوعه ، ولی اقایون میتونن برای خودشون اسمهای دخترانه انتخاب کنند ، و به اینجا ورود پیدا کنند چه زحمتی کشیدی خوب میگفتی من اجازه صادر میکردم این کارا چیه آخه تو مردی مثلا:vahidrk:
Rose6 865 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 عزیزانم چند نفر رو راهی خونه بخت کردین بسلامتی :5c6ipag2mnshmsf5ju3
ارسال های توصیه شده