a_ghadimi 4539 ارسال شده در 7 تیر، 2014 بله بله فراموش کردم خودمو معرفی کنم بنده مشاور ارشد هم هستم گندم کوتاه بیا مستر فک کنم رفت مستر دیدی چی گفتم اینم عکس العمل بانوان به این موضوع بلاخره موضع خودتو مشخص کن یا اینوری یا اونوری؟
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2014 بلاخره موضع خودتو مشخص کن یا اینوری یا اونوری؟ من موضع خودم کاملا مشخصه نه اینوری نه اونوری شما ها موضع ندارید خودمو معرفی کردم گندم بیا بیشتر براش توضیح بده
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 تیر، 2014 من موضع خودم کاملا مشخصه نه اینوری نه اونوری شما ها موضع ندارید خودمو معرفی کردم گندم بیا بیشتر براش توضیح بده آتنا جان مهدی مشاور ارشد بنده تو تالار حقوقه از ما نیز دفاع خواهد کرد..موضع مشخص شد حرفم نباشه با تشکر مستر بیا نترس فوقش چندتا چماق میخوری دیگه
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2014 آتنا جان مهدی مشاور ارشد بنده تو تالار حقوقه از ما نیز دفاع خواهد کرد..موضع مشخص شد حرفم نباشه با تشکر مستر بیا نترس فوقش چندتا چماق میخوری دیگه آرزو خانم جا انداختی مشاور اونم هستم موضع من همون که گفتم از همه باید دفاع کرد ....بی انصافی الان مستر تک افتاده مستر رفته یار کشی
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 تیر، 2014 آرزو خانم جا انداختی مشاور اونم هستم موضع من همون که گفتم از همه باید دفاع کرد ....بی انصافی الان مستر تک افتاده مستر رفته یار کشی بله بله عذر میخوام مشاور آرزو ام هستی باشه با مستر باش ولی یادت باشه منو پس منم برم یار کشی:gnugghender:
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2014 بله بله عذر میخوام مشاور آرزو ام هستی باشه با مستر باش ولی یادت باشه منو پس منم برم یار کشی:gnugghender: خواهش بعله فک کن یه درصد فراموشت کنم بعد از چند ساعت تنفس این دادگاه ادامه خواهد یافت .....
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 آرزو خانم جا انداختی مشاور اونم هستم موضع من همون که گفتم از همه باید دفاع کرد ....بی انصافی الان مستر تک افتاده مستر رفته یار کشی من تنها از پس همه بر میآم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 تیر، 2014 صاحبش اومد :2525s::persiana__hahaha: خواهش بعله فک کن یه درصد فراموشت کنم بعد از چند ساعت تنفس این دادگاه ادامه خواهد یافت ..... مستر اومد ببینم چیکار میکنیا:(50):
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 بله بله عذر میخوام مشاور آرزو ام هستی باشه با مستر باش ولی یادت باشه منو پس منم برم یار کشی:gnugghender: :th_running1: برو
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 تیر، 2014 :th_running1: برو برو عامو ...من خودم حریف همه هستم خواستم به شما امیدواری بدم:2i1d1co::tt2:
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 برو عامو ...من خودم حریف همه هستم خواستم به شما امیدواری بدم:2i1d1co::tt2: :spiteful: عمرا
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2014 من تنها از پس همه بر میآم بسیار خب مستر این شما اینم دادگاه حقوقی صاحبش اومد:2525s::persiana__hahaha: مستر اومد ببینم چیکار میکنیا:(50): گفتم تنفس کنید نه اینکه تناول گندم این مستر میگه از پس همه برمیاد
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 این تاپیک جاش اینجا نیست ...باید می رفت قسمت طنز نه آموزنده بعد از ایول نوشته گفتگوی خودمانی
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 بسیار خب مستر این شما اینم دادگاه حقوقی گفتم تنفس کنید نه اینکه تناول گندم این مستر میگه از پس همه برمیاد بیایین وسط
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 تیر، 2014 :spiteful: عمرا هیس تا دادگاه صدات درنیاد بسیار خب مستر این شما اینم دادگاه حقوقی گفتم تنفس کنید نه اینکه تناول گندم این مستر میگه از پس همه برمیاد گفتم هندونه بخورم قند خونم تنظیم شه واسه شروع دادگاه تقصیر توئه که دلت به حالش میسوزه...بیا بشین رو صندلی مشورتت ببینم از پس کی برمیاد؟؟:gnugghender:
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 7 تیر، 2014 بیایین وسط آقا نظم دادگاه رعایت کن :xbex7jmjnhtbacgrr3x مگه عروسی میخوای بیای وسط هیس تا دادگاه صدات درنیاد گفتم هندونه بخورم قند خونم تنظیم شه واسه شروع دادگاه تقصیر توئه که دلت به حالش میسوزه...بیا بشین رو صندلی مشورتت ببینم از پس کی برمیاد؟؟:gnugghender: بله الان تنظیم شد مستر الان تو متهمی به اینکه یه جماعت زن توهین کردی
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2014 :vahidrk::vahidrk::vahidrk: :zadan::ubhuekdv133q83a7yy7:(87):
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 تیر، 2014 آقا نظم دادگاه رعایت کن :xbex7jmjnhtbacgrr3xمگه عروسی میخوای بیای وسط بله الان تنظیم شد مستر الان تو متهمی به اینکه یه جماعت زن توهین کردی دمت گرم خیلی باحال بود مستر پاسخگو باشن لدفن:texc5lhcbtrocnmvtp8
ارسال های توصیه شده