رفتن به مطلب

زن یعنی شکلات ، زن یعنی صندلی ، زن یعنی لامپ ، زن یعنی یخچال، زن یعنی ....

Lean

ارسال های توصیه شده

بهتر نیس جمله اول و آخرتون رو حذف کنید؟

بهتره نظرتون رو بگید بدون توهین به کسی حتی اگه باهاشون مخالفید:w16:

این جماعت زبان و گفتارشان همین شکلیه. فکر میکنند که فقط خودشان میفهمند . با تذکر هم ادب نمیشن .

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 263
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

واقعا فهمتون خیلی پایینه که معنی تشبیه رو نمیدونینوقتی ما چیزی را تشبیه میکنیم بخاطر این است که قسمتی از دو رکن اصلی تشبیه مانند هم است در حالی که ممکن است بقیه ی اعضای انها با هم متضاد باشند.به عنوان مثال میز را به صندلی تشبیه میکنیم این دو خصوصیات مشابه زیادی دارند از جمله:هر دو چهار پایه دارند،هر دو صحفه ی تختی دارند و...اما صندلی برای نشستن وتکیه دادن است و میز برای گذاشتن وسایل مانند کامپیوتر،تلوزیون،و کتابهایی برای خواندن و...است.پس میبینم که میز و صندلی علاوه بر تشابهات کار های متفاوتی انجام میدهند.اینها تشبیهات و امثالی هستند که بتوان با ان فلسفه ی حجاب رو فهمید و یادگیری با مثال هم بهترین نوع یادگیریه...واقعا با این فهمتون پیش دبستانی هم براتون زیاده چه برسه به مهندسی صنایع

فلسفه حجاب ؟ بگو فلسفه اسارت همراه با زور

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58: چرا اسارت همراه با زور؟ اسارت توی چی؟

هر کاری که انسان انجام میده , بهتره از روی آگاهی باشه. اگه قضیه مثه : آش کشک خاله باشه که بخوری پاته نخوری پاته باشه , اونوقت همونی میشه که گفتم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

این سهندم بیکاره ها:ws3:

دادا اگه کسی توهین میکنه چرا حذف میکنی؟؟؟ :ws3:

FANDRدر خصوص تشبیه باید گفت تشبیه دو ذات متفاوت که حاکی از توهین به ذات برتر باشه قابل قبوله؟

همین الان میخوای به چیزی تشبیهت کنم که تشابهات فراوانی باهات داره ولی اشکتم درمیاره؟:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
هر کاری که انسان انجام میده , بهتره از روی آگاهی باشه. اگه قضیه مثه : آش کشک خاله باشه که بخوری پاته نخوری پاته باشه , اونوقت همونی میشه که گفتم.

بله درسته، آدم باید با آگاهی حرفی بزنه یا رفتاری انجام بده و فقط درمورد حجاب صدق نمیکنه، ب قول شما هر کاری که انسان انجام میده , بهتره از روی آگاهی باشه :w16:

چون توی جمله قبلیتون گفته بودید "فلسفه اسارت همراه بازور" و یجورایی این "اسارت همراه بازور" رو معادل "حجاب" قرار داده بودید شبهه برانگیز بود :179:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

تا حالا دیدی دلمه چقدر خوشمزه تر از کوفته است

خوشمزگی دلمه از پوشش اوست !

"خواهرم دلمه باش نه کوفته "

• Like 2
لینک به دیدگاه
تا حالا دیدی دلمه چقدر خوشمزه تر از کوفته است

خوشمزگی دلمه از پوشش اوست !

"خواهرم دلمه باش نه کوفته "

:w58: چشم، من رفتم توبه کنم و از این به بعد دلمه باشم :th_running1: :th_running1::th_running1:

مرسی منو از خواب غفلت بیدار کردی :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حجاب در جامعه لازم است. آیا جامعه بدون حجاب جامعه درستی است؟ خیر

پس جامعه برای رشد و تعالی نیاز به حجاب دارد. زیرا قوه ی تخیل مرد را تقویت میکند و باعث پیشرفت مغز میشود و وقتی مغز مرد پیشرفت کرد وبزرگ شد

؛ مرد نابغه میشود و اختراع میکند و جامعه به جلو و یا عقب حرکت میکند{. اگر اختراع در جهت شیطانی باشد، مثل ماهواره جامعه به عقب میرود}

سپس جامعه بارور میگردد. و با باروری جامعه رشد جمعیت هم زیاد شده و ما از پیر شدن جمعیت دور میشویم. و خود این امر باعث پیشرفت شدید در ما میشود. و این تنها یکی از برکات حجاب است.

===================

اگر نقدی دارید لطفا به با زبان منطق باشد.

================

ادامه دارد....

8twb9ulgac7nf22kypl.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه

@ استارتر

یعنی چی این چرندیات رو شیر میکنی پسرم!؟

کم خودمون اعصابمون داغونه ؟!

خوبه منم حرفای احمد خاتمی و علم الهدی رو به خورد ملت بدم؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8

احمد خاتمی : برای مسئله حجاب باید خون ریخت ...

علم الهدی : ملیت ایرانی یعنی چه ؟ ما امت اسلامی هستیم انقدر از ملیت و ایرانیت حرف نزنید ، ما هرچه داریم از اسلام داریم .

احمد علم‌الهدی

این که یک زن را به عنوان پرچمدار کاروان ورزشی ایران در المپیک، انتخاب کرده‌اند؛ دهن‌کجی به ارزش‌ها است. تثبیت ارزش‌ها زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه‌است. مسئولان، سیاست‌مداران، احزاب و جریانات سیاسی بدانند هر اقدامی که ضد ارزش اسلامی باشد، ضد حضرت ولی‌عصر است و مقابله با زمینه‌سازی برای ظهور ایشان است. نظام اسلامی که رأسش مقام رهبری، نایب امام زمان است و شعار رئیس جمهور آن اللهم عجل لولیک الفرج است، نباید یک زن را به عنوان جلودار کاروان ورزشکاران ایرانی در المپیک معرفی کنند. اساساً جایگاه زن این نیست که قهرمان باشد. من چندی پیش اعلام کردم که شرکت زنها در مسابقات بین‌المللی خلاف مبانی دینی و اسلامی است؛ حالا دیگر کار را به جایی رسانده‌اند که نه تنها زنان را به مسابقات می‌فرستند، بلکه پرچمدار کاروان ورزشی هم آن‌ها را می‌کنند. این رویه باید خاتمه پیدا کند؛ حتماً در نظام اسلامی افرادی هستند که متخصص در امور دینی هستند. قطعاً این‌ها می‌توانند شما را راهنمایی کنند تا این چنین کارهایی که ضد بیانات امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه‌است، نکنید. اما متأسفانه مسئولان ما توجه خودشان را به ارزش‌ها از دست داده‌اند، باید بیدار شوند. این که یک زن را پرچمدار کرده‌اید، می‌خواهید چه کسی را راضی کنید؟ آیا می‌خواهید استکبار بین‌الملل را از خود راضی کنید؟ آیا می‌خواهید آمریکا و اسرائیل را راضی کنید؟ می‌خواهید عده‌ای فمینیست از شما رضایت داشته باشند؟ می‌خواهید بگویند شما طرفدار حقوق زن‌ها هستید؟ به خدا، رضایت همه این‌ها به این نمی‌ارزند که این جمعیت نمازگزار ناراضی باشند؛ امیرمؤمنان علی علیه‌السلام ناراضی باشد.

علم‌الهدی در خبطه‌های نماز جمعه روز ۲۳ فروردین ۱۳۸۷ پیشنهاد کرد که شهر مشهد از برگزاری هرگونه کنسرت موسیقی، فیلم‌های سینمایی و سایر برنامه‌های هنری دیگر مستثنی گردد، و اجرای این گونه برنامه‌ها منوط به نظارت شورای فرهنگ عمومی استان شود.

دختری که روسری‌اش عقب می‌رود از هر درنده و گزنده‌ای خطرناک‌تر است به تعداد تار موی دیده‌شده زنان کشته دهید!

علم‌الهدی

طبق حدیث پیامبر» بین الجبلین روضة من ریاض جنة، شهر مشهد همه اش جزو حرم امام رضا است و همان طوری که هیچ موسیقی دانی به خود اجازه نمی‌دهد در حرم امام رضا (ع) به نوازندگی بپردازد، لذا در مشهد نیز نباید کنسرت موسیقی برگزار شود.

علم الهدی

او در واکنش به گران شدن قیمت مرغ در بازارهای ایران پیشنهاد کرد که مردم به جای مرغ از اشکنه استفاده کنند این در حالیست که قیمت تمام شده یک وعده اشکنه نیز در آن زمان مطابق قیمتهای ایران چیزی حدود هشت و هزار و پانصد و پنجاه تومان میشد

نقش امام جمعه مشهد در محو نقاشي هاي شاهنامه...!

احمد خاتمی: در برابر گرانی‌ها «آخ» هم نگویید.

احمد خاتمی امام جمعه تهران: مصدومان حادثه آتش سوزی دبستان بر روی تخت چرا بی حجاب هستند!!! :ws28:

یه کم قدیمی بود البته ... خیلی وقته دنبال نمیکنم اراجیف یک مشت ملای بیسواد رو...ورژنای جدیدترشونو نداشتم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58: چشم، من رفتم توبه کنم و از این به بعد دلمه باشم :th_running1: :th_running1::th_running1:

مرسی منو از خواب غفلت بیدار کردی :ws3:

:4564:

من دیگه متحول شدم :sad0: دست مسئولین و استارتر محترم درد نکنه. :4564:

از فردا دیگه روبند میزنم مثل زمان قاجار :icon_redface:

احسنت به شما دختران فاطمی جزاک الله خیرا:zadan:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
این شهرا رو هم غیر مسلمونا واسشون ساختن. الگوی پیشرفتشون غرب بوده. :banel_smiley_4:

ولی اونا که معمارهای مارو ندارن شهرسازای مارو ندارن منهسین عمران مارو ندارن (پرچم مهندسین نامبرده بالا)و همون چادر نشینان ملخ خورن ببین به کجا رسیدن

منظورم از عکسها این بود که اسلام مشکل نداره مسلمونه که مشکل داره عزیز دل برادر:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...