Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 سلام دوستانِ جان :) امروز که نه فردا هم نه پس فردا هم نه:| سیزده بدر تولد یه مهندس گل کم پیداست که چون خیلی به طبیعت علاقه داره :دی روز سیزده بدر دنیا اومده :)) مهندس وحید والیان :دی [h=1]The Developer [/h] من به این جمله های زاد روز و اینا علاقه ای ندارم :| همینطوری صاف و ساده میگم : وحید عزیز تولدت رو بهت تبریک میگم و امیدوارم همیشه سلامت و خوشبخت باشی و هر نیتی که داری انشاالله که بهش برسی :) کادو هم خب من عیدی زیاد بهم ندادن اگر به یه ساندویچ فلافل راضی میشی که برات بگیرم :| کیک گرون بود به همین راضی باشید دوستان :| بعدا از خودش کیک بگیرید :| {شکلک ها رو هم به سبک خودش گذاشتم :| :)) } 28
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 منم به نوبه خودم هم فرا رسیدن عید نوروز رو هم تولدتون رو بهتون تبریک میگم آقا وحید امیدوارم در سالروز تولدتون و سال جدید لحظات خوبی در انتظارتون باشه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 منم تبریک میگم:hapydancsmil: امیدوارم همیشه developer باشن
S a d e n a 11333 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 تولدتون مبارک آقا وحید امیدوارم همیشه شاد و مثل روز تولدتون سبز باشید
هوادار 1111 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 خیلی اتفاقی چشمم به لیست کسایی افتاد که از تاپیک دیدن کردن ولی تبریک نگفتن از طرف اونا هم تبریک میگم خب دیگه شما تبریک گفتی پس دیگه هر کی بیاد تبریک نگه مشکلی نیس
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 تولدتون مبارک چماق به دستایشالله 240ساله بشین و به آرزوهاتون برسین
maryam39 8211 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 چه جالب سیزده به در متولد شدی:w58: تولدت مبارک از همین حالا:icon_gol: :hapydancsmil:
.Apameh 25173 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 وحید هم به دنیا داره میاد؟؟؟ تولدت مبارک داداش وحید :hapydancsmil:به همه آرزوهای خوبت برســــــــــی:hapydancsmil: ( یادم نرفته ولی هنو عیدی منو ندادی)
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 تولد عجب روزیه تولدت مبارک وحید جان :happybday::happy:
!BARAN 4887 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 تولدتون مبارک وحید جان پیش پیش ایشالا ک یکی از بهترین سال های زندگیتون رو با کلی خاطره قشنگ تجربه کنید......یه عالمه ارزوی قشنگ واست دارم:heartshape2::dancegirl2:
ارسال های توصیه شده