masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ .:: زبان تخصصی منابع طبیعی ::. لغات تخصصی صنایع غذایی شماره 30 بعد کی متوجه میشیم.. زیر این 30 چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ .:: زبان تخصصی منابع طبیعی ::. لغات تخصصی صنایع غذایی شماره 30 بعد کی متوجه میشیم.. زیر این 30 چی هست؟ به به نفر اول :hapydancsmil: چون اولین نفرید من 100امتیاز میخرم ازتون:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ به به نفر اول :hapydancsmil: چون اولین نفرید من 100امتیاز میخرم ازتون:gnugghender: فروختم. بازم پست میزنم.. خوشم اومد. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ فروختم.بازم پست میزنم.. خوشم اومد. چه مشتری خوبی 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ [h=1] معرفی سایت های منابع طبیعی[/h] [h=1]معرفی گلها و گیــاهانِ کویـــری[/h]شماره 29 نمیفروشمش.. من قبلشم.. برای اینجا تاپیک میزدم. بعدشم قرار بود تاپیک های جدید بزارم. که گفتم بزار.. زحمت کشیدی.. منم تو مسابقه دلنشینتون شرکت کنم. و خیلی هم دوست داشتم تاپیکتونو ممنونم عزیزم. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ چه مشتری خوبی حالا زیرش چی بود بگو دیگه.. زدم به هدف... 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ معرفی سایت های منابع طبیعی معرفی گلها و گیــاهانِ کویـــری شماره 29 نمیفروشمش.. من قبلشم.. برای اینجا تاپیک میزدم. بعدشم قرار بود تاپیک های جدید بزارم. که گفتم بزار.. زحمت کشیدی.. منم تو مسابقه دلنشینتون شرکت کنم. و خیلی هم دوست داشتم تاپیکتونو ممنونم عزیزم. مطمئنی نمیخوای بفروشیش؟ چون شمایی 40امتیاز میخرم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ حالا زیرش چی بود بگو دیگه.. زدم به هدف... امشب اعلام میشه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ مطمئنی نمیخوای بفروشیش؟چون شمایی 40امتیاز میخرم :gnugghender: نمیفروشمش.... اره مطمئنم. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ یعنی من هربار تاپیک تخصصی الان بزنم.. میتونم یه شماره رو بگم؟ اون موقع همش مال خودم میشه ها؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ یعنی من هربار تاپیک تخصصی الان بزنم.. میتونم یه شماره رو بگم؟اون موقع همش مال خودم میشه ها؟ هر بار میشه اما اگه فرصت بدید دوستان دیگه هم بتونن شرکت کنند خوبه نمیفروشمش.... اره مطمئنم. مطمئنی:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ :mrsbeasley: پس من چي ؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ :mrsbeasley: پس من چي ؟؟؟؟؟ شما هم میتونید شرکت کنید 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ هر بار میشه اما اگه فرصت بدید دوستان دیگه هم بتونن شرکت کنند خوبه مطمئنی:gnugghender: نه من فرصت نمیدم. باید این هیجان در بچه ها باشه بیان شرکت کنن .... ولی باشه این اخریشه...چشم...دوستان بشتابید مینا جون ببینید چه تاپیک قشنگی زده بابا بهتونم دارن لطف میکنن.... نمیخواید دوتا تاپیک تخصصی بزنید...؟ [h=1]مسابقه یه سوال هزار سوال از همه گل ها بیار ...؟[/h] [h=1]كي درختچه هاي زينتي رو ميشناسه ؟![/h] اخرین عددم15 اینو اصلا نمیفروشم. خیلی دوست دارم ببینم زیرش چیه.. خصوصی بگو دیگه...یه دفعه دیدی نتونستم بیام. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread125977.html http://www.noandishaan.com/forums/thread126014.html شماره 5 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:من شماره 14 رو انتخاب ميكتم تا شب جواب و ميدين؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ پس عددهای من این شد 30 که فروختم به 100امتیاز 29 فروشی نبود 15 به هیچ عنوان فروشی نیست. شاد و سربلند باشید. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ نه من فرصت نمیدم. باید این هیجان در بچه ها باشه بیان شرکت کنن ....ولی باشه این اخریشه...چشم...دوستان بشتابید مینا جون ببینید چه تاپیک قشنگی زده بابا بهتونم دارن لطف میکنن.... نمیخواید دوتا تاپیک تخصصی بزنید...؟ مسابقه یه سوال هزار سوال از همه گل ها بیار ...؟ كي درختچه هاي زينتي رو ميشناسه ؟! اخرین عددم15 اینو اصلا نمیفروشم. خیلی دوست دارم ببینم زیرش چیه.. خصوصی بگو دیگه...یه دفعه دیدی نتونستم بیام. بزار اول تکلیف 29روشن کنیم میخرم ازت 45 امتیاز 15 هم میخرم ازت 50 امتیاز خیرشو ببینی 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ بزار اول تکلیف 29روشن کنیممیخرم ازت 45 امتیاز 15 هم میخرم ازت 50 امتیاز خیرشو ببینی نوچ... نمی ارزه 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread125977.html http://www.noandishaan.com/forums/thread126014.html شماره 5 با 5زیاد حال نمیکنم میخرم ازت 30امتیاز :hapydancsmil:من شماره 14 رو انتخاب ميكتم تا شب جواب و ميدين؟؟؟؟ اول تاپیک های تخصصی ایجاد کنید لینک بزارید بعد انتخاب کنید 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده