masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ اصلا انتظار اینکه از نظر دوستان تالار کشاورزی جزو بهترین تالارهای سال92 باشه رو نداشتممرسی از همگی.خوشحال شدم ولی من خیلی انتظار داشتم هم تالار کشاورزی و هن شهرسازی رو واقعا تالار شهرسازی هم فعالت چشمگیری داشتن. به همه تالارها تبریک میگوییم. 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ امسال واقعا همه دوستان با همکاریشون خیلی کمک کردن تا بخش دارالترجمه رو رونق بدیم و بتونیم کار مفیدی رو شروع و پی بگیریم، از همه دوستانی که لطف کردن و این مدت زحمت کشیدن واقعا متشکرم، همینطور از دوستای عزیزی که به من لطف داشتن ممنونم، هر چی بوده وظیفه بوده به تالار معماری رای ندادم چون نسبت به پارسال بروبچ تنبل شدن!! تا جایی که در جریان کارهای تالارهای دیگه بودم از نظرم ابتکار عمل و فعالیت مفیدی توی تالار ادبیات و کشاورزی داشتیم که بهش رای دادم، همگی خدا قوت :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ محمد اول شدیم. چی میخوای بدی بهمون؟ 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ محمد اول شدیم.چی میخوای بدی بهمون؟ ایول بابا ..... اول شدیم... حالا جایزه تالارمون چیه...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ محمد اول شدیم.چی میخوای بدی بهمون؟ ایول بابا .....اول شدیم... حالا جایزه تالارمون چیه...:hapydancsmil: :w36::w72:تبریک میگم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :w36::w72:تبریک میگم مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده