رفتن به مطلب

بهترین تالار انجمن تو سال 92 کدوم تالار بود؟ چرا؟

به نظر شما بهترین تالار انجمن تو سال 92 کدوم تالار بود؟  

200 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما بهترین تالار انجمن تو سال 92 کدوم تالار بود؟

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان عزیز

خب سال 92 هم داره تموم میشه و مثل هرسال فعالیتهای مختلفی توی هر تالار اتفاق افتاد. بعضی تالارها بهتر و بعضی تالارها ضعیف تر از سال قبل کار کردن. ویژگی های مثبتی که تو تالارهای مختلف بود:

مسابقات مختلف، کارهای گروهی خوب، بحثای مفید و آموزنده و علمی، پربار بودن مطالب، جذاب و خلاقانه و کاربر پسند بودن مطالب، آموزش های مفید و خوب و .....

اما حالا تصمیم گرفتیم که نظر کاربران انجمن رو درباره وضعیت فعالیت تالارهای مختلف تو سال 92 ببینیم و اینکه از نظرشون تو این سال کدوم تالار نسبت به بقیه تالارها بهتر کار کردش. دلیلتون هم بگین. :a030:

انتخاب چندگانه و عمومی هم هستش.

اسم بعضی تالارها رو به عنوان سایر تالارها آوردیم. چون بیشتر از 20 گزینه نمیشد و اینکه بعضی از تالارها تازه ایجاد شده بودن یا چندان فعال نبودن. دیگه خلاصه ببخشید دیگه اگه اسم تالار خاصی که میخواین رای بدین نیست :ws3:

• Like 39
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

رای هام اینجوری بود:

دارالترجمه : دست فائزه عزیزم و الباقی دوستان درد نکنه واقعا سنگ تموم گذاشتن همه هم شاهدن..من نیز:w02:

دانلود مقالات: بااینکه تاحالا خودم ازین تالار استفاده ای نکردم(اما زین پس استفاده خواهم کرد)اما هیچ وقت پستی توی این تالار بی جواب نمونده دستشون هم درد نکنه

خانواده : این هم کلا دوس دارم بااینکه تالار زیاد پررونقی نیست اما تاپیک هم اگر توش زده میشه واسه من مفید بوده

بقیه تالارها هم خوب بودن اما شاید چون در تخصص من نبوده ندیدم:ws37:

• Like 16
لینک به دیدگاه

دارالترجمه.....فعالیت خوبی داره.کار بسار خوبیه با تلاش فائزه ی عزیز

شیمی و کشاورزی هم به نطرم فعالیتشون خوب بوده همیشه میدم مطالب جدید دارن و فعالن.......

معماری هم که دیگه:w02:سرور:ws3:

شهرسازی هم فعالیت خوبی داره محمدعارف سرپانگهش داشته همچنان:whistle:البته بقیه دوستانم هستن

خانه وخانواده هم تاپیکای جالبو مفیدی میزنن و آموزنده:icon_gol:

این بود رای ما

:a030:

پ.ن:بقیه تالاراهم که نگفتم به خاطر اینکه زیاد توجه نداشتم.......ممکنه فعالیت خوبی داشتن..........به هرحال ببخشید دیگه:icon_redface:

ااااااااااااااا صنایع هم خوب بود الان تاپیکاشون یادم اومد:ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه

به به چه تاپیکی :ws3:

من پارسال نبودم که ببینم چه خبر بوده ولی.. اهوم.. نظر من :

اول از همه تالار خودمون یعنی شهرسازی که همیشه بهترین بوده، هست و خواهد بود :w16:

دارالترجمه که واقعا دارن زحمت می کشن دوستان، دستشون درد نکنه :icon_gol:

تالارای برق، مکانیک زیاد سر و کاری نداشتم ولی بیشتر از تالارای دیگه سر زدم و خوب بودن راضیم ازتون :a030:

تالار ادبیات که حنا جون حسابی داره زحمت می کشه براش :a030:

تالار معماری که داداش تالار خودمونه و اونم همیشه بهترینه :w16:

تالار کشاورزی هم فعالیتش فوق العاده بوده مرسی بچه ها :a030:

موسیقی و فیلمم حرفی واسه گفتن داره :a030:

دیگه همین :دی

با بقیه تالارا زیاد سر و کار ندارم واسه همین خبر ندارم زیاد..

تو سال جدید موفق باشین بچه ها :icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه
میشه توضیح بدی چرا؟:banel_smiley_4:

اصلا نیاز به توضیح نیست پسرفت!تالار در دوسال گذشته انقدر تو ذوق میزنه که هر کاربر فعالی متوجه میشه

کیفیت تاپیکها_ بحث های بچه گانه !اسپم های بیش از اندازه_زیاد شدن تاپیکهای کپی _و زیاد شدن تاپیکهایی که مربوط به تالار زنگ تفریح هستن همه و همه دست به دست دادن تا تالار از جایگاه قبلی خودش سقوط کنه قبلا در هر رفرش ارسالهای آخر حداقل دوتاپیک پر مغز و پر بازدیدکننده خودنمایی میکرد آیا الان هم اینطوره؟واقع بینانه نگاه کنیم لطفا

• Like 12
لینک به دیدگاه
اصلا نیاز به توضیح نیست پسرفت!تالار در دوسال گذشته انقدر تو ذوق میزنه که هر کاربر فعالی متوجه میشه

کیفیت تاپیکها_ بحث های بچه گانه !اسپم های بیش از اندازه_زیاد شدن تاپیکهای کپی _و زیاد شدن تاپیکهایی که مربوط به تالار زنگ تفریح هستن همه و همه دست به دست دادن تا تالار از جایگاه قبلی خودش سقوط کنه قبلا در هر رفرش ارسالهای آخر حداقل دوتاپیک پر مغز و پر بازدیدکننده خودنمایی میکرد آیا الان هم اینطوره؟واقع بینانه نگاه کنیم لطفا

این نقد کاملاً وارده

خب من بدلیل اینکه واقع بینانه بهش نگاه بشه ازت نظر خواستم شقی :icon_pf (34):

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود :icon_gol:

بدلیل علاقه و حوزه ی فعالیتم تالار موسیقی و فیلم انتخاب اولمه، تا اونجا که وقت اجازه می داد سعی کردم یه رونقی بدم به تالار و مطالب به روز باشه :ws3:

بعد از اون باز هم به دلیل علاقه به ادبیات، تالار ادبیات رو انتخاب می کنم که تاپیکای خوبی هم زده شده.

البته مطمئنا تالارای دیگه خاصه مهندسی بشدت فعالن و زحمت می کشن دوستان، منتها چون مرتبط با رشتم نیست و دنبال نمی کنم نمیتونم نظری بدم:a030:

همگی خسته نباشبد :icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

دارالترجمه: کلا خیلی فعال بودن... منم به واسطه همین تالار پاگیر اینجا شدم.

مقالات رایگان: بچه‌های اونجا بی سر و صدا کلی زحمت می‌کشیدن و تاحالا سر پا نگه داشتن اونجارو . (یه مدت کوتاه اونجا فعال بودم میدونم چه مصیبتی‌ه مقاله گرفتن و دادن)

شهرسازی: چون تالارش به یه روز نمی‌کشه و همیشه زود آپ میشه، به نظرم هم مطالبش غنی‌ه واس رشته‌شون.

موسیقی و فیلم: فعالن، با خوندن پست‌های بچه‌ها میشه ایده‌های خوب واس فیلم دیدن گرفت. سطحش بالاست. (شماره یک‌ه به نظرم)

آتلیه عکاسی: مسابقه‌های جذابی داشت.

در مجموع همگی خسته نباشیدicon_gol.gificon_gol.gif

• Like 12
لینک به دیدگاه

تالار گرافیک :ws3:

همه تالارا خوبن ، مخصوصاً معماری، کشاورزی و دارالترجمه که کمابیش به تاپیک هاشون سر میزنم :a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

خب هر تالاری فعالیت خودشو داشته دیگه.ما که همه جا سر نمیزنیم.کلا من امسال نبودم زیاااااااااد:4564:

گرافیک کو؟؟؟؟؟؟:w000:vahidrk.gif

به نظرم من تالار کشاورزی-محیط زیست-عکاسی وهنر نسبت به قبل بهتر بودن.

• Like 14
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...