Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ ممد از نون خوشکه ای هم عکس بگیریم قبوله؟:| اونم سوژه ست عید شده یخورده با کلاس شده 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ ممد از نون خوشکه ای هم عکس بگیریم قبوله؟:|اونم سوژه ست عید شده یخورده با کلاس شده اگه با شهر و فضای شهری مرتبط باشه قبوله 4 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ زمانش خیلی کمه من شهرخودومون نیستم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ زمانش خیلی کمه من شهرخودومون نیستم تعطیلات تا 15 ام هستش. ما تا سه روز بعدش هم وقت گذاشتیم دیگه 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ این همه سوژه عکاسی واسه این موضوع بود. پس چی شد؟ حالا خوبه دوتا عکس هم اجازه داده شد به خاطر تنوع سوژه ها 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ این همه سوژه عکاسی واسه این موضوع بود. پس چی شد؟ حالا خوبه دوتا عکس هم اجازه داده شد به خاطر تنوع سوژه ها منکه یکی دوتا عکس گرفتم ولی خیلی خوب نشده البته چون نشد خیلی بیرون بریم اینطوری شد حالا ایشالله تا 18 صبر میکنم اگه بهترش رو پیدا نکردم همونارو میفرستم فکر کنم بهتر از هیچی باشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ منکه یکی دوتا عکس گرفتم ولی خیلی خوب نشدهالبته چون نشد خیلی بیرون بریم اینطوری شد حالا ایشالله تا 18 صبر میکنم اگه بهترش رو پیدا نکردم همونارو میفرستم فکر کنم بهتر از هیچی باشه باشه. اگه بهترش رو نگرفتین همونا رو بفرستین اعتماد به نفستون هم پایین نباشه 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ هنوز که 18 نشده! تا اون موقع میفرستم..... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ هنوز که 18 نشده!تا اون موقع میفرستم..... آفرین. پس منتظریم 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ من حتی یک دقیقه وقت نداشتم امسال ایشالا تا 18 اگه شد می فرستم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ من حتی یک دقیقه وقت نداشتم امسال ایشالا تا 18 اگه شد می فرستم ایشالا میشه 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ عکس خوب نبود که بگیرم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ فعلاً سه تا شرکت کننده بوده ها فقط :icon_pf (34): پس کجایین راستی اگه می تونین جا و زمان عکسم بگین 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ دوربین درست حسابی ندارم وگرنه شرکت میکردم 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ آقا خیلی دوس دارم شرکت کنم ولی اصلا وقت نمی کنم برم عکس بگیرم :| همش مشخ مشخ مشخ.. صب تا شب یونی :| تا کی وقت داریم؟ امروز چندمه؟؟ 18 ام که گذشت!!!! 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ امان از بی دوربینی!!! چن تا عسک گرفتم ولی منتظرم تا به دستم برسن 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا از بین همه عکسام ادد همونی نیست که واسه این مسابقه گذاشته بودم!! هفت سین بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده