sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اولا محرم و نامحرم یک چیز تلقینی هست وگرنه چه فرقی هست مثلا بین یک خاله جوان و یک دختر غریبه؟ جز اینکه طرف توجیه شده این خاله هست. مطمئنا چنین توجیه شدنی نسبت به آدم های دیگر هم باشه، میزان تحریک به شدت پایین میاد، پس اینکه دین توصیه کرده و... همینطوری یک چیزی پرونده، اگر راه حل درستی داشت با پتو پیچ شدن زن این راه حل رو گسترش نمیداد، واقعا فکری میکرد که تفکرات مرد رو نسبت به زن عوض کنه. وقتی در کل ادیان، زن یک پاداش بزرگ برای مرد در بهشت محسوب میشه با ویژگی های جنسی خارق العاده، انتظار نداشته باشید کسی که اینهمه وعده زن گرفته، در این دنیا با تک همسری بتونه خویشتن داری کنه. همانطوری که اکثر بزرگان دینتان با بیش از 10 زن روابط داشته اند، تحت دائم، موقت، کنیز یا ...... . . . پس بحث ما فقط از منظر اخلاق قابل بسط هست نه دینی. مرد باید لطف کند و کنترل نگاه کند، تا هم خودش آرامش بیابید، هم زنان و دختران جامعه. با گفتن وظیفه و مردان سر و ته یک کرباسند و دین چی وعده داده و.... وضعیت بهتر نمیشه و بدتر هم میشه. فکر کنم گفته شده به اعتقادات هم توهین نکنید ( قابل توجه) من هم با شما بحث دینی ندارم فقط دلیل یه جمله دینی رو گفتم اگه خوب دقت کنید از لحاظ اخلاقی و اجتماعی میتونیم پی به این نکته ببریم که رعایت حد و حدودها باعث سلامت روانی و اجتماعی خود ما میشه (حجاب زن و مرد) در واقع اگر لطفی از طرف مردان باشد (که شما می فرمایید) منفعت آن به خودشان هم برمی گردد. در ضمن فکر می کنم بحث داشتن زنان عقد دائم و موقت ربطی به بحث چشم چرانی ندارد، خود بحثی مفصل دارد که وجه اشتراکی با این تاپیک ندارد. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ سنبل خانت نقطه ی ظریفی بود اسی سنبل خاااننن هیچ مردی به هر دلیلییی حق نداره پاشو از گلیم خودش دراز تر کنه ینی میخوای بگی این نگاه های تیز و عمیق فرمانیه که مغز به ناگاه میده و ناخواسته اون مرد انجامش میده و خودش هیچ اراده ای نداره؟ من موندم چجوری آقایون تصور میکنن این قبیل نیاز ها فقط مختصه مرداس و خانوما اگه هیزی و تیزی نمیکنن به دلیل اینه که این نیاز و ندارن و اونارو درک نمیکنن فکر کنم گفته شده به اعتقادات هم توهین نکنید ( قابل توجه) من هم با شما بحث دینی ندارم فقط دلیل یه جمله دینی رو گفتم اگه خوب دقت کنید از لحاظ اخلاقی و اجتماعی میتونیم پی به این نکته ببریم که رعایت حد و حدودها باعث سلامت روانی و اجتماعی خود ما میشه (حجاب زن و مرد) در واقع اگر لطفی از طرف مردان باشد (که شما می فرمایید) منفعت آن به خودشان هم برمی گردد. در ضمن فکر می کنم بحث داشتن زنان عقد دائم و موقت ربطی به بحث چشم چرانی ندارد، خود بحثی مفصل دارد که وجه اشتراکی با این تاپیک ندارد. انتقاد از یک مطلب و گفتن یک واقعه تاریخی که رخ داده اسمش توهین نیست سحر گرامی. شما بفرمایید کجای حرفی که در مورد تعدد روابط با زنان مختلف زدم تهمت و دروغ بود یا لفظی ناشایست بود، بنده بگم از اهانتم معذرت میخواهم. اون بحث کاملا به چشم چرانی ربط داشت. چون مردان با دیدن زنانی که چشمشون رو میگرفت به عنوان کنیز خریداری میکردند و باهاشون رابطه جنسی هم برقرار میکردند، تاریه رو مطالعه کنید، متوجه میشید که کنیزها کاملا پس از بازرسی توسط ارباب خریداری میشدند هم برای کار در منزل هم روابط با صاحبش. من هم در این تاپیک نگفتم چشم چرانی چیز خیلی خوبی هست. من شخصا با زوم کردن مخالفم و از این در زندگی پرهیز میکنم. اما اینکه توجه مردان ناخودآگاه به بوهایی محرک یا چهره یا اندام هایی جذاب، جلب بشه ریشه در ژنتیک داره، ادامه ماجرا و کش دادن قضیه هست که ارادی هست. 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ انتقاد از یک مطلب و گفتن یک واقعه تاریخی که رخ داده اسمش توهین نیست سحر گرامی.شما بفرمایید کجای حرفی که در مورد تعدد روابط با زنان مختلف زدم تهمت و دروغ بود یا لفظی ناشایست بود، بنده بگم از اهانتم معذرت میخواهم. اون بحث کاملا به چشم چرانی ربط داشت. چون مردان با دیدن زنانی که چشمشون رو میگرفت به عنوان کنیز خریداری میکردند و باهاشون رابطه جنسی هم برقرار میکردند، تاریه رو مطالعه کنید، متوجه میشید که کنیزها کاملا پس از بازرسی توسط ارباب خریداری میشدند هم برای کار در منزل هم روابط با صاحبش. من هم در این تاپیک نگفتم چشم چرانی چیز خیلی خوبی هست. من شخصا با زوم کردن مخالفم و از این در زندگی پرهیز میکنم. اما اینکه توجه مردان ناخودآگاه به بوهایی محرک یا چهره یا اندام هایی جذاب، جلب بشه ریشه در ژنتیک داره، ادامه ماجرا و کش دادن قضیه هست که ارادی هست. اولا شما که زیاد مطالعه می کنید باید این و خونده یا شنیده باشید که همون بزرگان دینی که گفتید دلیل چند همسری بودنشان لذت نبوده دلایلی مثل سرپرستی زنان بیوه و اسیر و ... بوده . ثانیا ازدواج موقت یا دائم هم راهکاری هست که وجود داره تا از جلوی خیلی از ناهنجاری ها گرفته بشه . حالا که خیلی ها به اسم دین و دینداری خیلی کارها میکنند دلیل بر زیر سوال بردن دین نمی شود. من نمی خواهم بحث مذهبی کنم چون شما فرمودید دارم جواب را واضح تر مطرح میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اولا شما که زیاد مطالعه می کنید باید این و خونده یا شنیده باشید که همون بزرگان دینی که گفتید دلیل چند همسری بودنشان لذت نبوده دلایلی مثل سرپرستی زنان بیوه و اسیر و ... بوده .ثانیا ازدواج موقت یا دائم هم راهکاری هست که وجود داره تا از جلوی خیلی از ناهنجاری ها گرفته بشه . حالا که خیلی ها به اسم دین و دینداری خیلی کارها میکنند دلیل بر زیر سوال بردن دین نمی شود. من نمی خواهم بحث مذهبی کنم چون شما فرمودید دارم جواب را واضح تر مطرح میکنم. باشه شما فکر کنین سرپرستی میکردن و اصلا طرفشون نمیرفتن، سرپرستی رو میشه در خانه ای مستقل هم اجازه داد دوست گرامی. البته بیخیال بحث دینی، چون سخت هست نقد قدیسه ها و برای من هیچ چیز در زندگی سخت تر از این نبوده که سر قدیس ها با کسی بحث کنم، از این میگذریم..... گرچه آیه هایی هم هست که.... مطمئن باشید من بحث رو قرار باشه ریز تر کنم هم ممکنه خیلی تعجب کنید و هم باورش براتون سخت تر و سخت تر بشه، چون خیلی حرفا جایی گفته نشده. ولی به هر حال هر انسانی در انتخاب قدیس های بی عیب و نقصش آزاد است. 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ باشه شما فکر کنین سرپرستی میکردن و اصلا طرفشون نمیرفتن، سرپرستی رو میشه در خانه ای مستقل هم اجازه داد دوست گرامی.البته بیخیال بحث دینی، چون سخت هست نقد قدیسه ها و برای من هیچ چیز در زندگی سخت تر از این نبوده که سر قدیس ها با کسی بحث کنم، از این میگذریم..... گرچه آیه هایی هم هست که.... مطمئن باشید من بحث رو قرار باشه ریز تر کنم هم ممکنه خیلی تعجب کنید و هم باورش براتون سخت تر و سخت تر بشه، چون خیلی حرفا جایی گفته نشده. ولی به هر حال هر انسانی در انتخاب قدیس های بی عیب و نقصش آزاد است. به احترام بقیه کاربران من بحث رو ادامه نمیدم چون بهتره به نظرات هم احترام بگذاریم هر چند با آن مخالفیم... ولی من اون جمله اول شما رو نگفتم... فقط گفتم دلیل اصلی لذت نبوده دوست من. 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ چشم چرانی یه نوع بیماری محسوب میشه . به نظر من هیچ چیز بدتر از چشم چرانی مردها نیست. مرد معتاد باشه، دزد باشه،کلاهبردار و قاتل باشه، ولی چشم چران نباشه... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من تقریبا همه پست هارو می تونم بگم خوندم حرف ها و نظرات جالبی رو دوستای گلم داشتن ولی به نظر شخصی خودم این چشم چرانی ملت ما به سبب شرایط جامعه ماست یعنی یه جور بیماری هست که شایع شده و مجرد و متاهل و ... نمیشناسه مdیشه گفت اکثر مردم ما این کار روکردن حالا بعضی خیلی کم برخی دیگه یا خدا به جونشون بسته است :icon_pf (34): ولی یه سئوال؟ دخترای گل انجمن نگاه همه مردها و پسر هارو چشم چرانی می دونن و اذیت میشن یا نگاه های اونایی که ازشون خوششون میاد(طرف مقابل یه جورایی براشون جذاب هست و به دلشون میشینه) رو نه؟یا بهتر بگم تحسین خودشون می دند؟ خدای نکرده قصد بی احترامی و جسارت نداشتم اگه کسی هم از این حرفم ناراحت بشه قبلا معذرت می خوام،کافیه یگن تا میرایشش کنم. قدیمیا گفته اند هرچه از حد بگذرد رسوا شود...نگاه تحسین امیز زیادی هم میشه همون چشم چرانی و اعصاب خورد کن....نگاه کثیف و چشم چرانی بسیار زننده و تهوع آوره و طولانی و کاملا مشخصه فرد مریضه!!!!!اما تحسین امیز کوتاهه و گذاراست و من فکر میکنم عادیه... همه ادما نیاز به تحسین دارند بخصوص از جنس مخالف یا غریبه های هم جنس...منظورم جلوه گری و خودنمایی نیست که دیگران تحسینش کنند بلکه آدم اینجوری جلف و زننده میشه و دیگران بیشتر تحقیرش میکنند با نگاه!!! هیچ انسانی چه مرد و چه زن هم جلوه گری بیش از حد و زننده نمیکنه مگر به دلایلی خاص!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از نظر من توجیه نیست، چون مردها همیشه زن هارو تا حد زیادی درک کرده اند، ولی نوشته هارو ببینی، اکثر زن ها میگن ما متوجه دلیلش نمیشیم و نمیتونیم درکشون کنیم !!! اونی هم که میگید رعایت میکنه، به این معنا نیست که دیدن زنان مختلف برایش لذت بخش نیست، بلکه به دلیل یک تعهدی که زیر بارش رفته، چه به خاطر حفظ بنیان یک خانواده خانواده چه اعتقاداتش و چه ....، از این لذت امتناع میکنه و لطف هم میکنه چون خلاف روند طبیعتش عمل میکنه و دوستان باید ارزش این از خودگذشتگی آقایان رو متوجه باشند. وظیفه توی هیچ چیزی نداریم، اتفاقا حجاب یک لطفی به مراتب بیشتر از نگاه داشتن چشم هست. چون سختی که یک زن در گرما با پوشش هایی کذایی میتونه تحمل کنه از سختی کنترل نگاه برای مرد به مراتب بیشتره. ولی خوب، کلا جامعه ما جامعه بی لطفی شده، برای همین اینجوری شدیم. اولا محرم و نامحرم یک چیز تلقینی هست وگرنه چه فرقی هست مثلا بین یک خاله جوان و یک دختر غریبه؟ جز اینکه طرف توجیه شده این خاله هست. مطمئنا چنین توجیه شدنی نسبت به آدم های دیگر هم باشه، میزان تحریک به شدت پایین میاد، پس اینکه دین توصیه کرده و... همینطوری یک چیزی پرونده، اگر راه حل درستی داشت با پتو پیچ شدن زن این راه حل رو گسترش نمیداد، واقعا فکری میکرد که تفکرات مرد رو نسبت به زن عوض کنه. وقتی در کل ادیان، زن یک پاداش بزرگ برای مرد در بهشت محسوب میشه با ویژگی های جنسی خارق العاده، انتظار نداشته باشید کسی که اینهمه وعده زن گرفته، در این دنیا با تک همسری بتونه خویشتن داری کنه. همانطوری که اکثر بزرگان دینتان با بیش از 10 زن روابط داشته اند، تحت دائم، موقت، کنیز یا ...... . . . پس بحث ما فقط از منظر اخلاق قابل بسط هست نه دینی. مرد باید لطف کند و کنترل نگاه کند، تا هم خودش آرامش بیابید، هم زنان و دختران جامعه. با گفتن وظیفه و مردان سر و ته یک کرباسند و دین چی وعده داده و.... وضعیت بهتر نمیشه و بدتر هم میشه. اسی دیگه از شما انتظار نداشتم!!!!!!!!!!!!! فکر میکنید خیلی هنر میکنید سرتونو میندازید پایین و میرید؟؟؟؟این وظیفه شماست!!!:vahidrk:فکر میکنید خیلی خسته میشید یا بهتون ظلم شده؟؟؟ بیچاره زن!!!! زن که باید بره توی گونی..میتونی مقنعه رو از صبح ساعت 6 تا 8 شب تصور کنی...قشنگ حس خفگی به من دست میده. تو خیابون سرشم بندازه پایین...چشماشم فقط نوک کفشاشو ببینه....آسه بره آسه بیاد...حیا داشته باشه..آروم حرف بزنه مردا صداشو نشنوند..مثل میخ راه بره البته یه کم هم قوز کنه که بالا تنه اش تحریک کننده نباشه،فقط گردی صورتش پیدا باشه با از مچ تا انگشت،آرایش نکنه،موهاش بیرون نباشه،ولایت پدر و برادر و شوهر و جد پدری و اگه هم نبودند حاکم شرع بالای سرشون باشه بعدم خیلی خوب بودند میرن بهشت(اینو نمیدونم ولی اونام با 100تا مرد میتونند باشند؟؟؟؟) همجوار با غلامان!!! بعدم میگن همه کارای خدا حکمت داره!!! خدا توی کاملترین دینش گفته زنا حجاب داشته باشند و مردا چشمشونو کنترل کنند... نگاه به نامحرم تیری است از جانب شیطان... و هزاران داستان و حدیث و روایت داریم در مورد این نگاه اتشین و افتادن مردان در خندق بلا و ...مثالش شیخ صنعان...اینا همش فیلمه....یعنی با یه نگاه به زن و عشق به اون که معمولا توی داستانا میشه هوس مرد سقوط میکنه... من نمیگم زن زل بزنه تو چشم مردا و هرهر و کرکر بکنه...نه خودم اینجوریم نه از ادمای اینجوری خوشم میاد...من حتی از دخترایی که آدامس تو دهنوشون میچرخه و توی جمهع بادکنکش میکنن خوشم نمیاد... اما خیل ظلمه زنا برن صندوقخونه قایم شند تا جامعه اسلامی در امن و امان باشه... یه موردی که منو خیلی آزار میداد این بود که توی رستوران مختلط دانشگاهمون زده بود:خواهرم دانشگاه محل علم و تحصیل و ادب است..لطفا حجاب اسلامی رو رعایت نمایید.... بعدشم زنا پشت یک دیواره شیشه مات بودند..اسمش رستوران مختلط بود...بعدم برای راحتی حال خواهران مکرمه رستوران جدا شد..دخترا رو بردن یه آشپزخونه در به داغون.... مسئله این نوع نگاه به زنه.... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اولا شما که زیاد مطالعه می کنید باید این و خونده یا شنیده باشید که همون بزرگان دینی که گفتید دلیل چند همسری بودنشان لذت نبوده دلایلی مثل سرپرستی زنان بیوه و اسیر و ... بوده .ثانیا ازدواج موقت یا دائم هم راهکاری هست که وجود داره تا از جلوی خیلی از ناهنجاری ها گرفته بشه . حالا که خیلی ها به اسم دین و دینداری خیلی کارها میکنند دلیل بر زیر سوال بردن دین نمی شود. من نمی خواهم بحث مذهبی کنم چون شما فرمودید دارم جواب را واضح تر مطرح میکنم. سحر خانم همشو خوب اومدی از شما به عنوان یک خانم انتظار چنین حرفی نمیره.... نیاز زن فقط جنسی نیست که در صدر اسلام پیشوایان اسلام 10تا 10 تازن میگرفتن...دوستان توجیه میکنند زنانی که شوهرانشون در جنگها کشته شده بودند نه دختر ..باشه حرفی نیست..اما این زنان بیشتر نیاز به کمک مالی و حمایت داشته اند تا بچه هاشون از آب و گل دربیاند و در اون جامعه کمابیش جاهلی بتونند زندگی کنند ...بعدشم اگه جوان و زیبا و طالب شوهر بودند همون ائمه اینارو به مردان مجرد که حلقه به گوش فرامین اسلامی بودند معرفی میکردند نه اینکه خودشون بگیرنشون... دیگه ازدواج موقت هم که بحثش جداست.... بعدشم ما جامعه گل و بلبل اسلامی داریم...پس برای نحوه راه رفتن هم باید بریم سراغ رساله علما که بیش از میلیونها آدم میفهمند... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سحر خانم همشو خوب اومدی از شما به عنوان یک خانم انتظار چنین حرفی نمیره.... نیاز زن فقط جنسی نیست که در صدر اسلام پیشوایان اسلام 10تا 10 تازن میگرفتن...دوستان توجیه میکنند زنانی که شوهرانشون در جنگها کشته شده بودند نه دختر ..باشه حرفی نیست..اما این زنان بیشتر نیاز به کمک مالی و حمایت داشته اند تا بچه هاشون از آب و گل دربیاند و در اون جامعه کمابیش جاهلی بتونند زندگی کنند ...بعدشم اگه جوان و زیبا و طالب شوهر بودند همون ائمه اینارو به مردان مجرد که حلقه به گوش فرامین اسلامی بودند معرفی میکردند نه اینکه خودشون بگیرنشون... دیگه ازدواج موقت هم که بحثش جداست.... بعدشم ما جامعه گل و بلبل اسلامی داریم...پس برای نحوه راه رفتن هم باید بریم سراغ رساله علما که بیش از میلیونها آدم میفهمند... نمیشده بدون اینکه شوهرشون بشن ازشون حمایت میکردند تا در اون جامعه کمابیش جاهلی بتونند زندگی کنند ؟؟؟ پس ما خودمون عقل نداریم ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ نمیشده بدون اینکه شوهرشون بشن ازشون حمایت میکردند تا در اون جامعه کمابیش جاهلی بتونند زندگی کنند ؟؟؟ پس ما خودمون عقل نداریم ؟؟؟ برای جامعه عربستان و دلیل ازدواج متعدد ائمه و پیامبر!!!!!منظور این است اونا حمایت مالی میخواستند.چون همسرانشان در جنگ کشته میشدند. تقلید از فقها نه تنها خلاف عقل نیست ، بلکه از باب رجوع غیر متخصص به متخصص مى باشد که حکم عقلى است..ادامه مطلب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سحر خانم همشو خوب اومدی از شما به عنوان یک خانم انتظار چنین حرفی نمیره.... نیاز زن فقط جنسی نیست که در صدر اسلام پیشوایان اسلام 10تا 10 تازن میگرفتن...دوستان توجیه میکنند زنانی که شوهرانشون در جنگها کشته شده بودند نه دختر ..باشه حرفی نیست..اما این زنان بیشتر نیاز به کمک مالی و حمایت داشته اند تا بچه هاشون از آب و گل دربیاند و در اون جامعه کمابیش جاهلی بتونند زندگی کنند ...بعدشم اگه جوان و زیبا و طالب شوهر بودند همون ائمه اینارو به مردان مجرد که حلقه به گوش فرامین اسلامی بودند معرفی میکردند نه اینکه خودشون بگیرنشون... دیگه ازدواج موقت هم که بحثش جداست.... بعدشم ما جامعه گل و بلبل اسلامی داریم...پس برای نحوه راه رفتن هم باید بریم سراغ رساله علما که بیش از میلیونها آدم میفهمند... دوست عزیز اگه خیلی علاقه مندید که بدونید چرا خودشان با آنها ازدواج می کردند ، اینو دیگه باید از کسانی بپرسید که اطلاعات بیشتری دارند ... منم نگفتم که با ازدواج موقت ، موافقم یا مخالف... فقط راه کارهای موجود را گفتم. 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوستان عزیز دقت کنند .. بحث کم کم داره از موضوع اصلی خارج میشه ...اگه پستهای خارج از موضوع زیاد بشه ناگزیر به پاک کردن اونها هستم... بحث رو در حیطه موضوع دنبال کنید .. با تشکر.. 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ بگذارید نظر خودم رو هم دراین زمینه بگم در مورد اینکه آقایان چشم چرانی میکنند قابل انکار نیست اما ایا فقط به کار نگاه میکنید ؟ قانون علت و معلول رو در دنیا قبول دارید یا نه؟هر عمل زن یا مرد عکس العملی رو در مرد یا زن طرف مقابل به وجود میاره که فقط یک طرف دراون مقصر صرف نیست ... مثال تغییر رفتار خانومها در دوره عادت ماهانه مثال بدی نبود.....چون رفتاری هست که مردها چون نمیتونند اون حالات رو داشته باشند خوب به مراتب قابل به درک اون هم نیستند.مردها ذاتا موجودات بصری هستند و نمیتونند نگاه نکنند و اگه بگم اون نگاه غیرارادی هست اغراق نکردم دنیا بر پایه تعادلی عجیب میچرخه مطمئن باشید هرچی در مورد اقایون به عنوان نکات منفی یاد میشه در زنان هم به همون اندازه نکات منفی وجودداره اما از جنسی متفاوت ... هیچ زنی نمیتونه درک کنه مردها چه عذاب روحی و روانی میکشند از دست زنانی که میتوانند آزاده پوششهای محرکی رو داشته باشند بدون توجه به اینکه چه بلایی سر روح و روان مرد میارند.چه بخواهیم چه نخواهیم ذات مرد اینطوریه و باید باشه که از طریق نگاه تحریک بشه جز این باشه برای خود خانومها دردسر سازه. خیلی ببخشید اما ..ایا در روابط جنسی هیچ لذتی زن نمیبره؟آیا زن از اینکه بهش توجه بشه لذت نمیبره؟آیا واقعا زن در یک رابطه جنسی فقط مفعول واقع میشه و هزاران سوالی که هوز نتونستم جوابی براشون پیدا کنم.... زن واقعا موجودی هست با احساسات هزارتو.....که مطمئنم خود زنان هم از شناخت جنس خودشون عاجزند.. زن به قول شما چشم چرانی نمیکنه چون طریقه رفع نیاز جنسیش از نگاه نیست.اگه دقت کنید زنان و دختران زیاد دستشون رو توی گردنشون میبرند یا در مواقع عاطفی میل شدیدی به نوازش شدن دارند حتی گاهی بیان میکنند که بیشتر از نیاز جنسی به آغوش همسر و نوازش اون نیاز دارند تا خود رابطه ...چرا؟چون زنان موجوداتی هستند که از طریق لمس و شنوایی تحریک میشند در مثل حس مرد رو پنبه و حس زن رو چوب میخوانند دیدید وقتی پنبه آتش میگیره خیلی سریع آتش میگیره و سریعتر ازاون خاموش میشه؟اما چوب چی؟خیلی سخته چوب رو آتش بزنی اما اگه آتش گرفت خاموش کردنش سخت تر از روشن کردنشه.... در مورد امیال جنسی در زنان و مردان هم به همین صورته .....مدت زمانی که طول میکشه مرد به طور طبیعی ارضا بشه 5 تا 7 دقیقه است اما زنان 15 تا 20 دقیقه ...چرا؟ کمی بهتره جنس مخالف خودمون رو بهتر بشناسیم و برای زیر سوال بردنش دست به هر حربه ای نزنیم من کاری ندارم در سالهای گذشته چه رفتاری با زنان یا مردان شده ..گرچه رفتار زنان امروزی تنها عقده گشایی آن همه سال اسارت و تحقیره وقتی بزرگ ترین آرزوی زنان ایرانی برداشتن حجاب میشه میتوان به عمق فاجعه پی برد . همه این حرفها رو گفتم تا بگم به جز مواردی که بیمار هستند چه در مردان چه در زنان ، نگاه مردان به زنان امری عادی و طبیعی ست و نباید اینقدر حساسیت نشون داد. شما نسبت به هرچی حساس بشی اذیتت میکنه حتی اگه نسبت به نگاه یک موش هم حساسیت نشون بدی به نظرت میاد اون موش نظر سوء به شما داره. ناگفته نماند من خودم به عنوان یه پسر گاهی از نگاه بعضی مردان هراسان میشم اما این موارد خیلی کم هست و جزء موارد بیمارگونه هست که نمیشه به همه تعمیم داد. درنهایت : نگاه مردان به زنان امری طبیعی و عادی میتونه قلمداد بشه به شرطی که کمی دیدگاه ها نسبت به جنس مخالف عوض بشه . 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دوست عزیزاگه خیلی علاقه مندید که بدونید چرا خودشان با آنها ازدواج می کردند ، اینو دیگه باید از کسانی بپرسید که اطلاعات بیشتری دارند ... منم نگفتم که با ازدواج موقت ، موافقم یا مخالف... فقط راه کارهای موجود را گفتم. نه من علاقمندم و نه هیچ اهمیتی داره برام....برای کسانی مهمه که فقط بت میسازند... بگذارید نظر خودم رو هم دراین زمینه بگم در مورد اینکه آقایان چشم چرانی میکنند قابل انکار نیست اما ایا فقط به کار نگاه میکنید ؟ قانون علت و معلول رو در دنیا قبول دارید یا نه؟هر عمل زن یا مرد عکس العملی رو در مرد یا زن طرف مقابل به وجود میاره که فقط یک طرف دراون مقصر صرف نیست ... مثال تغییر رفتار خانومها در دوره عادت ماهانه مثال بدی نبود.....چون رفتاری هست که مردها چون نمیتونند اون حالات رو داشته باشند خوب به مراتب قابل به درک اون هم نیستند.مردها ذاتا موجودات بصری هستند و نمیتونند نگاه نکنند و اگه بگم اون نگاه غیرارادی هست اغراق نکردم دنیا بر پایه تعادلی عجیب میچرخه مطمئن باشید هرچی در مورد اقایون به عنوان نکات منفی یاد میشه در زنان هم به همون اندازه نکات منفی وجودداره اما از جنسی متفاوت ... هیچ زنی نمیتونه درک کنه مردها چه عذاب روحی و روانی میکشند از دست زنانی که میتوانند آزاده پوششهای محرکی رو داشته باشند بدون توجه به اینکه چه بلایی سر روح و روان مرد میارند.چه بخواهیم چه نخواهیم ذات مرد اینطوریه و باید باشه که از طریق نگاه تحریک بشه جز این باشه برای خود خانومها دردسر سازه. خیلی ببخشید اما ..ایا در روابط جنسی هیچ لذتی زن نمیبره؟آیا زن از اینکه بهش توجه بشه لذت نمیبره؟آیا واقعا زن در یک رابطه جنسی فقط مفعول واقع میشه و هزاران سوالی که هوز نتونستم جوابی براشون پیدا کنم.... زن واقعا موجودی هست با احساسات هزارتو.....که مطمئنم خود زنان هم از شناخت جنس خودشون عاجزند.. زن به قول شما چشم چرانی نمیکنه چون طریقه رفع نیاز جنسیش از نگاه نیست.اگه دقت کنید زنان و دختران زیاد دستشون رو توی گردنشون میبرند یا در مواقع عاطفی میل شدیدی به نوازش شدن دارند حتی گاهی بیان میکنند که بیشتر از نیاز جنسی به آغوش همسر و نوازش اون نیاز دارند تا خود رابطه ...چرا؟چون زنان موجوداتی هستند که از طریق لمس و شنوایی تحریک میشند در مثل حس مرد رو پنبه و حس زن رو چوب میخوانند دیدید وقتی پنبه آتش میگیره خیلی سریع آتش میگیره و سریعتر ازاون خاموش میشه؟اما چوب چی؟خیلی سخته چوب رو آتش بزنی اما اگه آتش گرفت خاموش کردنش سخت تر از روشن کردنشه.... در مورد امیال جنسی در زنان و مردان هم به همین صورته .....مدت زمانی که طول میکشه مرد به طور طبیعی ارضا بشه 5 تا 7 دقیقه است اما زنان 15 تا 20 دقیقه ...چرا؟ کمی بهتره جنس مخالف خودمون رو بهتر بشناسیم و برای زیر سوال بردنش دست به هر حربه ای نزنیم من کاری ندارم در سالهای گذشته چه رفتاری با زنان یا مردان شده ..گرچه رفتار زنان امروزی تنها عقده گشایی آن همه سال اسارت و تحقیره وقتی بزرگ ترین آرزوی زنان ایرانی برداشتن حجاب میشه میتوان به عمق فاجعه پی برد . همه این حرفها رو گفتم تا بگم به جز مواردی که بیمار هستند چه در مردان چه در زنان ، نگاه مردان به زنان امری عادی و طبیعی ست و نباید اینقدر حساسیت نشون داد. شما نسبت به هرچی حساس بشی اذیتت میکنه حتی اگه نسبت به نگاه یک موش هم حساسیت نشون بدی به نظرت میاد اون موش نظر سوء به شما داره. ناگفته نماند من خودم به عنوان یه پسر گاهی از نگاه بعضی مردان هراسان میشم اما این موارد خیلی کم هست و جزء موارد بیمارگونه هست که نمیشه به همه تعمیم داد. درنهایت : نگاه مردان به زنان امری طبیعی و عادی میتونه قلمداد بشه به شرطی که کمی دیدگاه ها نسبت به جنس مخالف عوض بشه . ممنون پیمان عزیز...حرفاتون جدا جالب و مفید بود..اما دو قسمتی که مشخص کردم برام عجیب بود...متاسفم از این سطحی نگری و عدم درک...یعنی فکر کردید وقتی زنان حرف از برابری میزنند یعنی میخواند حجاب نباشه؟؟؟؟؟ از بحث خارج میشه(اینم سیستم جدیده برای پایان دادن به بحثها...بعد میگیم انجمن بی رونق شده)...پس کات!!!!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ ممنون پیمان عزیز...حرفاتون جدا جالب و مفید بود.. سلام وممنون اما دو قسمتی که مشخص کردم برام عجیب بود...متاسفم از این سطحی نگری و عدم درک... اما اون دوقسمت: که مطمئنم خود زنان هم از شناخت جنس خودشون عاجزند.. آیا دروغه؟یا خلاف واقعیت؟ اما در این مورد..... .گرچه رفتار زنان امروزی تنها عقده گشایی آن همه سال اسارت و تحقیره وقتی بزرگ ترین آرزوی زنان ایرانی برداشتن حجاب میشه میتوان به عمق فاجعه پی برد . یعنی فکر کردید وقتی زنان حرف از برابری میزنند یعنی میخواند حجاب نباشه؟؟؟؟؟ کجای صحبتم حرف از زنانی زدم که حرف از برابری میزنند؟میشه نشون بدید از کجای حرفم این استنباط رو داشتید؟ من خودم هرچی میخونم متن خودم رو از هیچ جایی نمیتونم برداشت این حرف رو داشته باشم از بحث خارج میشه(اینم سیستم جدیده برای پایان دادن به بحثها...بعد میگیم انجمن بی رونق شده)...پس کات!!!!!:icon_razz: بله با این بحثها.موضوع از بحث اصلی خارج میشه: نیاز زن فقط جنسی نیست که در صدر اسلام پیشوایان اسلام 10تا 10 تازن میگرفتن...دوستان توجیه میکنند زنانی که شوهرانشون در جنگها کشته شده بودند نه دختر ..باشه حرفی نیست..اما این زنان بیشتر نیاز به کمک مالی و حمایت داشته اند تا بچه هاشون از آب و گل دربیاند و در اون جامعه کمابیش جاهلی بتونند زندگی کنند ...بعدشم اگه جوان و زیبا و طالب شوهر بودند همون ائمه اینارو به مردان مجرد که حلقه به گوش فرامین اسلامی بودند معرفی میکردند نه اینکه خودشون بگیرنشون...دیگه ازدواج موقت هم که بحثش جداست.... بعدشم ما جامعه گل و بلبل اسلامی داریم...پس برای نحوه راه رفتن هم باید بریم سراغ رساله علما که بیش از میلیونها آدم میفهمند... برای جامعه عربستان و دلیل ازدواج متعدد ائمه و پیامبر!!!!!منظور این است اونا حمایت مالی میخواستند.چون همسرانشان در جنگ کشته میشدند. تقلید از فقها نه تنها خلاف عقل نیست ، بلکه از باب رجوع غیر متخصص به متخصص مى باشد که حکم عقلى است..ادامه مطلب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه خواستید بازم نمونه براتون بیارم؟ بحث کاملا مشخصه و موضوع داره خارج از اون و حول محور عقاید مذهبی و .... پستها میشه خارج از موضوع و پاک میشه .. پس با سفسطه و مناقشه سعی در بهم زدم جو نکنید... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده