رفتن به مطلب

چشم چرانی آقایون: سرگردان بودن چشم یا سرگردان بودن دل

RezaMTJAME

ارسال های توصیه شده

من از همه دوستان نقل قول گرفتم چون هر کدوم به نکات جالبی اشاره کردن.

اما سئوال من این هست، آیا اونیکه بیشتر یک دختر یا زن رو از چشم چرانی مرد آزار میدهد متوجه شدن اوست؟

یکسری از چشم چرانی ها مخفیانه انجام میشه حتی توی فیلم ها هم دیدین، مثل دید زدن از پشت پنجره مشرف به اتاق یک دختری یا پشت بام یا سوراخ کلید و.... :icon_pf (34):

اینجور چشم چرانی که جنس مونث متوجه نمیشه، اما جنس مذکر به زعم خودش لذت میبره چی؟ :ws38:

فرد چشم چران میتونه مدعی بشه من بدون ایجاد مزاحمت از یک زیبایی و جذابیت به زعم خودم لذت بردم و به کسی آسیبی نزدم، چرا نکنم؟؟!!!!!!!

اون دیگه بر میگرده به فرهنگ و شعور اون جنس مذکر که چقد بتونه به حریم خصوصی آدما احترام بذاره :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میتونم بگم تک تک پست هارو خوندم...نطرات جالبی داده شده بود...

این بیماری(میتونه بیماری هم نباشه فقط یه عادت یا یچی مثل این)با یا بدون سو نیت هم در زنان هست هم در مردان..ولی خب بنا به همون غریزه این حس تو مردا بیشتره(ناگفته نماند که بعضی ار خانوم ها هم هستند که تو این کارا از آقایون پیشی گرفتن:banel_smiley_4:نمونه ش تو همین مجالس عروسی جشن که همه خانوم هستن..شده به نگاهای بعضی ها توجه کنین؟؟؟:icon_pf (34):)

حالا تو خیابون یا هرجا وقتی یک اقایی بهتون زل زده:banel_smiley_4:بهترین کار بنطر من اینکه نسبت بهش بی توجه باشین...البته تا جایی که نخواد این نگاه لطمه ای بهتون برنه...(چون معمولا کسایی که نیت خاصی دارن منتظر یه چراغ سبز حتی در اندازه یه نیم توجه از جانب خانم ها هستن!!!!):ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا من مردا رو نمی تونم درک کنم !

این بهانه است که خانومی رو فقط به دیده تحسین نگاه می کنن و هیچ قصد و قرضی ندارن !!!!!!!! :w58:

من به شخصه تجربه کردم که با مانتوی کوتاه چسب بیرون بری یا با یه گونی ، براشون هیچ فرقی نمی کنه

همون طور که اگه کنار خیابون منتظر تاکسی بایستی و هر ماشین شخصی نگه داره جلوت و به دیده .... بهت نگاه کنه :sad0:

انگار فقط مهم اینه که زن باشی تا نگاها برگرده به سمتت :icon_pf (34):

اکثرا هم این نگاه ها این قدر چندش آوره که به زن احساس ناامنی که هیچ احساس انزجار از خودش رو القا می کنه

از نظر من این سرگردان بودن چشم در اصل به خاطر سرگردان بودن دله

اکثرا آقایون مشاا.... دلی دارن زیبا پسند و 100 البته حریص

انگار طبعی سیری ناپذیر نسبت به جنس مخالف دارن !

و این برای یه زن چندش آورترین و بدترین حسه :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من از همه دوستان نقل قول گرفتم چون هر کدوم به نکات جالبی اشاره کردن.

اما سئوال من این هست، آیا اونیکه بیشتر یک دختر یا زن رو از چشم چرانی مرد آزار میدهد متوجه شدن اوست؟

یکسری از چشم چرانی ها مخفیانه انجام میشه حتی توی فیلم ها هم دیدین، مثل دید زدن از پشت پنجره مشرف به اتاق یک دختری یا پشت بام یا سوراخ کلید و.... :icon_pf (34):

اینجور چشم چرانی که جنس مونث متوجه نمیشه، اما جنس مذکر به زعم خودش لذت میبره چی؟ :ws38:

فرد چشم چران میتونه مدعی بشه من بدون ایجاد مزاحمت از یک زیبایی و جذابیت به زعم خودم لذت بردم و به کسی آسیبی نزدم، چرا نکنم؟؟!!!!!!!

به نظر من بیشترین انرژی از طریق چشم مبادله می شه

مثل زمانی که خوابی اما اگه کسی برای چند ثانیه یا چند دقیقه بهت خیره بشه ، هوشیار میشی و از خواب بلند می شی

پس کسی نمی تونه ادعا کنه که با نگاه های دزدکی مزاحمت ایجاد نمی کنه

بلکه من معتقدم این نوع نگاه ها مزاحمتش بیشتره چون همش حس این رو داری که یه نفر زیر نظر گرفته ات اما نمی تونی طرف رو ببینی !

و اما من به شخصه با اصل این موضوع دید زدن مخالفم ، حالا مستقیم یا غیر مستقیم !

• Like 2
لینک به دیدگاه

من تقریبا همه پست هارو می تونم بگم خوندم :w16:

حرف ها و نظرات جالبی رو دوستای گلم داشتن

ولی به نظر شخصی خودم این چشم چرانی ملت ما به سبب شرایط جامعه ماست

یعنی یه جور بیماری هست که شایع شده و مجرد و متاهل و ... نمیشناسه مdیشه گفت اکثر مردم ما

این کار روکردن حالا بعضی خیلی کم

برخی دیگه یا خدا به جونشون بسته است :icon_pf (34):

ولی یه سئوال؟

دخترای گل انجمن نگاه همه مردها و پسر هارو چشم چرانی می دونن و اذیت میشن یا نگاه های

اونایی که ازشون خوششون میاد(طرف مقابل یه جورایی براشون جذاب هست و به دلشون میشینه) رو نه؟یا بهتر بگم تحسین خودشون می دند؟

خدای نکرده قصد بی احترامی و جسارت نداشتم

اگه کسی هم از این حرفم ناراحت بشه

قبلا معذرت می خوام،کافیه یگن تا میرایشش کنم.

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من تقریبا همه پست هارو می تونم بگم خوندم :w16:

حرف ها و نظرات جالبی رو دوستای گلم داشتن

ولی به نظر شخصی خودم این چشم چرانی ملت ما به سبب شرایط جامعه ماست

یعنی یه جور بیماری هست که شایع شده و مجرد و متاهل و ... نمیشناسه مdیشه گفت اکثر مردم ما

این کار روکردن حالا بعضی خیلی کم

برخی دیگه یا خدا به جونشون بسته است :icon_pf (34):

ولی یه سئوال؟

دخترای گل انجمن نگاه همه مردها و پسر هارو چشم چرانی می دونن و اذیت میشن یا نگاه های

اونایی که ازشون خوششون میاد(طرف مقابل یه جورایی براشون جذاب هست و به دلشون میشینه) رو نه؟یا بهتر بگم تحسین خودشون می دند؟

خدای نکرده قصد بی احترامی و جسارت نداشتم

اگه کسی هم از این حرفم ناراحت بشه

قبلا معذرت می خوام،کافیه یگن تا میرایشش کنم.

:ws52:

تحسین دیگه چه صیغه ایه؟ مثلا داری رد میشی یه کارگر ساختمونی زل زده بهت و یه چیزی میگه!من بگم عجب آدم نکته بینیه به به خوشمان آمد!

:w000: عمرا!

نگاه بد تو فک و فامیل و کسایی هم که انتظارشو نداری ممکنه اتفاق بیفته.البته به نظر من تا حدودی خود خانم ها هم مقصرن بعضی ها با مدل حرف زدن و ناز و کرشمه ای که موقع راه رفتن میان دارن میگن که هی فلانی به من نگاه کن!:icon_pf (34):آدم -زن و مرد- بیمار هم کم وجود نداره!

• Like 7
لینک به دیدگاه
تحسین دیگه چه صیغه ایه؟ مثلا داری رد میشی یه کارگر ساختمونی زل زده بهت و یه چیزی میگه!من بگم عجب آدم نکته بینیه به به خوشمان آمد!

فکر کنم اینجاش رو خوب متوجه نشدین :w16:

منظورم هر کسی نبود:icon_gol:

تحسین تو این جا منظورم بهتر جلوه کردن تو نگاه طرف مقابل هست

اگه بخوای بایکی دوس بشی باید بهش نگاه کنی و بفهمونی که ازش خوشت اومده یا نه؟

(البته بسته به نگاه طرف هم داره که به کجا ها توجه میکنه)

خوب وقتی این اتفاق می افته چند حالت بیشتر نداره :

یا ازش خوشت میاد که در نتیجه نگاهش اذیتت نمی کنه.

یا قابل نمی دونی که از کنارش بی اهمیت رد میشی و نگاهش رو فراموش میکنی

یا انکه نه از اونایی هست که خوشت نمیاد و حال بهم زن هستن

که هرجور نگات کنن باز ناراحت میشی

منم با اون حرفت موافقم :a030:

خیلی وقت ها ما خودمون مردم رو مجبور به چشم چرانی می کنیم :icon_pf (34):

معمولا وقتی که بیرون میریم به همه آدمهایی که از کنارمون رد میشن نگاه میکنیم

یا یه جورایی بهشون توجه میکنیم

ولی برخی مواقع این توجهات بیشتر از نرم و حالت معمولش هست

که اینها بسته به شرایط و نوعشون به آدم اثر میزارن که ممکنه یکی خوشش بیاد یکی ناراحت بشه

برخی از زنها و دختر ها هم هستن که از اینکه تو چشم باشن و همه بهشون زل بزنن و با نگاه بوخورنشون

خوششون میاد و افتخار هم میکنن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

نه .

مرد, مرده نگاه میکنه دیگه!!!!

این بحثه تکراری رو جای دیگه هم داشتیم.:banel_smiley_4: ضمن اینکه نگاه با تحسین دیگه چه صیغه ایه که دوستان میفرمایند؟!!!!

تحسین هم از نوعی لذت درونی میاد .بخوایم جمع ببندیم همشون از یه جنسه.

ولی برای چشم چرون ها که میگن از حدقه زده بیرون اصلا اینطوری نیستن تا اونجا که من دیدم متاسفانه!!!بیشتر چشمشون رو کیس مورد نظر گردشی کار میکنه حالا ساعتگرد یا پاد ساعتگرد بسته به سیستم خودشون داره:icon_razz:

هر مردی به زن باوقار یا مثلا خوش تیپ یا از هر نظر جذاب نگاه میکنه..حتی جذابیت از نظر رفتاری نه فقط ظاهری...این نگاه دریده و بد نیست..خیلی هم عادیه...این نگاه تحسین برانگیزه!!!!عجیب نیست!:banel_smiley_4:

دقیقا از حدقه میزنه بیرون...حتما مواجه نشدیده اید با این نوع نگاه کثیف که عذابه...w000.gif

لینک به دیدگاه
واقعا من مردا رو نمی تونم درک کنم !

این بهانه است که خانومی رو فقط به دیده تحسین نگاه می کنن و هیچ قصد و قرضی ندارن !!!!!!!! :w58:

من به شخصه تجربه کردم که با مانتوی کوتاه چسب بیرون بری یا با یه گونی ، براشون هیچ فرقی نمی کنه

همون طور که اگه کنار خیابون منتظر تاکسی بایستی و هر ماشین شخصی نگه داره جلوت و به دیده .... بهت نگاه کنه :sad0:

انگار فقط مهم اینه که زن باشی تا نگاها برگرده به سمتت :icon_pf (34):

اکثرا هم این نگاه ها این قدر چندش آوره که به زن احساس ناامنی که هیچ احساس انزجار از خودش رو القا می کنه

از نظر من این سرگردان بودن چشم در اصل به خاطر سرگردان بودن دله

اکثرا آقایون مشاا.... دلی دارن زیبا پسند و 100 البته حریص

انگار طبعی سیری ناپذیر نسبت به جنس مخالف دارن !

و این برای یه زن چندش آورترین و بدترین حسه :hanghead:

باز هم این روحیه فمنیستی فعال شد ها...باید دعوای مجددی بنماییم. :whistle:

این رو هم از شما هم از بقیه خواهران گرامی میپرسم:

نمیدونم شاید گفتن این قضیه درست نباشه ولی برای ریزتر شدن در بحث چاره از جز گفتنش نیست.

خانم ها در یک دوره ای از هر ماه به دلیل یکسری اتفاقاتی که برای جسمشون رخ میده، از نظر روانی و روحی در حالت حساس تری هستند و زودتر خشمگین میشن و پرخاش میکنن، قبول دارید؟

آیا مرد باید بگه من این خصلت زن هارو درک نمیکنم و حق نداره در روحیه اش تاثیر بذاره؟؟!!

این قضیه برای مرد هم مشابه هست، اصلش برای همه هست، اختیار نقشش در کنترل کردن و افراطی نشدن قضیه هست وگرنه اینکه مرد از نگاه لذت میبره، تا حدود خیلی زیادی به خاطر ترشح بیش از حد هورمون هست.

وگرنه والا سُنبل خان بودن زندگی راحت تر و بی دغدغه تری داره. :sigh:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نمیدونم شاید گفتن این قضیه درست نباشه ولی برای ریزتر شدن در بحث چاره از جز گفتنش نیست.

خانم ها در یک دوره ای از هر ماه به دلیل یکسری اتفاقاتی که برای جسمشون رخ میده، از نظر روانی و روحی در حالت حساس تری هستند و زودتر خشمگین میشن و پرخاش میکنن، قبول دارید؟

آیا مرد باید بگه من این خصلت زن هارو درک نمیکنم و حق نداره در روحیه اش تاثیر بذاره؟؟!!

این قضیه برای مرد هم مشابه هست، اصلش برای همه هست، اختیار نقشش در کنترل کردن و افراطی نشدن قضیه هست وگرنه اینکه مرد از نگاه لذت میبره، تا حدود خیلی زیادی به خاطر ترشح بیش از حد هورمون هست.

خیر، قبول ندارم. فقط حساس ترن، تا وقتی کسی اذیتشون نکنه پرخاش نمی کنن.:vahidrk:

پس با این حساب ماشالله آقایون در 24ساعت 365 روز سال هورمون ترشح میکنن دیگه!! به نظرم اینا همش توجیحه. در بین آقایون هم خیلیا هستن که چشم چرانی نمیکنن، پس قطعا میشه کنترل کرد.

مثل سنبل خان شدن هم برای اینجور مردان، خیلی پیشنهاد خوبیه.:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیر، قبول ندارم. فقط حساس ترن، تا وقتی کسی اذیتشون نکنه پرخاش نمی کنن.:vahidrk:

پس با این حساب ماشالله آقایون در 24ساعت 365 روز سال هورمون ترشح میکنن دیگه!! به نظرم اینا همش توجیحه. در بین آقایون هم خیلیا هستن که چشم چرانی نمیکنن، پس قطعا میشه کنترل کرد.

مثل سنبل خان شدن هم برای اینجور مردان، خیلی پیشنهاد خوبیه.:ws3:

تا وقتی کسی اذیت نکنه پرخاش نمیکنند، یعنی وجود عامل خارجی موثر هست.

مسلما اگر برای چشم چرانی مردها هم یک عامل خروجی وجود نداشته باشه، چشم چرانی صورت نمیگیره. :banel_smiley_4:

این ها توجیه هم نیست، به نظر من مردها در بیان واقعیت های وجودی خودشون حتی اگر بر ضدشون باشه ابایی ندارند، همینطور اگر نقصی داشته باشند اعتراف میکنند.

اما زن ها معمولا جرات اعتراف به نقایص و اشتباهاتشون رو ندارن، اونیکه توجیه میکنه برادران نیستند.

اونی هم که فکر میکنید کنترل میکنه، 24 ساعت که شما مراقبش نیستین، چشم چرانی میتونه از طریق فیلم و عکس و خیلی چیزهای دیگه هم صورت بگیره و این تا حدودی کاملا طبیعی هست.

افراطش که سبب دردسر برای طرف مقابل بشه پسندیده نیست.:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا وقتی کسی اذیت نکنه پرخاش نمیکنند، یعنی وجود عامل خارجی موثر هست.

مسلما اگر برای چشم چرانی مردها هم یک عامل خروجی وجود نداشته باشه، چشم چرانی صورت نمیگیره. :banel_smiley_4:

این ها توجیه هم نیست، به نظر من مردها در بیان واقعیت های وجودی خودشون حتی اگر بر ضدشون باشه ابایی ندارند، همینطور اگر نقصی داشته باشند اعتراف میکنند.

اما زن ها معمولا جرات اعتراف به نقایص و اشتباهاتشون رو ندارن، اونیکه توجیه میکنه برادران نیستند.

اونی هم که فکر میکنید کنترل میکنه، 24 ساعت که شما مراقبش نیستین، چشم چرانی میتونه از طریق فیلم و عکس و خیلی چیزهای دیگه هم صورت بگیره و این تا حدودی کاملا طبیعی هست.

افراطش که سبب دردسر برای طرف مقابل بشه پسندیده نیست.:banel_smiley_4:

میخوای دعوا راه بندازی؟

اونو دیگه نمیدونم صورت می گیره یا نه، خودتون میگید ممکنه با فیلم و عکس هم باشه.:whistle:

این که بگیم واقعیت وجودی مردان اینه، پس حق دارن چشم چرانی کنن، میشه توجیه.

کنترل کردن هم منظورم در مکان های عمومیه، خیلیا واقعا رعایت میکنن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
میخوای دعوا راه بندازی؟

اونو دیگه نمیدونم صورت می گیره یا نه، خودتون میگید ممکنه با فیلم و عکس هم باشه.:whistle:

این که بگیم واقعیت وجودی مردان اینه، پس حق دارن چشم چرانی کنن، میشه توجیه.

کنترل کردن هم منظورم در مکان های عمومیه، خیلیا واقعا رعایت میکنن...

از نظر من توجیه نیست، چون مردها همیشه زن هارو تا حد زیادی درک کرده اند، ولی نوشته هارو ببینی، اکثر زن ها میگن ما متوجه دلیلش نمیشیم و نمیتونیم درکشون کنیم !!!

اونی هم که میگید رعایت میکنه، به این معنا نیست که دیدن زنان مختلف برایش لذت بخش نیست، بلکه به دلیل یک تعهدی که زیر بارش رفته، چه به خاطر حفظ بنیان یک خانواده خانواده چه اعتقاداتش و چه ....، از این لذت امتناع میکنه و لطف هم میکنه چون خلاف روند طبیعتش عمل میکنه و دوستان باید ارزش این از خودگذشتگی آقایان رو متوجه باشند. :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
از نظر من توجیه نیست، چون مردها همیشه زن هارو تا حد زیادی درک کرده اند، ولی نوشته هارو ببینی، اکثر زن ها میگن ما متوجه دلیلش نمیشیم و نمیتونیم درکشون کنیم !!!

اونی هم که میگید رعایت میکنه، به این معنا نیست که دیدن زنان مختلف برایش لذت بخش نیست، بلکه به دلیل یک تعهدی که زیر بارش رفته، چه به خاطر حفظ بنیان یک خانواده خانواده چه اعتقاداتش و چه ....، از این لذت امتناع میکنه و لطف هم میکنه چون خلاف روند طبیعتش عمل میکنه و دوستان باید ارزش این از خودگذشتگی آقایان رو متوجه باشند. :sigh:

همه پست ها تو تا الان خونده بودم و همه رو یجورایی قبول داشتم جز این تیکه پست آخرت:banel_smiley_4:

کنترل چشم واسه اقایون قبل از رعایت حجاب واسه خانوما اومده:w16:پس لطف نیس وظیفه س!

ولی خب متاسفانه الان دیگه نه آقایون کنترل میکنن نه خانومااا:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
همه پست ها تو تا الان خونده بودم و همه رو یجورایی قبول داشتم جز این تیکه پست آخرت:banel_smiley_4:

کنترل چشم واسه اقایون قبل از رعایت حجاب واسه خانوما اومده:w16:پس لطف نیس وظیفه س!

ولی خب متاسفانه الان دیگه نه آقایون کنترل میکنن نه خانومااا:icon_pf (34):

وظیفه توی هیچ چیزی نداریم، اتفاقا حجاب یک لطفی به مراتب بیشتر از نگاه داشتن چشم هست.

چون سختی که یک زن در گرما با پوشش هایی کذایی میتونه تحمل کنه از سختی کنترل نگاه برای مرد به مراتب بیشتره.

ولی خوب، کلا جامعه ما جامعه بی لطفی شده، برای همین اینجوری شدیم. :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی از این همه از خود گذشتگی!!!!!!

ببینید وقتی میگن نگاه به نامحرم نکنید حالا چه نگاه مرد به زن یا به عکس حتما یه دلیلی داره دیگه.

من فکر می کنم دلیلش این باشه که وقتی آدم یه چیز زیبایی میبینه که نباید ببینه دلش می خواد بازم ببینه و زیبایی های بیشتری رو تجربه کنه اون وقته که اون بحث سیری نا پذیر بودن انسان مطرح میشه .

حالا اشکالش کجاست؟

با دیدن زیبایی ها یه تصوراتی در ذهن انسان شکل میگیره که مدام دنبال مقایسه میره و حالا یه موقعیتی مثل انتخاب همسر براش پیش میاد که باید از عقلش در کنار احساسش کمک بگیره، ولی قدرت احساسش اونقدر زیاد میشه که فقط به جمال و زیبایی بها میده. اینه که خوب نیست اینه که باعث میشه آدم قانع نباشه... اینه که واسه بقا زندگی مضره.

اینجاست که میفهمیم معنی این جمله چیه که میگن "اگه چشمت ناخودآگاه چیزی رو دید که نباید میدید دیگه بهش نگاه نکن و حتی دوباره بهش فکر هم نکن."

من کلا با نگاه این چنینی اعم از تشویقی و وقیحانه و ... مخالفم.

همه به دنبال زیبایی هستند ولی راه آن دید زدن دیگران نیست.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مرسی از این همه از خود گذشتگی!!!!!!

ببینید وقتی میگن نگاه به نامحرم نکنید حالا چه نگاه مرد به زن یا به عکس حتما یه دلیلی داره دیگه.

من فکر می کنم دلیلش این باشه که وقتی آدم یه چیز زیبایی میبینه که نباید ببینه دلش می خواد بازم ببینه و زیبایی های بیشتری رو تجربه کنه اون وقته که اون بحث سیری نا پذیر بودن انسان مطرح میشه .

حالا اشکالش کجاست؟

با دیدن زیبایی ها یه تصوراتی در ذهن انسان شکل میگیره که مدام دنبال مقایسه میره و حالا یه موقعیتی مثل انتخاب همسر براش پیش میاد که باید از عقلش در کنار احساسش کمک بگیره، ولی قدرت احساسش اونقدر زیاد میشه که فقط به جمال و زیبایی بها میده. اینه که خوب نیست اینه که باعث میشه آدم قانع نباشه... اینه که واسه بقا زندگی مضره.

اینجاست که میفهمیم معنی این جمله چیه که میگن "اگه چشمت ناخودآگاه چیزی رو دید که نباید میدید دیگه بهش نگاه نکن و حتی دوباره بهش فکر هم نکن."

من کلا با نگاه این چنینی اعم از تشویقی و وقیحانه و ... مخالفم.

همه به دنبال زیبایی هستند ولی راه آن دید زدن دیگران نیست.

اولا محرم و نامحرم یک چیز تلقینی هست وگرنه چه فرقی هست مثلا بین یک خاله جوان و یک دختر غریبه؟ :banel_smiley_4:

جز اینکه طرف توجیه شده این خاله هست.

مطمئنا چنین توجیه شدنی نسبت به آدم های دیگر هم باشه، میزان تحریک به شدت پایین میاد، پس اینکه دین توصیه کرده و... همینطوری یک چیزی پرونده، اگر راه حل درستی داشت با پتو پیچ شدن زن این راه حل رو گسترش نمیداد، واقعا فکری میکرد که تفکرات مرد رو نسبت به زن عوض کنه.

وقتی در کل ادیان، زن یک پاداش بزرگ برای مرد در بهشت محسوب میشه با ویژگی های جنسی خارق العاده، انتظار نداشته باشید کسی که اینهمه وعده زن گرفته، در این دنیا با تک همسری بتونه خویشتن داری کنه.

همانطوری که اکثر بزرگان دینتان با بیش از 10 زن روابط داشته اند، تحت دائم، موقت، کنیز یا ......

.

.

.

پس بحث ما فقط از منظر اخلاق قابل بسط هست نه دینی.

مرد باید لطف کند و کنترل نگاه کند، تا هم خودش آرامش بیابید، هم زنان و دختران جامعه.:icon_gol:

با گفتن وظیفه و مردان سر و ته یک کرباسند و دین چی وعده داده و.... وضعیت بهتر نمیشه و بدتر هم میشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws28:

سنبل خانت نقطه ی ظریفی بود اسی

سنبل خاااننن هیچ مردی به هر دلیلییی حق نداره پاشو از گلیم خودش دراز تر کنه ینی میخوای بگی این نگاه های تیز و عمیق فرمانیه که مغز به ناگاه میده و ناخواسته اون مرد انجامش میده و خودش هیچ اراده ای نداره؟

من موندم چجوری آقایون تصور میکنن این قبیل نیاز ها فقط مختصه مرداس و خانوما اگه هیزی و تیزی نمیکنن به دلیل اینه که این نیاز و ندارن و اونارو درک نمیکنن

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

والله من کاری به بعضی آقایان نیمه محترم ندارم که کلا به صغیرو کبیر عناصور مونث رحم ندارند و از خیر ننه جون هم نمیگذرند و انقدر نگاه میکنند که ننه جون توهم 14 سالگی میزنه !

اما خدایی خودمونیم بعضی از خانومهای به ظاهر محترم و باکلاس هم آنچنان در انواع آرایش غرقند که به تصور من اگر بشود این لوازم آرایشی مصرفی این خانومهای ذکر شده رو جمع کرد لوازم آرایش یک آرایشگری تامین شده ! و با پول صرف شده برای این همه لوازم تخریب پوست و مو ! و عوامل ریزش مو و چروکی پوست میشه برای گرسنگان آفریقا بهترین و مغذی ترین اغذیه رو فراهم کرد !

و این قبیل خانومها آنچنان لباسهای تنگ و چسبانی دارند که من گاهی به این موضوع فکر میکنم که چگونه این لباس در تن آنها جای میگیرد !!!!!:w58: این قبیل خانومها با لاکهای جیغ هم شناخته میشوند و همیشه آماده هستند که به یک عروسی یا پارتی بزرگ دعوت بشند !!!! این ها خدا وکیلی نظر من که دخترم رو جلب میکنه و نگاهشون میکنم چه رسد به عناصر ذکور !!!! که دور از جون بقیه و حضار بعضی هایشان هما مثال اول متن هستند و دیگه بدتر ! :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...