masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ انواع آجیل و مغزهای گیاهی و مزاج ان ها آجیل ها مانند: بادام، گردو ، فندق، پسته و .. منبع غنی پروتئین ها،ویتامین ها و دیگر مواد لازم برای بدن انسان مثل املاح معدنی هستند. با استفاده معقول از آنهانیازهای بدن برطرف شده و دچار کمبود نخواهیم شد. نکته: آجیل ها انرژی زیادی تولید می کنند پس برای افرادی که می خواهند لاغر شوند توصیه نمی شود. [TABLE] [TR] [TD] مغزهای گیاهی[/TD] [TD=width: 108] نوع مزاج[/TD] [TD=width: 60] درجه[/TD] [TD=width: 288] مصلح[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] اقسام بزرگ[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 1[/TD] [TD=width: 288] گشنیز،سکنجبین، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بادام هندی[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] مصطکی، عسل ، رب ترش[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بادام درختی شیرین[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 1[/TD] [TD=width: 288] مصطکی، عسل ، رب ترش[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بادام درختی تلخ[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 3-1[/TD] [TD=width: 288] عسل، خشخاش، بادام شیرین[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بادام زمینی[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] مصطکی ، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بادام کوهی[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 3[/TD] [TD=width: 288] مصطکی، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بنه (پسته کوهی)[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 1-1[/TD] [TD=width: 288] گلاب ،رب ،ریواس، سکنجبین، رب ترش[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] بلوط خوراکی[/TD] [TD=width: 108] سرد و خشک[/TD] [TD=width: 60] 1-2[/TD] [TD=width: 288] سکنجبین ، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] به دانه[/TD] [TD=width: 108] سرد و تر[/TD] [TD=width: 60] 2[/TD] [TD=width: 288] رازیانه، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] پسته[/TD] [TD=width: 108] گرم و شک[/TD] [TD=width: 60] 2[/TD] [TD=width: 288] زردآلو، انار ترش، سرکه، سکنجبین، الو[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] تخم افتاب گردان[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 3[/TD] [TD=width: 288] آبغوره، آب انار، سرکه[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] تخم کدو[/TD] [TD=width: 108] سرد و تر[/TD] [TD=width: 60] 1-2[/TD] [TD=width: 288] عسل، گلنگبین[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] تخم هندوانه[/TD] [TD=width: 108] سرد و تر[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] عسل، گلنگبین[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] تخم خبرزه[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 1-2[/TD] [TD=width: 288] بنفشه، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] تخم طالبی[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] بنفشه، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] چلغوز[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] خشخاش، عسل، سکنجبین، میوه های ترش[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] خشخاش[/TD] [TD=width: 108] سرد و خشک[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] عسل، مصطکی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] شاه بلوط[/TD] [TD=width: 108] سرد و خشک[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] سکنجبین ، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] شاه دانه[/TD] [TD=width: 108] سرد و خشک[/TD] [TD=width: 60] 1-2[/TD] [TD=width: 288] کتیرا، زرشک[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] فندق[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 1[/TD] [TD=width: 288] آب عسل، شکر سرخ، شربت به ، سکنجبین[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] کنجد[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 1[/TD] [TD=width: 288] عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] گردو[/TD] [TD=width: 108] گرمو خشک[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] انار ترش، سکنجبین، خشخاش، ترشی های طبیعی[/TD] [/TR] [/TABLE] بادام شیرین: بهترین نوع آن نازک پوست درشت و چرب می باشد. باز کننده انسداد ، تقویت کننده مغز، قلب، کبد و چشم و نیروی جنسی، چاق کننده بدن، ملین، مفید برای حلق و سینه می باشد. سنگین و دیر هضم بوده بو داده آن قابض می باشد. مصرف زیاد ان برای معده های سرد و مرطوب مضر است. پسته: تقویت کننده مغز و قلب و معده و لثه دندان، خشبو کننده دهان، بازکننده انسداد کبد، چاق کننده بدن بوده، در رفع سرفه، استفراغ و سردی کلیه ها مفید می باشد. گردو: بسیار لطیف، تحلیل برنده ورم ها، ملین و تقویت کننده مغز، قلب، کبد و نیروی جنسی می باشد. خوردن ان با مویز بی دانه برای تقویت حافظه مفید است. [TABLE] [TR] [TD] غذاهای فرآوری شده[/TD] [TD=width: 108] نوع مزاج[/TD] [TD=width: 60] درجه[/TD] [TD=width: 288] مصلح[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] ارده[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] سرکه، عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] روغن بادام شیرین[/TD] [TD=width: 108] معتدل[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] مصطکی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] روغن بادام تلخ[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] روغن زیتون[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 2[/TD] [TD=width: 288] مغز گردو، مغز بادام، سرکه ، عسل، شیرینی های طبیعی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] روغن کنجد[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 2[/TD] [TD=width: 288] عسل[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] سرکه[/TD] [TD=width: 108] سرد و خشک[/TD] [TD=width: 60] 1[/TD] [TD=width: 288] شیرین های طبیعی، روغن بادام شیرین[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] سمنو[/TD] [TD=width: 108] گرم و معتدل[/TD] [TD=width: 60] 1-0[/TD] [TD=width: 288] سکنجبین، کاسنی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] شکر سرخ یا سفید[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 2-[/TD] [TD=width: 288] کاهو،به ، بادام، شیر تازه دوشیده ترشی های طبیعی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] شیره انگور[/TD] [TD=width: 108] گرم و تر[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] تخم ریحان، خشخاش[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] شیره خرما[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] سرکه، بادام درختی، سکنجبین، ترشی های طبیعی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] عسل[/TD] [TD=width: 108] گرم و خشک[/TD] [TD=width: 60] 2-1[/TD] [TD=width: 288] آب انار ترش، اب لیمو، آب بالنگ، سرکه ، گشنیز[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 110] ماء الشعیر[/TD] [TD=width: 108] سرد[/TD] [TD=width: 60][/TD] [TD=width: 288] گلقند[/TD] [/TR] [/TABLE] ارده: مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. چاق کننده، تقویت کننده نیروی جنسی بوده و دیر هضم می باشد. منضج دمل ها و زخم های چرکی و تسکن دهنده درد، گرمی و خشکی عضو می باشد. عسل: بهترین نوع آن سرخ رنگ، شفاف، غلیظ، خوش بو و خوش طعم و بدون موم است که وقتی با انگشت بردارند تار ببندد. عسل هر چه کهنه تر شود طبع آن گرم تر می شود. منضج و دفع بلغم لزج و رطوبات از عمق بدن و سر و رساننده قوای ادویه به بدن می باشد. عسل در درمان و پیشگیری از انسداد عروقی، سنگ های کلیه و کیسه صفرا، بیماریهای مجاری ادراری و .. مفید می باشد. ماء الشعیر: هیچ غذایی که هم غذا باشد و هم دوا و بسیار منفعت داشته باشد مثل ماءالشعیر نیست. تسکین دهنده تشنگی بوده و مواد سوخته را از بدن دفع و روده و معده را پاک می کند. سهل النفوذ در تمام بدن است. معتدل الغذا بوده و اخلاط فاسد را به حرکت در نمی آورد. اما در افراد رطوبی مزاج و یا اعضای سرد بدن مضر است. مصلح آن گلقند بوده و خوردن آن با سکنجبین بدترین چیزهاست (حداقل یک ساعت باید بین آن ها فاصله باشد) . اگر در ماء الشعیر، عناب و سپستان و چیزهای شیرین دیگر بپزند آنرا ماء الشعیر مدبر گویند. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ مفید بود عزیزم.موفق باشی..مرسی از دعوتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ مفید بود عزیزم.موفق باشی..مرسی از دعوتتتتتتتتتتت عزیزمی خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده