Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من همچین سن زیادی هم ندارماعمو امین چه اکشالی داره عمو من باشید؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جای گریه فکر کنید و یه مسابقه خوب بذارین چشم میخوام سورپرایزتون بکنم:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب چرا هیشکی نیست الان که مودمم به دنیا اومد کجاین؟؟؟؟؟ عمو امین عاطفه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب چرا هیشکی نیست الان که مودمم به دنیا اومد کجاین؟؟؟؟؟ عمو امین عاطفه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مردم 6 خط مینویسن یه دونه گل میزاری عاطفه حرف بزن با من خودتی و خودم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مردم 6 خط مینویسن یه دونه گل میزاریعاطفه حرف بزن با من خودتی و خودم حالا الان خوب جواب میدم فیس تو فیس فقط با علامت سر جواب میدم خواهرزادم که عکسش تو پروفایلم هستش، الان 3ماه و چندروزشه بسیار هم لوس تشریف داره 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا الان خوب جواب میدمفیس تو فیس فقط با علامت سر جواب میدم خواهرزادم که عکسش تو پروفایلم هستش، الان 3ماه و چندروزشه بسیار هم لوس تشریف داره آخی الهی نازشو بکش ارزش داره من اونقدر بچه دوست دارم که حد نداره 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی الهی نازشو بکش ارزش داره من اونقدر بچه دوست دارم که حد نداره من بچه وقتی آرومه دوسش دارم گریه کنه خوشم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بچه وقتی آرومه دوسش دارمگریه کنه خوشم نمیاد خسته نباشی گلم اونطوری که همه عاشق بچه هان مهم اینه موقع گریه هم دوستشون داشته باشی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی آتی تاپیک آیندگان چطور بود؟ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خسته نباشی گلم اونطوری که همه عاشق بچه هان مهم اینه موقع گریه هم دوستشون داشته باشی من از 10 سالگی بچه داری میکنم بچه های عموم و داداش کوچیکم کوله بار تجربه ام :mrsbeasley: ولی آلزایمر دارم همش یادم رفته دیگه واسه بچه داری پیر شدم، اعصاب نمیکشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی آتی تاپیک آیندگان چطور بود؟ عالیه عزیزم ولی ادامه دار باید باشه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی چه خوب پس یه بارکی بیا بچه های منم بزرگ کن دیگه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی چه خوبپس یه بارکی بیا بچه های منم بزرگ کن دیگه بچه های خودم رو میدم مادرشوهرم بزرگ کنه والا 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بچه های خودم رو میدم مادرشوهرم بزرگ کنه والا چه مادر شوهر خوبی پسر دیگه نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الگار جونم من برم که مهمون داره میاد برامون شرمنده عزیزم فعلا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالیه عزیزمولی ادامه دار باید باشه چمش:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه مادر شوهر خوبی پسر دیگه نداره؟ اول پیداش کنم بعد بهت میگم داره یا نه 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول پیداش کنم بعد بهت میگم داره یا نه خوب پس خوب بگرد دیگه زحمت بچه هارو بکشه مادر شوهر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده