el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه چیزه دیگه ای نگفتیم مگه می خواستین چیز دیگه ای هم بگین خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زودتر میگفتید خوبخوبه غیبت شما رو نکردیم غیبت هم بکنید اشکال نداره من به دل نمیگیرم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه می خواستین چیز دیگه ای هم بگین خخخخخ آره خوب شاید میگفتیم 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره خوب شاید میگفتیم سلام بگین عیبی نداره راجع به مسابقه چی کار کردین؟ چطوره مسابقش 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غیبت هم بکنید اشکال نداره من به دل نمیگیرم غیبتی که بدونید ما چی گفتیم که غیبت نیس 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غیبتی که بدونید ما چی گفتیم که غیبت نیس آره خب نظر شما درباره مسابقه چیه ایده جالبی ندارین 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بگین عیبی نداره راجع به مسابقه چی کار کردین؟ چطوره مسابقش سلام نه شلام ببخشید نتم قطع وصل میشه دالم گریه میکنم برا مسابقه چون کشاورزی ها دارن مسابقه برگزار میکنن منتظرم تموم بشه بهشون یاد بدم مسابقه ینی چی 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره خبنظر شما درباره مسابقه چیه ایده جالبسی ندارین اونی که شما گفتین زیاد نمیتونه دوام داشته باشه و کی میتونه بگه کدوم روش بهتره و امتیاز داده بشه بهش خلاقیت من در حد صفر مطلقه 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عاطفه آمارو چیکار کردی؟ آمار رو چون خودم باید تایپ کنم الان نمیتونم انجامش بدم کپی از رو نوشته کتاب اکولوزی متدولوژی کربس هم که درست نیس توضیحات رو از خودم باید بدم واقعا الان حس تایپ نیس. چندتا تحقیق هم دارم روی اونا دارم کار میکنم فعلا نمی رسم به تاپیک آمار 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آمار رو چون خودم باید تایپ کنمالان نمیتونم انجامش بدم کپی از رو نوشته کتاب اکولوزی متدولوژی کربس هم که درست نیس توضیحات رو از خودم باید بدم واقعا الان حس تایپ نیس. چندتا تحقیق هم دارم روی اونا دارم کار میکنم فعلا نمی رسم به تاپیک آمار حق داری کو اعصاب این مودمم خون به جیگرم کرده عاطی عمو امین کجا رفت؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حق داری کو اعصاب این مودمم خون به جیگرم کردهعاطی عمو امین کجا رفت؟ شاید تاپیک داره میزنه مودم شما و خودمون رو خودم میشکونم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید تاپیک داره میزنهمودم شما و خودمون رو خودم میشکونم بیا بشکون کشت منو کمک کمک داره میکشه منو:4564::4564::4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام نه شلام ببخشید نتم قطع وصل میشه دالم گریه میکنم برا مسابقه چون کشاورزی ها دارن مسابقه برگزار میکنن منتظرم تموم بشه بهشون یاد بدم مسابقه ینی چی به جای گریه فکر کنید و یه مسابقه خوب بذارین 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونی که شما گفتین زیاد نمیتونه دوام داشته باشهو کی میتونه بگه کدوم روش بهتره و امتیاز داده بشه بهش خلاقیت من در حد صفر مطلقه درسته باید یه مسابقه ای باشه که هم جذاب باشه و هم دوامش زیاد باشه 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حق داری کو اعصاب این مودمم خون به جیگرم کردهعاطی عمو امین کجا رفت؟ من همچین سن زیادی هم ندارما عمو امین 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شاید تاپیک داره میزنهمودم شما و خودمون رو خودم میشکونم داشتم یه مطلب خوب میدیدم اینو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داشتم یه مطلب خوب میدیدم اینو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عالی بود راستی یمنا مودمش به رحمت خدا رفت گفت ازتون خداحافظی کنم از طرفش 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داشتم یه مطلب خوب میدیدم اینو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مطلب جالبی بود توی سایت میتونید بذارید همه استفاده کنن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده