*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستای گلم من بخاطر بیماری تمنا حالم گرفته است تو بحث زیادوارد نمیشم که حال شما رو هم نگیرم آغلاما آغلاما، قلبیمی داغلاما 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستای گلممن بخاطر بیماری تمنا حالم گرفته است تو بحث زیادوارد نمیشم که حال شما رو هم نگیرم آغلاما آغلاما، قلبیمی داغلاما آخی نمنه اولیبدی دونن کی خوشیدی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخی نمنه اولیبدی دونن کی خوشیدی:icon_pf (34): سمانه ددیم، زنگ ووردی باجیسینان دانیشدی گجه حالی خرب اولدی آفاردیلر بیمارستانا دیرم بوردا تورکی دانیشُی، قارداشیمیز ناراحات الار 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستای گلممن بخاطر بیماری تمنا حالم گرفته است تو بحث زیادوارد نمیشم که حال شما رو هم نگیرم آغلاما آغلاما، قلبیمی داغلاما سلام امید وارم خوب بشن ان شاالله خدا همه مریضا رو شفا بده :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سمانه ددیم، زنگ ووردی باجیسینان دانیشدیگجه حالی خرب اولدی آفاردیلر بیمارستانا دیرم بوردا تورکی دانیشُی، قارداشیمیز ناراحات الار ناراحت نمیشم راحت باشین 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ناراحت نمیشم راحت باشین تورکی بلدی؟ 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من برم کلاسم شروع شد موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوم:w16: واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه چیزه دیگه ای نگفتیم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ موفق باشید زودتر میگفتید خوب خوبه غیبت شما رو نکردیم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ زودتر میگفتید خوبخوبه غیبت شما رو نکردیم میبینی عزیزم یه وقت یه چی میگفتیم چی می شد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میبینی عزیزم یه وقت یه چی میگفتیم چی می شد:icon_pf (34): سلام عزیزم خوبی؟ آره والله دوستای عزیزم توی این تاپیک میتونید کمک کنید؟ [h=3]کاربرد آمار در محیط زیست[/h] 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام عزیزم خوبی؟ آره والله دوستای عزیزم توی این تاپیک میتونید کمک کنید؟ کاربرد آمار در محیط زیست آره عزیزم میخواستم پیغام بزارم گفتم اسپم میشه حالا بگو چطوری؟ راستی میخوام مسابقه بزنم نظرت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره عزیزم میخواستم پیغام بزارم گفتم اسپم میشه حالا بگو چطوری؟راستی میخوام مسابقه بزنم نظرت چیه؟ اول راجع به روش پترسن حرف میزنیم تو نت که من ندیدم خودمون باید زحمتشو بکشیم گذاشتن فرمولاش سخته فقط مسابقه عالیه ولی اول باید با مدیرای ارشد هماهنگ کنی مخصوصا در مورد جوایز من خلاقیتم صفره الان آتیه یه پیشنهاد داده برای تالار ولی هنوز ایده ندارم واسه انجامش مسابقه هم میخوام بذارم باز نمیدونم چی بذارم 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول راجع به روش پترسن حرف میزنیمتو نت که من ندیدم خودمون باید زحمتشو بکشیم گذاشتن فرمولاش سخته فقط مسابقه عالیه ولی اول باید با مدیرای ارشد هماهنگ کنی مخصوصا در مورد جوایز من خلاقیتم صفره الان آتیه یه پیشنهاد داده برای تالار ولی هنوز ایده ندارم واسه انجامش مسابقه هم میخوام بذارم باز نمیدونم چی بذارم میدونم هماهنگ میکنم با مدیرا موضوع ندارم آقا امین یه چی گفت دارم روش فک میکنم تو هم بگو 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میدونم هماهنگ میکنم با مدیرا موضوع ندارم آقا امین یه چی گفت دارم روش فک میکنم تو هم بگو اونی که امین گفت زیاد نمیتونه دوام داشته باشه و کی میتونه بگه کدوم روش بهتره و امتیاز داده بشه بهش مثلا مسابقه شناسایی درختان خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونی که امین گفت زیاد نمیتونه دوام داشته باشهو کی میتونه بگه کدوم روش بهتره و امتیاز داده بشه بهش مثلا مسابقه شناسایی درختان خوبه؟ شناسایی ینی هیجان انگیزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آره خوبه من هماهنگ کنم تاپیکشو میزنم تو ببین ایراداتشو بگو بهم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شناسایی ینی هیجان انگیزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/آره خوبه من هماهنگ کنم تاپیکشو میزنم تو ببین ایراداتشو بگو بهم تو تالار ما شناسایی حیات وحش، شناسایی پرندگان هست ولی یه دوره جذاب بود الان نه زیاد ولی یه مسابقه پایداره و اطلاعات رو افزایش میده 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من برم شام مامانم کچلم کرد انقد گفت بیا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده