*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 تیر، 2015 دوستای گلم من بخاطر بیماری تمنا حالم گرفته است تو بحث زیادوارد نمیشم که حال شما رو هم نگیرم آغلاما آغلاما، قلبیمی داغلاما 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 26 تیر، 2015 دوستای گلممن بخاطر بیماری تمنا حالم گرفته است تو بحث زیادوارد نمیشم که حال شما رو هم نگیرم آغلاما آغلاما، قلبیمی داغلاما آخی نمنه اولیبدی دونن کی خوشیدی:icon_pf (34): 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 تیر، 2015 آخی نمنه اولیبدی دونن کی خوشیدی:icon_pf (34): سمانه ددیم، زنگ ووردی باجیسینان دانیشدی گجه حالی خرب اولدی آفاردیلر بیمارستانا دیرم بوردا تورکی دانیشُی، قارداشیمیز ناراحات الار 2
el-nino 409 ارسال شده در 27 تیر، 2015 دوستای گلممن بخاطر بیماری تمنا حالم گرفته است تو بحث زیادوارد نمیشم که حال شما رو هم نگیرم آغلاما آغلاما، قلبیمی داغلاما سلام امید وارم خوب بشن ان شاالله خدا همه مریضا رو شفا بده :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2
el-nino 409 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سمانه ددیم، زنگ ووردی باجیسینان دانیشدیگجه حالی خرب اولدی آفاردیلر بیمارستانا دیرم بوردا تورکی دانیشُی، قارداشیمیز ناراحات الار ناراحت نمیشم راحت باشین 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 تیر، 2015 زودتر میگفتید خوبخوبه غیبت شما رو نکردیم میبینی عزیزم یه وقت یه چی میگفتیم چی می شد:icon_pf (34): 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 تیر، 2015 میبینی عزیزم یه وقت یه چی میگفتیم چی می شد:icon_pf (34): سلام عزیزم خوبی؟ آره والله دوستای عزیزم توی این تاپیک میتونید کمک کنید؟ [h=3]کاربرد آمار در محیط زیست[/h] 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام عزیزم خوبی؟ آره والله دوستای عزیزم توی این تاپیک میتونید کمک کنید؟ کاربرد آمار در محیط زیست آره عزیزم میخواستم پیغام بزارم گفتم اسپم میشه حالا بگو چطوری؟ راستی میخوام مسابقه بزنم نظرت چیه؟ 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 تیر، 2015 آره عزیزم میخواستم پیغام بزارم گفتم اسپم میشه حالا بگو چطوری؟راستی میخوام مسابقه بزنم نظرت چیه؟ اول راجع به روش پترسن حرف میزنیم تو نت که من ندیدم خودمون باید زحمتشو بکشیم گذاشتن فرمولاش سخته فقط مسابقه عالیه ولی اول باید با مدیرای ارشد هماهنگ کنی مخصوصا در مورد جوایز من خلاقیتم صفره الان آتیه یه پیشنهاد داده برای تالار ولی هنوز ایده ندارم واسه انجامش مسابقه هم میخوام بذارم باز نمیدونم چی بذارم 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اول راجع به روش پترسن حرف میزنیمتو نت که من ندیدم خودمون باید زحمتشو بکشیم گذاشتن فرمولاش سخته فقط مسابقه عالیه ولی اول باید با مدیرای ارشد هماهنگ کنی مخصوصا در مورد جوایز من خلاقیتم صفره الان آتیه یه پیشنهاد داده برای تالار ولی هنوز ایده ندارم واسه انجامش مسابقه هم میخوام بذارم باز نمیدونم چی بذارم میدونم هماهنگ میکنم با مدیرا موضوع ندارم آقا امین یه چی گفت دارم روش فک میکنم تو هم بگو 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 تیر، 2015 میدونم هماهنگ میکنم با مدیرا موضوع ندارم آقا امین یه چی گفت دارم روش فک میکنم تو هم بگو اونی که امین گفت زیاد نمیتونه دوام داشته باشه و کی میتونه بگه کدوم روش بهتره و امتیاز داده بشه بهش مثلا مسابقه شناسایی درختان خوبه؟ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اونی که امین گفت زیاد نمیتونه دوام داشته باشهو کی میتونه بگه کدوم روش بهتره و امتیاز داده بشه بهش مثلا مسابقه شناسایی درختان خوبه؟ شناسایی ینی هیجان انگیزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آره خوبه من هماهنگ کنم تاپیکشو میزنم تو ببین ایراداتشو بگو بهم 2
*atefeh* 13017 ارسال شده در 27 تیر، 2015 شناسایی ینی هیجان انگیزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/آره خوبه من هماهنگ کنم تاپیکشو میزنم تو ببین ایراداتشو بگو بهم تو تالار ما شناسایی حیات وحش، شناسایی پرندگان هست ولی یه دوره جذاب بود الان نه زیاد ولی یه مسابقه پایداره و اطلاعات رو افزایش میده 1
ارسال های توصیه شده