el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بسلامتیمن برم کلاسم شروع شد دیگه موفق باشید دوستان مرسی شما کدوم دانشگاه هستین؟ 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ببخشید شرمنده عذر میخوام نتم قطع شد دیگه هر کاری کردم روشن نشد البته به نظرم یکم جداست ما به حفظ منابع طبیعی کمک می کنیم ولی کشاورزی در تخریب و استفاده بیش از حد منابع طبیعی تلاش می کند سلام ببخشید منم به خاطر یه مقدار کارای درسی رفتم کشاورزی همیشه مخرب نیست ولی تو کشور ما همین چیزی که شما گفتین وجود داره و کشاورزی اصولی انجام نمیشه و بیشتر تخریب و آلودگی منابع طبیعی اتفاق می افته 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ببخشید منم به خاطر یه مقدار کارای درسی رفتم کشاورزی همیشه مخرب نیست ولی تو کشور ما همین چیزی که شما گفتین وجود داره و کشاورزی اصولی انجام نمیشه و بیشتر تخریب و آلودگی منابع طبیعی اتفاق می افته سلام مجدد بعله درسته ولی کلا منطق میگه این 2 تا رشته اصلا بهم ربطی ندارن 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیشما کدوم دانشگاه هستین؟ سلام خوبید؟ دانشگاه محیط زیست کرج 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیشما کدوم دانشگاه هستین؟ چلا دانشگاه منو نمیپرسین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مجدد بعله درسته ولی کلا منطق میگه این 2 تا رشته اصلا بهم ربطی ندارن نمیشه بگیم کاملا بی ربطن ولی خب از هم جدا هستن و ادغام اونها باهم درست نیست 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خوبید؟دانشگاه محیط زیست کرج سلام خوبم ممنون چه خوب راضی هستین از دانشگاهتون؟ 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چلا دانشگاه منو نمیپرسین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باشه دانشگاه شما رو هم می پرسم کدوم دانشگاه هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشه دانشگاه شما رو هم می پرسمکدوم دانشگاه هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه قبول نیست 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خوبم ممنون چه خوب راضی هستین از دانشگاهتون؟ دانشگاه خوبیه ولی بهتر هم میتونه بشه. خیلی بهتر 1 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دانشگاه خوبیه ولی بهتر هم میتونه بشه. خیلی بهتر چند تا از دوستام سال 85-87 اونجا دانشجو بودن و یکی از استاداشونم هنریک مجنونیان بوده تعریف میکردن از اونجا که جای خوبی بوده 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عه چرا؟؟؟؟ نه بابا شوخی کردم حالا عادت میکنید من خیلی شوخی میکنم ناراحت نشین یه وقت من دانشگاه ارومیه خوندم هم لیسانس هم فوق لیسانس انشاء الله دکترا هم قبولم کنن اینجا بخونم 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه بابا شوخی کردم حالا عادت میکنید من خیلی شوخی میکنم ناراحت نشین یه وقت من دانشگاه ارومیه خوندم هم لیسانس هم فوق لیسانس انشاء الله دکترا هم قبولم کنن اینجا بخونم نه ناراحت چرا اتفاقا منم شوخم به سلامتی ان شاالله دکتری ،دکتری تخصصی و....همش تو دانشگاه ارومیه باشین 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه ناراحت چرا اتفاقا منم شوخم به سلامتی ان شاالله دکتری ،دکتری تخصصی و....همش تو دانشگاه ارومیه باشین خدا کنه رتبه ام زیاده امیدی ندارم اما اگه معجزه بشه قبول شم :icon_pf (34)::icon_pf (34): جمیعا برام دعا کنید راستی تبریک میگم بابت اولین تاپیک 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدا کنه رتبه ام زیاده امیدی ندارم اما اگه معجزه بشه قبول شم :icon_pf (34)::icon_pf (34):جمیعا برام دعا کنید راستی تبریک میگم بابت اولین تاپیک دعا می کنم که هر چی به صلاحتون هست همون بشه ممنون ولی کدوم تاپیک؟؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدا کنه رتبه ام زیاده امیدی ندارم اما اگه معجزه بشه قبول شم :icon_pf (34)::icon_pf (34):جمیعا برام دعا کنید راستی تبریک میگم بابت اولین تاپیک فک کنم سومی بود 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چند تا از دوستام سال 85-87 اونجا دانشجو بودن و یکی از استاداشونم هنریک مجنونیان بودهتعریف میکردن از اونجا که جای خوبی بوده ایشون که همون سالا رفتن از دانشگاه ما ولی اساتید خوب دیگه ای داریم دکتر گشتاسب. دکتر شمس دکتر خراسانی دکتر اعتماد و .... 2 لینک به دیدگاه
el-nino 409 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایشون که همون سالا رفتن از دانشگاه ماولی اساتید خوب دیگه ای داریم دکتر گشتاسب. دکتر شمس دکتر خراسانی دکتر اعتماد و .... از جزوه های دکتر خراسانی چند تا خوندم برا کنکور که خیلی خوب بودن ،بقیه اساتید هم اسمشون رو شنیدم فقط 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فک کنم سومی بود عاطی منیم مچمی توتین؟خوب بیلمردیم دا اصا گدیم آغلیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده