pari.v 10304 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 این انعطافم شاه کلید همه جا شدهفکر کنم اینم کار محمد عارف بشه که یه کلمه رو باب کرد آره خو انعطاف اصل هر چیزیه 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 منم اعلام آمادگی می کنم. منتظرم تا مسابقه رو شروع کنین تا عسکامو بفرستم 4
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 خرداد، 2014 dostan axhatono befrsit baram .. Man felan be pc dastrasi nadaram .. 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2014 بچه ها منتظرم کارهاتونو بفرستید بعد نظر سنجی جداگونه میذارم برای همشون :hapydancsmil: 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2014 با عرض پوزش از تمام دوستان امسال متأسفانه همه چی در هم شد و کلا هیچ نوع مسابقه ای نخواهیم داشت . سال خوبی داشته باشید. ایشالا در طول سال اگر قسمت شد در خدمت دوستان هستیم . با مسابقه یا بدون اون منتظر هنرهاتون هستم در کل تالار 4
memmar 6829 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 با عرض پوزش از تمام دوستانامسال متأسفانه همه چی در هم شد و کلا هیچ نوع مسابقه ای نخواهیم داشت . سال خوبی داشته باشید. ایشالا در طول سال اگر قسمت شد در خدمت دوستان هستیم . با مسابقه یا بدون اون منتظر هنرهاتون هستم در کل تالار اچرا:/ فعلا که وقت هست......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2014 چه ذوقی کرده بودم! :icon_razz: Azizam shoma ke kareto ro namaei kardi !! Dostan lotf kardan mosabeghe gozashtan dar ona sherkat koned . 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 Azizam shoma ke kareto ro namaei kardi !! Dostan lotf kardan mosabeghe gozashtan dar ona sherkat koned . اره خب ولی با اینحال مسابقه خوبی میشد اگه کنسل نمی شد... 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2014 اره خب ولی با اینحال مسابقه خوبی میشد اگه کنسل نمی شد... مسابقه این تالار کنسل شده چون از همه نوعش توی تالارهای دیگه مسابقه هست میتونید شرکت کنید. بالاخره حق تقدم با کسانی هست که زودتر تاپیک استارت کردند. از هنرهاتون میتونید توی خود تالار استفاده کنید. آموزش بدهید تا علاقه مندان استفاده کنند. 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2014 [h=3]نظرسنجی: خبر: هنرمندانه ترین تخم رنگی و شکلیترین هدیه های نوروزی هنر دست کدوم هنرمنده؟[/h] نظرسنجی: خبر: نظر سنجی زیباترین سبزه نوروز 93 نواندیشانی 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 1 تیر، 2014 [h=3]نظرسنجی: خبر: نظر سنجی زیباترین هفت سین امسال هنر دست کدوم هنرمنده ؟[/h] [h=3]نظرسنجی: خبر: زیباترین هفت سین کوچولوی امسال هنر دست کدوم هنرمنده ؟[/h] 1
ارسال های توصیه شده