Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام الهه عزیز میخواستم اسم منم تو گروه کرج قرار بدی باتشکر 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اسمتون رو به پست اول اضافه کردمحالا شما کارتونو پیش ببرین..اگه نیاز بود به روی چشم تمدیدش هم میکنیم فقط مونده خوزستان و کرج ممنون ... چشم ما کارامون رو انجام میدیم، شما هم لطف میکنید که زمانش رو تمدید میکنید... 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ پست اولتو ویرایش کن الهه جون مهدی عارف شرکت کرده آیا؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام الهه عزیز میخواستم اسم منم تو گروه کرج قرار بدی باتشکر خوشحال شدم...چشم اضافه شد پست اولتو ویرایش کن الهه جون مهدی عارف شرکت کرده آیا؟؟؟؟ والا آقا مهدی جزو گروه کرج محسوب میشه...ولی چون ما با اخویشون تصمیم گیری کردیم و خودشون شخصا اعلام نکردن اسمشون رو پاک میکنم تا بعد... 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تا 10 فروردین تمدید شد جان من دیگه تمومش کنین.بابا مسابقات بین المللی ک نیس:4564: 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دم گروه مشهد گرم که سر وقت بروشورشو تحویل داد! دروووووووووود بر مشـــــــــــــــــــهد:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ دم گروه مشهد که سر وقت بروشورشو تحویل داد! دروووووووووود بر مشـــــــــــــــــــهد:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7 مشهـــــــــــــــــد .. مشهــــــــــــــــــــــــــد .. 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ گروه خوزستان هم بروشورشو ارسال کرد فقط مونده کرج.لطفا هر چه زودتر ارسال کنین تا تاپیک نظرسنجی رو بزنیم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ گروه خوزستان هم بروشورشو ارسال کرد فقط مونده کرج.لطفا هر چه زودتر ارسال کنین تا تاپیک نظرسنجی رو بزنیم ببخشید ما خب گروهمون دیر تشکیل شد :icon_pf (34): یه قسمتش فقط مونده، سعی می کنیم امشب تا آخر وقت بفرستیم 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ تیم کرجم ارسال بنمود تو آخرین لحظات بیست دقیقه تا 12 شب مونده که دهم تموم بشه 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ تیم کرجم ارسال بنمود تو آخرین لحظات بیست دقیقه تا 12 شب مونده که دهم تموم بشه 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ انگار به سلامتی همه بروشوراشون رو ارسال کردن صرفا برا اینکه شمارو حرص بدم :gnugghender:نظرسنجی رو فردا شب یا پسفردا صب میزنم 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ انگار به سلامتی همه بروشوراشون رو ارسال کردنصرفا برا اینکه شمارو حرص بدم :gnugghender:نظرسنجی رو فردا شب یا پسفردا صب میزنم خداروشکر... نه دیگه الهه جان لطف کن همین الان تاپیکو بزن ما رای خودمن رو بدیم بریم بخوابیم... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ انگار به سلامتی همه بروشوراشون رو ارسال کردنصرفا برا اینکه شمارو حرص بدم :gnugghender:نظرسنجی رو فردا شب یا پسفردا صب میزنم حداقل بخاطر گروه مشهد که سروقت تحویل داد تو هم سریع تاپیکو بزن:love070: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ منتظر آناهیتا هستم.بروشورشو ارسال کرده ولی قبل اینکه تاپیک روبزنم باید ی سوال ازش بپرسم بعد... 2 روزم هست نیومده انجمن. کسی از دوستان شمارشو نداره؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ منتظر آناهیتا هستم.بروشورشو ارسال کرده ولی قبل اینکه تاپیک روبزنم باید ی سوال ازش بپرسم بعد...2 روزم هست نیومده انجمن. کسی از دوستان شمارشو نداره؟؟؟ بپرس من جاش جواب میدم 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ الهه جان هنوز پس فردا صب نشده :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ بفرمایین اینم از نظرسنجی: http://www.noandishaan.com/forums/thread126739.html#post1386461:a030: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ امسال هیچ کی نبودش چرا اتفاقا 5 گروه شرکت کننده داشتیم شما خواب تشریف داری.باهاتم قهرما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده