pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند، ۱۳۹۲ مشهــــــــــــد .. مشهــــــــــــــد .. مشهـــــــــــــــد .. 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند، ۱۳۹۲ دودورودودودود .. مشهــــد .. دودودودودود .. مشهــــــــــد :Laie_28: 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند، ۱۳۹۲ pari.v گفته است: دودورودودودود .. مشهــــد .. دودودودودود .. مشهــــــــــد :Laie_28: پری بجای این کارا برو تکلیفتو تموم کن که منتظرتم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ فروردین، ۱۳۹۳ DavOOd_TiTaN گفته است: به به سلام به همگی سلام خوش اومدی . داوود بدو چن صفه قبل رو بخون ببین کی دنبال ی همشهری از همدان بود. باهاش هم گروه شو و تا 5 ام فروردین کارتون رو تموم کنین 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۳ عزیزم پارسال هم همینطوری بود کلا 5 گروه شرکت کننده داشتیم خب گروه های محترم کارتون به کجا رسیده؟ 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ فروردین، ۱۳۹۳ elahe.elahe۲ گفته است: عزیزم پارسال هم همینطوری بود کلا 5 گروه شرکت کننده داشتیم خب گروه های محترم کارتون به کجا رسیده؟ هنوز در مرحله 10% هستیم! اون 10% هم به خطر اعلام حضورمون هس 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ فروردین، ۱۳۹۳ elahe.elahe۲ گفته است: عزیزم پارسال هم همینطوری بود کلا 5 گروه شرکت کننده داشتیم خب گروه های محترم کارتون به کجا رسیده؟ f.mars گفته است: هنوز در مرحله 10% هستیم! اون 10% هم به خطر اعلام حضورمون هس من این چند روز یکم تنبلی کردم 4 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ فروردین، ۱۳۹۳ elahe.elahe۲ گفته است: عزیزم پارسال هم همینطوری بود کلا 5 گروه شرکت کننده داشتیم خب گروه های محترم کارتون به کجا رسیده؟ سلام الهه جون جن روز هم نتم قطع بود هم درگیر مهمونا بودم میشه باز تمدیدش کنی تقریبا مطالب امادس ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ فروردین، ۱۳۹۳ tak elham گفته است: سلام الهه جون جن روز هم نتم قطع بود هم درگیر مهمونا بودم میشه باز تمدیدش کنی تقریبا مطالب امادس ممنون میشم سلام اگه مطالب آماده س که حله تا پس فردا وقت داری شما سعی کن تو همین دو روز تمومش کنی نشد وقت رو بیشتر میکنیم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین، ۱۳۹۳ تا پنجشنبه 7 فروردين تمدید شد دوستان خواهشا یخورده دست بجنبونین 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین، ۱۳۹۳ اولین گروه یعنی مشهدیا بروشورشون رو ارسال کردن... طبق قانون این مسابقه ،موقع نظرسنجی هم بروشور مشهد تو پست اول گذاشته میشه بقیه گروهها در چ وضعیتی هستین؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین، ۱۳۹۳ اگه بشه پرچم کرجیا رو هم می بریم بالا 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: اگه بشه پرچم کرجیا رو هم می بریم بالا اعضای گروهتونم مشخص کن آرتاش گفته است: یاشاسین تبریز:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ فروردین، ۱۳۹۳ گروه تبریز هم بروشورشو فرستاد خوزستان و کرج بدویین 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ فروردین، ۱۳۹۳ پرچم کرجیا همیشه بالاست... الهه جان منم توی گروه بچه های کرج اضافه کنید فقط لطفا اگر امکانش هست زمانش رو بیشتر کنید...دو روز واسه ما کمه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ فروردین، ۱۳۹۳ ما یکمش رو انجام دادیم . یکم دیگه ش مونده . بچه ها نمیفرستن متنشون رو 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۳ a_ghadimi گفته است: پرچم کرجیا همیشه بالاست... الهه جان منم توی گروه بچه های کرج اضافه کنید فقط لطفا اگر امکانش هست زمانش رو بیشتر کنید...دو روز واسه ما کمه اسمتون رو به پست اول اضافه کردم حالا شما کارتونو پیش ببرین..اگه نیاز بود به روی چشم تمدیدش هم میکنیم partow گفته است: ما یکمش رو انجام دادیم . یکم دیگه ش مونده . بچه ها نمیفرستن متنشون رو چرا اتفاقا برا بهشهر هم همین الان فرستاده شد:hapydancsmil: فقط مونده خوزستان و کرج 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده