Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۲ elahe.elahe۲ گفته است: لینک پروفشو میزارم برات.تنهایی هم میتونی شرکت کنیا! حالا ببینم چی میشه الهه جان چون تو عید به شدت سرم شلوغه:icon_pf (34): ولی سعیم رو میکنم :) 5 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۲ mr.abooli گفته است: سرگروه شما یا من؟ سرگروه منم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۹۲ hakan_۶۸ گفته است: سرگروه منم باشه باید به جونا میدون داد:w73: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ سفارت مشهد منهدم شده آیا؟؟!!! کجایین مشهدیا؟؟ 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ خراسان رضوی - البته نه مشهد - کلا اگه با کویر حال میکنید این طرفا بیاید چون اینجا خبری از گل و بلبل نیست و اگه هم باشه زیاد نیست هواهم گرم و البته خشک نه مرطوب رفتین مشهد ماروهم دعا کنید با اینکه 2ساعت بیشتر راه نیست سالی 1بار بیشتر نصیبمون نمیشه اینجا دیار سربدارن شهرستان سبزوار شب خوش ** میگم همه ی بچه های قدیمی تو انجمن به یه سمت رسیدن / چقدر خوب من همیشه بودم --- اما انگار نیستم اصولا همه جا همینطوریه خودمو میگم :/ راستی سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم به همه -- امیدوارم شاد باشید من که از عید خوشم نمیاد 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ الهه خوب تاپیک سال قبل رو بذار تا بچه ها بدونن چطوریاس:| 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ خب بچه های تبریز اسامی گروه و سرگروهتون رو تو ی پست اعلام کنین شهرای بعدی بنظر میرسه خورستان و مشهد باشه دوستان اگه نتونستین همشهریاتونو پیدا کنین میتونین تنهاییم شرکت کنینا 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ Naser Ashrafpour گفته است: الهه خوب تاپیک سال قبل رو بذار تا بچه ها بدونن چطوریاس:| گذاشتم خب.. پستای قبلی رو نگا کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میشه بخاطر بچه های انجمن از خر شیطون بیای پایین و امسال هم شرکت کنی!تازه با تجربه ترم ک هستی میشه ایا؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ elahe.elahe۲ گفته است: گذاشتم خب.. پستای قبلی رو نگا کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3میشه بخاطر بچه های انجمن از خر شیطون بیای پایین و امسال هم شرکت کنی!تازه با تجربه ترم ک هستی میشه ایا؟ خب ندیدم مگه چیه تازه از خر شیطون سواری گرفتم حالا حالا ها پیاده نمیشم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ Naser Ashrafpour گفته است: خب ندیدم مگه چیه تازه از خر شیطون سواری گرفتم حالا حالا ها پیاده نمیشم حالا ایندفه رو بخاطر ما بیا پایین. قول میدم بعد عید خودم خر رو راضی کنم ک دوباره بهت سواری بده!!! مرسی ک قبول کردی..حالا میتونی بری سراغ همشهریات 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ elahe.elahe۲ گفته است: حالا ایندفه رو بخاطر ما بیا پایین.قول میدم بعد عید خودم خر رو راضی کنم ک دوباره بهت سواری بده!!! مرسی ک قبول کردی..حالا میتونی بری سراغ همشهریات راستش نه وقتشو دارم نه حوصلشو:| تازه معرفی که سال قبل جمع آوری کردم دمار از روزگارم در آورد از بس کامل بود یعنی هرکی بخواد تو شهر کرمانشاه شرکت کنه همونو بذاره کافیه و به نظرم بهتره امسال افراد جدیدی بیان تا با این کار با شهر خودشون بیشتر آشنا بشن(نکته رو داشته باش با شهر خودشون آشنا بشن) 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ hakan_۶۸ گفته است: سرگروه منم شما همون قوخما قوخما بگین mr.abooli گفته است: باشه باید به جونا میدون داد:w73: مام اینجا جز گروهیماااااااااااااااا چیه اولچوسوز بیچیسیز 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ اگه یه بهشهری پیدا شه من حتما شرکت میکنم. بهشهرییییییییییییییییییی؟ نبود عایا؟ 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ Naser Ashrafpour گفته است: خب ندیدم مگه چیه تازه از خر شیطون سواری گرفتم حالا حالا ها پیاده نمیشم elahe.elahe۲ گفته است: حالا ایندفه رو بخاطر ما بیا پایین.قول میدم بعد عید خودم خر رو راضی کنم ک دوباره بهت سواری بده!!! مرسی ک قبول کردی..حالا میتونی بری سراغ همشهریات ناصر تو گروه ماست 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: شما همون قوخما قوخما بگین مام اینجا جز گروهیماااااااااااااااا چیه اولچوسوز بیچیسیز :w66::w66: ارتاش ارتاش.................:w73::icon_pf (17): 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ mr.abooli گفته است: :w66::w66: ارتاش ارتاش.................:w73::icon_pf (17): یکی دو نفرم بیاد گروهمون تشکیل میشه 8 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ بهشهری پیدا نشددددددددددددد؟ آقا مطالب آمادستا. فقط همشهری آشنا با فتوشاپ میخوام 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ سلام... آرتاش جان مرسی از دعوتت ،منم تا جایی که بتونم و وقت بهم اجازه بده هستم.... 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ hasti۱۹۸۸ گفته است: سلام...آرتاش جان مرسی از دعوتت ،منم تا جایی که بتونم و وقت بهم اجازه بده هستم.... زنده باشی هستی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۹۲ hasti۱۹۸۸ گفته است: سلام...آرتاش جان مرسی از دعوتت ،منم تا جایی که بتونم و وقت بهم اجازه بده هستم.... هستی تو هم هستی نیستی؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده