Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ لینک پروفشو میزارم برات.تنهایی هم میتونی شرکت کنیا! حالا ببینم چی میشه الهه جان چون تو عید به شدت سرم شلوغه:icon_pf (34): ولی سعیم رو میکنم :) 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سرگروه منم باشه باید به جونا میدون داد:w73: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سفارت مشهد منهدم شده آیا؟؟!!! کجایین مشهدیا؟؟ 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ خراسان رضوی - البته نه مشهد - کلا اگه با کویر حال میکنید این طرفا بیاید چون اینجا خبری از گل و بلبل نیست و اگه هم باشه زیاد نیست هواهم گرم و البته خشک نه مرطوب رفتین مشهد ماروهم دعا کنید با اینکه 2ساعت بیشتر راه نیست سالی 1بار بیشتر نصیبمون نمیشه اینجا دیار سربدارن شهرستان سبزوار شب خوش ** میگم همه ی بچه های قدیمی تو انجمن به یه سمت رسیدن / چقدر خوب من همیشه بودم --- اما انگار نیستم اصولا همه جا همینطوریه خودمو میگم :/ راستی سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم به همه -- امیدوارم شاد باشید من که از عید خوشم نمیاد 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ الهه خوب تاپیک سال قبل رو بذار تا بچه ها بدونن چطوریاس:| 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ خب بچه های تبریز اسامی گروه و سرگروهتون رو تو ی پست اعلام کنین شهرای بعدی بنظر میرسه خورستان و مشهد باشه دوستان اگه نتونستین همشهریاتونو پیدا کنین میتونین تنهاییم شرکت کنینا 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ الهه خوب تاپیک سال قبل رو بذار تا بچه ها بدونن چطوریاس:| گذاشتم خب.. پستای قبلی رو نگا کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 میشه بخاطر بچه های انجمن از خر شیطون بیای پایین و امسال هم شرکت کنی!تازه با تجربه ترم ک هستی میشه ایا؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ گذاشتم خب.. پستای قبلی رو نگا کن:5c6ipag2mnshmsf5ju3میشه بخاطر بچه های انجمن از خر شیطون بیای پایین و امسال هم شرکت کنی!تازه با تجربه ترم ک هستی میشه ایا؟ خب ندیدم مگه چیه تازه از خر شیطون سواری گرفتم حالا حالا ها پیاده نمیشم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ خب ندیدم مگه چیه تازه از خر شیطون سواری گرفتم حالا حالا ها پیاده نمیشم حالا ایندفه رو بخاطر ما بیا پایین. قول میدم بعد عید خودم خر رو راضی کنم ک دوباره بهت سواری بده!!! مرسی ک قبول کردی..حالا میتونی بری سراغ همشهریات 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ حالا ایندفه رو بخاطر ما بیا پایین.قول میدم بعد عید خودم خر رو راضی کنم ک دوباره بهت سواری بده!!! مرسی ک قبول کردی..حالا میتونی بری سراغ همشهریات راستش نه وقتشو دارم نه حوصلشو:| تازه معرفی که سال قبل جمع آوری کردم دمار از روزگارم در آورد از بس کامل بود یعنی هرکی بخواد تو شهر کرمانشاه شرکت کنه همونو بذاره کافیه و به نظرم بهتره امسال افراد جدیدی بیان تا با این کار با شهر خودشون بیشتر آشنا بشن(نکته رو داشته باش با شهر خودشون آشنا بشن) 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سرگروه منم شما همون قوخما قوخما بگین باشه باید به جونا میدون داد:w73: مام اینجا جز گروهیماااااااااااااااا چیه اولچوسوز بیچیسیز 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اگه یه بهشهری پیدا شه من حتما شرکت میکنم. بهشهرییییییییییییییییییی؟ نبود عایا؟ 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ خب ندیدم مگه چیه تازه از خر شیطون سواری گرفتم حالا حالا ها پیاده نمیشم حالا ایندفه رو بخاطر ما بیا پایین.قول میدم بعد عید خودم خر رو راضی کنم ک دوباره بهت سواری بده!!! مرسی ک قبول کردی..حالا میتونی بری سراغ همشهریات ناصر تو گروه ماست 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ شما همون قوخما قوخما بگین مام اینجا جز گروهیماااااااااااااااا چیه اولچوسوز بیچیسیز :w66::w66: ارتاش ارتاش.................:w73::icon_pf (17): 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ :w66::w66: ارتاش ارتاش.................:w73::icon_pf (17): یکی دو نفرم بیاد گروهمون تشکیل میشه 8 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ بهشهری پیدا نشددددددددددددد؟ آقا مطالب آمادستا. فقط همشهری آشنا با فتوشاپ میخوام 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام... آرتاش جان مرسی از دعوتت ،منم تا جایی که بتونم و وقت بهم اجازه بده هستم.... 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام...آرتاش جان مرسی از دعوتت ،منم تا جایی که بتونم و وقت بهم اجازه بده هستم.... زنده باشی هستی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سلام...آرتاش جان مرسی از دعوتت ،منم تا جایی که بتونم و وقت بهم اجازه بده هستم.... هستی تو هم هستی نیستی؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده