soil eng 17164 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ درود دوستان و همراهان هميشگي نوانديش، داريم كم كم نزديك عيد ميشيم و به همين مناسبت تصميم گرفتيم ك به انجمن هم حال و هواي عيد بديم همونطور ك از عنوان تاپيك مشخصه قرار بر اين هستش ك در نوروز 93 سفير شهر خودمون باشيم.و از مكان هاي ديدني،اثار تاريخي،فرهنگ، زبان، خوردني ها ،كلا همه و همه چي اينجا بگيم و شهرمون رو تبليغ و تعريف كنيم:girl_yes2: دوستان اگه حضور ذهن داشته باشين پارسال هم همين مسابقه به اجرا در اومد...و خواهان زيادي داشت اميدوارم امسال هم پربار تر از پارسال بشه:hapydancsmil: و اما شيوه كارمون به اين صورت خواهد بود ك: 1-ذره بين به دست ميشين:wht: و همشهرياتون رو از انجمن پيدا ميكنين 2-يك گروه تشكيل ميدين(از بين اعضاي گروه، خودتون يكي رو بعنوان سرگروه انتخاب ميكنين):mrsbeasley: 3-شروع ميكنين به جمع كردن مطالب و درست كردن بروشور(طبق سليقه خودتون ميتونه شامل عكس و مطلب باشه) 4-تا 10فروردين ماه 1393 فرصت دارين كه گروه تشكيل بدين و بروشورهاتون رو آماده كنين و بصورت پيام خصوصي به من ارسال كنين بروشورهاي ارسالي در يك تاپيك مجزا به نظرسنجي گذاشته ميشه و دوستان ديگه ميان و به كار و تبليغات شما راي ميدن:w14: نكته:1-بعد تعيين اعضا و سرگروه لطفا اسامي رو در يك پست تو همين تاپيك اعلام كنين 2- لطفا كساني ك تمايل به شركت دارن تصميم قطعي بگيرن بعد...وسطاي كار عقب نكشن:vahidrk: 3-در بروشور صرفا به معرفي و تبليغ شهر خودتون ميپردازين و از توهين به شهر ديگه جدا خودداري ميكنيد(توهين= اخطار و امتياز منفي) تا يادم نرفته بگم:طرح و ايده اين تاپيك رو پارسال دوست خوبم هانيه(not found) داد و تاپيك معرفي رو هم خودش زد.همينجا ازش تشكر ميكنم:flowerysmile: ولي متاسفانه امسال مجبوريد از اول كار من رو تحمل كنيد اخبار و قانون هاي بعدي مرتبط با اين موضوع تو همين پست اعلام ميشه اقايون و خانما هر پيشنهاد و نظري دارين ميتونين تو همين تاپيك اعلام كنين:girl_in_dreams: يالا بدويين دنبال همشهري و تشكيل گروه:th_running1::hapydancsmil: گروه مشهد: f.mars pari.v گروه خوزستان: partow tak elham hanaane گروه تبریز: ارتاش hakan_68 mr aboali hasti1988 گروه کرج: Mohammad Aref a-ghadimi mahdi-eng گروه بهشهر: An@?u=203141"]hita 60 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ یعنی.. مثلا من. سرگروهم.. بعد.. باید همشهری شهر خودمو پیدا کنم. که اونا عکسایی بگیرن به من بدن.. من ارشیو کنم. بدم.. به شما..؟ 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من2-3تا تبریزی میارم :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من2-3تا تبریزی میارم :hapydancsmil: من نمی آم اصرار نکن 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من نمی آم اصرار نکن شمام تبریزی هستین؟سن الله گلینداحالا که اصرار میکنید نیاید باشه اسم شما خط خورد 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ شمام تبریزی هستین؟سن الله گلینداحالا که اصرار میکنید نیاید باشه اسم شما خط خورد نهههههههههههههههههههههههههههههگللم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ نهههههههههههههههههههههههههههههگللم:hapydancsmil: عه تبریزی نیستین؟پس چرا میاید تو گروه بچه تبریزیا 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ عه تبریزی نیستین؟پس چرا میاید تو گروه بچه تبریزیا بابا تبریزیم 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ بابا تبریزیم باشه پس تا حالا 2نفر تبریزی داریم بقیه هم میان:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ باشه پس تا حالا 2نفر تبریزی داریم بقیه هم میان:hapydancsmil: سرگروه شما یا من؟ 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سرگروه شما یا من؟ بذارید بقیه هم بیان اون موقع سر گروه مشخص میکنیم حالا تا اونا میان شما سرگروه باشین میذارم جوونا راهو ادامه بدن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ بذارید بقیه هم بیان اون موقع سر گروه مشخص میکنیم حالا تا اونا میان شما سرگروه باشین میذارم جوونا راهو ادامه بدن من جونممممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من جونممممممممممممممممم از این بعد که نیگا میکنم نه انگار 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من همشهری ندارم اینجا چرا عزیزم.اتفاقا همین یکی دو روز پیش بود با یکی اشنا شدم...اتفاقا رشته شم کشاوزی بود اگه اشتباه نکنم یعنی.. مثلا من. سرگروهم.. بعد.. باید همشهری شهر خودمو پیدا کنم. که اونا عکسایی بگیرن به من بدن.. من ارشیو کنم. بدم.. به شما..؟ نه عزیزم.سرگروه به همراه عضای گروه تقسیم کار میکنین.(هدف از تعیین سرگروه این هستش ک من بیشتر با اون در ارتباط باشم.و تقسیم کار بین اعضای گروه صورت بگیره. مثلا یکی دنبال سرچ مطلب از نت.یکی دنبال عکس(مهم نیس از نت باشه یا عکاس خود طرف باشه) یکی دنبال موسیقی محلی و...و در نهایت کسی همه این عکسا و مطالب بصورت ی بوروشور ارائه میشه.الان لینک مسابقه سال قبل رو پیدا میکنم ک ی نمونه بزارم ببینین من2-3تا تبریزی میارم :hapydancsmil: خوبه.موفق باشی:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چرا عزیزم.اتفاقا همین یکی دو روز پیش بود با یکی اشنا شدم...اتفاقا رشته شم کشاوزی بود اگه اشتباه نکنم کجاست؟ :دی 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ میتونین ی سر به اینجا هم بزنین تا شیوه کار بیاد دستتون: http://www.noandishaan.com/forums/thread109609.html 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ کجاست؟ :دی لینک پروفشو میزارم برات. تنهایی هم میتونی شرکت کنیا! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده