Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ زیور آلات بوده رنگ بندی هم داره؟ 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ خب بهترين جمله ها رو يادم بود ، اما همچين كه اسم تاپيك رو ديدم يادم رفت ... من كلا وقتي ازم ميپرسن يادم ميره ، يك تو خيابون يهو بهم بگه اسمت چيه حول ميشيم ميگم : عزت .... همچين وضعيتي هست ! اتفاقات تلخ و شيرين زياد افتاد .... يكي ش اين كه تونستم با افسردگيم بيشتر مبارزه كنم ... اصلا سال 92 از اولش كه شروع شد اين عزم در من ايجاد شد شايد ريشه كن نشد ... ولي خب خوب باهاش جنگيدم ... هيچ جنگي سخت تر از جنگ با خودت نيست ! 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ راستی یه چیزی که شنیدم از بچه های اینجا بود. توروخدا انقدر دعوت به موضوع نزن.. مَشتی من کی دعوت به موضوع کردم مگه؟؟؟فک نکنم بیشتر از 6-7 بار اینکارو کرده باشم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ هوووووو تا دلت بخواد جمله شنیدم :دی منتهی یه چیزی یه جایی دیدم خیلی به دلم نشست: خدا تنها کسی ست که وقتی همه تنهایت گذاشتند،محرمت میشود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده