رفتن به مطلب

مسابقه شناسایی حیات وحش ایران

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 855
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

Otocyon megalotis اسم علمی روباه گوش خفاشیه سما درست جواب داده:w16:

نام علمی : Otocyon Megalotis

نام انگلیسی : Bat – eared fox

طول بدن : 66-46 سانتیمتر

طول دم : 34-23 سانتیمتر

وزن : 5/4 – 2 كیلوگرم

این روباه در آفریقای جنوبی و غربی دیده می شود ، گوشهای بزرگ و صورت كوچك و پوزه نوك دار از مشخصات ظاهری روباه گوش خفاشی است . این روباه دندانهای غیر عادی دارد. با 8 دندان آسیایی بزرگ تعداد 48 دندان دارند كه از هر پستاندار غیر كیسه دار بیشتر است . این روباه از حشرات و به طور خاص موریانه ها تغذیه می كند .

• Like 5
لینک به دیدگاه

اي داد بيداد چه اشتباهي من معذرت ميخوام آخه من از اينجا رفته بودم نوشته بود گونه اي از روباه ، بازم من معذرت ميخوام ولي خب شما كامل تر گفتين

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حالا چون سما نیس بعدیو من میذارم بالاخره اسم علمیشو که گفتم:ws3:

sd7bwrgfi1trovt1ogxy.jpg

جربیل کرمانی

[TABLE]

[TR]

[TD]نام علمی : Gerbillus aquilus

نام انگلیسی: Swarthy Gerbil

نام فارسی: جربیل کرمانی

[/TD]

[TD]vol-ker(1).gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

این گونه برای اولین بار در 60 کیلومتری غرب کرمان مشاهده و گزارش گردید و تا کنون علاوه بر جنوب شرقی ایران از افغانستان و پاکستان نیز گزارش شده است. از خصوصیات این حیوان اطلاعات چندانی در دست نیست.

8f2c2a6c-dd6d-470d-8695-7904765bb4c3.jpg758ce647-c211-4d92-bf03-094eefddd8fc.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
جربیل کرمانی

[TABLE]

[TR]

[TD]نام علمی : Gerbillus aquilus

نام انگلیسی: Swarthy Gerbil

نام فارسی: جربیل کرمانی

[/TD]

[TD]vol-ker(1).gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

این گونه برای اولین بار در 60 کیلومتری غرب کرمان مشاهده و گزارش گردید و تا کنون علاوه بر جنوب شرقی ایران از افغانستان و پاکستان نیز گزارش شده است. از خصوصیات این حیوان اطلاعات چندانی در دست نیست.

8f2c2a6c-dd6d-470d-8695-7904765bb4c3.jpg758ce647-c211-4d92-bf03-094eefddd8fc.jpg

درسته بعدی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سوال بعد؟؟؟؟

2f7243s0k5l8gfkrkq6h.jpg

لطفا اسم كامل حيوان رو بگيد :icon_gol:

روباه گوش دراز صحرایی

* آقا سوالات خارج از چارچوبه تایپیکه ها

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممنون از همه ی دوستان خصوصا سمانه عزیزم. تا آخر فروردین به مسابقه ادامه میدیم. با شروع ماه جدید جایزه به نفرات برتر اهدا و پست اول ویرایش میشه. موفق باشید دوست جونا.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1389611]ممنون از همه ی دوستان خصوصا سمانه عزیزم. تا آخر فروردین به مسابقه ادامه میدیم. با شروع ماه جدید جایزه به نفرات برتر اهدا و پست اول ویرایش میشه. موفق باشید دوست جونا.:a030:

خواهش میکنم عزیز . قصدم از جایزه مزاح بود.ممنون از این مسابقه خوب و آموزنده

:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1390682]چون دوستمون نیومدن که عکس بعدی رو بذارن با اجازه من سوال بعدو مطرح میکنم.:gnugghender:

b7qsiq5jalwxx8ua91cw.jpg

گربه جنگلی:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1390690]بعله:icon_razz:

توضیحات و عکس بعدی دوستم:a030:

چشات چرا اینجوری شده آنی؟ مدیر شدی رفیخای قدیمیتو تحویل نمیگیری:ws3:

پرنده ها فانش بیشتر بودا ، این تایپیک اصلا فان نیست گنجشک نداره:w02:

گربه جنگلی گربه‌ای با جثه متوسط بومی آسیا از جنوب شرقی چین در شرق و جنوب شرق قاره و آسیای مرکزی تا دره نیل در غرب است. به دلیل فراوانی جمعیت گربه جنگلی به ویژه در هند، سازمان IUCN وضعیت انقراض این گونه را در حالت کمترین نگرانی طبقه‌بندی کرده است؛ این گربه همچنین در افغانستان زیر پشتیبانی حفاظتی است و شکار آن غیرقانونی است.[۱]

[h=2]توصیف ظاهری[/h] گربه جنگلی در مقایسه با گربه وحشی دارای بدنی بزرگ‌تر، پاهایی بلندتر، دم کوتاه‌تر و گوش‌هایی به نسبت بزرگ‌تر است. در انتهای گوش‌ها همچنین موهای سیاه و بلندی دارد که در پشت گوش به قهوه‌ای یا سیاه می‌گرایند. رنگ بدن این گربه در پشت بدن قهوه‌ای یا خاکستری متمایل به زرد است، زیر بدنش سفید متمایل به زرد است و اغلب بر روی دست‌ها، پاها و دم چندین نوار یا خال قهوه‌ای متمایل به سیاه دارد.

طول سر و تنه گربه جنگلی میان ۶۰ تا ۹۶ سانتی‌متر است و دم او به تنهایی ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متر طول دارد. ارتفاع شانه ۴۰ تا ۴۸ سانتی‌متر است و وزن بدن در هر دو جنس میان ۴ تا ۱۶ کیلوگرم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

آخه خیلی زود گفتی.این چه حرفیه آق متی. ما دوستامونو همیشه در یاد داریم:w16:

پایه باشی اونجا رو هم بریم بترکونیم:ws3:

شن؟:(87):

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...