Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ Otocyon:ws38: آفرين خود خودشه برو سوال بعد 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ Otocyon megalotis اسم علمی روباه گوش خفاشیه سما درست جواب داده نام علمی : Otocyon Megalotis نام انگلیسی : Bat – eared fox طول بدن : 66-46 سانتیمتر طول دم : 34-23 سانتیمتر وزن : 5/4 – 2 كیلوگرم این روباه در آفریقای جنوبی و غربی دیده می شود ، گوشهای بزرگ و صورت كوچك و پوزه نوك دار از مشخصات ظاهری روباه گوش خفاشی است . این روباه دندانهای غیر عادی دارد. با 8 دندان آسیایی بزرگ تعداد 48 دندان دارند كه از هر پستاندار غیر كیسه دار بیشتر است . این روباه از حشرات و به طور خاص موریانه ها تغذیه می كند . 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ حالا چون سما نیس بعدیو من میذارم بالاخره اسم علمیشو که گفتم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ اي داد بيداد چه اشتباهي من معذرت ميخوام آخه من از اينجا رفته بودم نوشته بود گونه اي از روباه ، بازم من معذرت ميخوام ولي خب شما كامل تر گفتين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ حالا چون سما نیس بعدیو من میذارم بالاخره اسم علمیشو که گفتم جربیل کرمانی [TABLE] [TR] [TD]نام علمی : Gerbillus aquilus نام انگلیسی: Swarthy Gerbil نام فارسی: جربیل کرمانی [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] این گونه برای اولین بار در 60 کیلومتری غرب کرمان مشاهده و گزارش گردید و تا کنون علاوه بر جنوب شرقی ایران از افغانستان و پاکستان نیز گزارش شده است. از خصوصیات این حیوان اطلاعات چندانی در دست نیست. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ جربیل کرمانی[TABLE] [TR] [TD]نام علمی : Gerbillus aquilus نام انگلیسی: Swarthy Gerbil نام فارسی: جربیل کرمانی [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] این گونه برای اولین بار در 60 کیلومتری غرب کرمان مشاهده و گزارش گردید و تا کنون علاوه بر جنوب شرقی ایران از افغانستان و پاکستان نیز گزارش شده است. از خصوصیات این حیوان اطلاعات چندانی در دست نیست. درسته بعدی 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سوال بعد؟؟؟؟ لطفا اسم كامل حيوان رو بگيد 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سوال بعد؟؟؟؟ لطفا اسم كامل حيوان رو بگيد روباه گوش دراز صحرایی * آقا سوالات خارج از چارچوبه تایپیکه ها 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ روباه گوش دراز صحرایی * آقا سوالات خارج از چارچوبه تایپیکه ها چطور ؟مشكل كجاست؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ آقا دوستان زمان مسابقه تموم شده.کسی نمیخاد جایزه منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ چطور ؟مشكل كجاست؟؟؟ قرارمون حیات وحش ایرانه 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون از همه ی دوستان خصوصا سمانه عزیزم. تا آخر فروردین به مسابقه ادامه میدیم. با شروع ماه جدید جایزه به نفرات برتر اهدا و پست اول ویرایش میشه. موفق باشید دوست جونا. 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1389611]ممنون از همه ی دوستان خصوصا سمانه عزیزم. تا آخر فروردین به مسابقه ادامه میدیم. با شروع ماه جدید جایزه به نفرات برتر اهدا و پست اول ویرایش میشه. موفق باشید دوست جونا. خواهش میکنم عزیز . قصدم از جایزه مزاح بود.ممنون از این مسابقه خوب و آموزنده 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سوال این مسابقه کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چون دوستمون نیومدن که عکس بعدی رو بذارن با اجازه من سوال بعدو مطرح میکنم.:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1390682]چون دوستمون نیومدن که عکس بعدی رو بذارن با اجازه من سوال بعدو مطرح میکنم.:gnugghender: گربه جنگلی 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ گربه جنگلی بعله:icon_razz: توضیحات و عکس بعدی دوستم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1390690]بعله:icon_razz:توضیحات و عکس بعدی دوستم چشات چرا اینجوری شده آنی؟ مدیر شدی رفیخای قدیمیتو تحویل نمیگیری پرنده ها فانش بیشتر بودا ، این تایپیک اصلا فان نیست گنجشک نداره گربه جنگلی گربهای با جثه متوسط بومی آسیا از جنوب شرقی چین در شرق و جنوب شرق قاره و آسیای مرکزی تا دره نیل در غرب است. به دلیل فراوانی جمعیت گربه جنگلی به ویژه در هند، سازمان IUCN وضعیت انقراض این گونه را در حالت کمترین نگرانی طبقهبندی کرده است؛ این گربه همچنین در افغانستان زیر پشتیبانی حفاظتی است و شکار آن غیرقانونی است.[۱] [h=2]توصیف ظاهری[/h] گربه جنگلی در مقایسه با گربه وحشی دارای بدنی بزرگتر، پاهایی بلندتر، دم کوتاهتر و گوشهایی به نسبت بزرگتر است. در انتهای گوشها همچنین موهای سیاه و بلندی دارد که در پشت گوش به قهوهای یا سیاه میگرایند. رنگ بدن این گربه در پشت بدن قهوهای یا خاکستری متمایل به زرد است، زیر بدنش سفید متمایل به زرد است و اغلب بر روی دستها، پاها و دم چندین نوار یا خال قهوهای متمایل به سیاه دارد. طول سر و تنه گربه جنگلی میان ۶۰ تا ۹۶ سانتیمتر است و دم او به تنهایی ۲۰ تا ۳۰ سانتیمتر طول دارد. ارتفاع شانه ۴۰ تا ۴۸ سانتیمتر است و وزن بدن در هر دو جنس میان ۴ تا ۱۶ کیلوگرم. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ آخه خیلی زود گفتی.این چه حرفیه آق متی. ما دوستامونو همیشه در یاد داریم پایه باشی اونجا رو هم بریم بترکونیم شن؟:(87): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده