ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ قوانینو وقتی اعلام آمادگی کردم خونده بودم باشه مواققمالهی ب امید تو :girl_angel: چشم حاضر:hapydancsmil: خوب اینم یکی به تور افتاد :gnugghender: شوخی کردم تاریخ انشالله 93/5/28 شروع میشه موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ منم میخوام روصندلیتون بشینم این دفعه بی محلی کنید دیگه نمیام و نمیشینم... قابل توجه دوستانی که فکر میکنن جرات ندارم زودی هم باشید.. 3 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آقا سهند نوبت منو بدین معصومه جون بعدش منم مرسی 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ من سال دیگه همین موقع شرکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آقا سهند نوبت منو بدین معصومه جون بعدش منم مرسی نه الهام جون. من نمیخوام جای کسی دیگه روبشینم.. شما بشینید.. اگه دوستانی تو نوبت نبودن مشکلی نداره .. بعد من میشینم... والااا 3 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ من سال دیگه همین موقع شرکت میکنم پ من تاریخ میزنم سال دیگه هرجا بودم جزغالت میکنم 3 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ خوب اینم یکی به تور افتاد :gnugghender:شوخی کردم تاریخ انشالله 93/5/28 شروع میشه موفق باشین شد 5/29:ws52: من میتلسم جزغاله شدنم دوبلکس میشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ منم میتونم شرکت کنم ؟ حتما شروعشو بگین ؟/ در خدمتیم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلام منم بیام به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلام منم بیام به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام بااجازه مدير خيلي هم عالي.. بشين كه جزغالت كنيم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اگه بقیه هم موافق باشن چشمممممممممممممممم عروس خانم وكيلم.. نميگن چشم كه ميگن بعلهههههه///اخ بشيني صبا ميتركونمتتتتتتت.. ازت ميخوام سوالاي اخباري بپرسم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ با اجازه ی بزرگترای نواندیشان بلههههههههههههههههههههه:icon_razz:از همین الان نقشه پلید داریا پس چي.... صندلي داغ مزش به هميناس ديگه.. ميخواي نيام؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ تا صندلی داغ شروع بشه من رفتم وا بیا قدمت روی چشم فكر كردي چي... ميام خوبشم ميام:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ خب تا نرفتم شروعش کنید دیگه بايد مهندس سهند راه اندازيش كنن.. فعلني انگار نيستن...به پروفايلش برو بهش بگو بياد اينجا رو بخونه.. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اوههههههههههه این همه راه برم تا پروفایلش دورههههههههههه خیلیمن خسته ام میفهمی خسته نرو همينجا يه زيلو بنداز باهم قهوه بخوريم.... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ احسنت پیشنهاد به جایی بود اینم از نوع پرنده اون يكي ديگه كي هست اونوقت؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم تنها بود سر راه اونم با خودمون بردیم شاید ساغر یا یکی دیگه باشه میگم احیانن ما که پستامون اسپم نیست بیان بیرونمون کنن:icon_pf (34): اسپم يه جرم بزرگيه كه مهندس سهند بياد كلمونو ميكنه.. كجاي كاري. يا پاك ميشه يا خفمون ميكنه. ديگه اسپم نكنيم.. صندلي داغ بشين يه ذره جزغالت كنيم بخنديم.. اخ چه حالي ميده درمقابل سوالاي بچه ها كم بياري... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده