not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من اصولاً حرف میزنم از خودم مایه میذارم نه از ممد سیب زمینی و شلغم:gnugghender: تو نگران جایزش نباش همه گزینه ها روی میزه نگرانی من واسه کاربراست وگرنه من عمریه تو تحریمم: دی گزینه هات رو نمیبینم. سرعتت خوبه ها؟؟ از کجا میگیری اینترنتت رو؟ مخابراته؟؟:دی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ نگرانی من واسه کاربراست وگرنه من عمریه تو تحریمم: دیگزینه هات رو نمیبینم. سرعتت خوبه ها؟؟ از کجا میگیری اینترنتت رو؟ مخابراته؟؟:دی باید چشم بصیرت داشته باشی تا ببینی تحریم ها رو لغو میکنم چشمات خوب میبینه نه از مخابرات نگرفتم نمیگم تا تبلیغ محسوب نشه 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ هفته بعد چه تاریخی و چه ساعتی شروع کنیم؟؟ دیگه تاریخ و ساعتش اینقدر مهمه اقا از شنبه تا قبل عید دیگه خوبه 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ منم شونزدهم فروردین آماده ام بشینم رو صندلی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ منم هستم منتهی خودت تاریخش رو تعیین کن قبولت دارم آقا همونطور که هوا رو از کسی میگیری از بین میره اسپم هم از من بگیری،... هوا را از من بگیر اما اسپم را نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ بزن تعطیا محمد سر کارم یا شبا هستم؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ منم شونزدهم فروردین آماده ام بشینم رو صندلی گندم عزیز دورد 1393/01/16 ساعت استارتش رو با خودت هماهنگ میکنم منم هستم منتهی خودت تاریخش رو تعیین کنقبولت دارم آقا همونطور که هوا رو از کسی میگیری از بین میره اسپم هم از من بگیری،... هوا را از من بگیر اما اسپم را نه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو هم 1393/02/01 حنانه ساعتش رو هماهنگ میکنم باهات بزن تعطیا محمد سر کارم یا شبا هستم؟ چی چی وگفتی ؟؟؟؟!!!!!! یهههه بار دیگه ام بگو 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ تو هم 1393/02/01 حنانه ساعتش رو هماهنگ میکنم باهات باباجان میگم یه کم دیر نیست آخه امکانش هست که من اردو باشم 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ باباجان میگم یه کم دیر نیست آخه امکانش هست که من اردو باشم بس لطف کن خودت تاریخ دقیقش رو بگو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ بس لطف کن خودت تاریخ دقیقش رو بگو خب تا کی وقت گرفتن؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خب تا کی وقت گرفتن؟ از اردیبهش به بعئ وقت هست 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ از اردیبهش به بعئ وقت هست همون خوبه :| تقصیر توئه که جایزه گذاشتی 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ گندم عزیز دورد 1393/01/16 ساعت استارتش رو با خودت هماهنگ میکنم تو هم 1393/02/01 حنانه ساعتش رو هماهنگ میکنم باهات چی چی وگفتی ؟؟؟؟!!!!!! یهههه بار دیگه ام بگو جاوید 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ من هم هستم(فقط به خاطر جایزه اش) اردیبهشت هر موقع اش(اولاش باشه بهتره) 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من هم هستم(فقط به خاطر جایزه اش) اردیبهشت هر موقع اش(اولاش باشه بهتره) تاریخ دقیقش رو باهات هماهنگ میکنم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من هم دوست دارم شرکت کنم. منتهی بعداز عیدتصمیممو میگم. چون کارام مشخص نیست.. ولی فکر کنم خیلی ها دوست دارن من بشینم.. منو با سوالاتشون بترکونن ولی عمرا... 6 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ منم خيلي دوست دارم بشينم رواين صندلي امابعداز عيد بهتون ميگم كه تصميم حتمي هست يا نه آخه وضعيتم يه خورده فرق ميكنه 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ تاریخ دقیقش رو باهات هماهنگ میکنم جاوید توهم سبز شدی همیشه سبز باشی مبارکه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ منم میخوااام زمان رو انتخاب کن بگو 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده