Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سال 87 وقتی که میخواستم زودتر برم خدمت رفتم پل چوبی تهران سازمان نظام وظیفه کل کشور اون موقع سردار زاده کمند ریس سازمان نظام وظیفه بود درخواست کردم که زودتر میخوام برم سریعاً قبول کردن ..... حالا خواستی یه اونجا سر بزن مرسی داداش لطف کردی اومدی 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ طبق آخرین مصوبه ای که به دست این حقیر رسیده عزیزانی که سال 93 اعزام میشن همون24 ماه باید برن خدمت مقدس بعدم این سه ماه کمتر یا بیشتر چه فرقی به حالتون میکنه؟؟من نمیدونم باز دوباره خبر میگیرم بهتون خبر میدم چه خبره خب بیا تو این سه ماهو برو 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ خب بیا تو این سه ماهو برو میرم 4 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ میرم تو حاضری سه ماه بیشتر تو دانشگاه دور از خونتون بمونی که حالا میخای بری سربازی :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بالاخره چیکاره ای؟؟؟میخوای بری یا نه؟؟ فعلا سال 93 خدمت 21 ماه میباشد...ولی هر آن ممکن قانون عوض شه پس عین بچه آدم بیا برو دفترچتو پست کن.....من هی بگم توام گوش نکن کشل کشل 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تو حاضری سه ماه بیشتر تو دانشگاه دور از خونتون بمونی که حالا میخای بری سربازی:vahidrk: چون لازم نیس برم میگم میرم:2525s::vahidrk: لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ چون لازم نیس برم میگم میرم:2525s::vahidrk: اگه میبردنتون چی میشد 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان عزیز خواهشاً اسپم نکنید وگرنه مجبور میشم از چماق برای مهار اسپم ها استفاده کنمااااا 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ معافی پزشکی ارزشش رو داره یا برم سربازی؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ معافی پزشکی ارزشش رو داره یا برم سربازی؟ به نظرم نگیری بهتره شاید یه موقع بخوای جای دولتی کار کنی ایراد بگیرن 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ هر معافیتی ارزشش را داره. همون کار دولتی هم با یک پارتی ساده حل میشه 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آقا کوروش چی شد بلاخره؟ کارتون درست شد؟؟؟ ایشالله کی میخواید موهاتون رو بزنید... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آقا کوروش چی شد بلاخره؟ کارتون درست شد؟؟؟ ایشالله کی میخواید موهاتون رو بزنید... نه بابا دنبال یه پارتی بودم بیافتم نزدیک هنوز جور نشده 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ نه بابا دنبال یه پارتی بودم بیافتم نزدیک هنوز جور نشده ایشالله درست میشه... ولی حتما پیگیرش باشید 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ایشالله درست میشه...ولی حتما پیگیرش باشید فک کنم هم 24ماه رو شاخمه هم جای دور میافتم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ فک کنم هم 24ماه رو شاخمه هم جای دور میافتم اشکالی نداره اینطوری بیشتر بهتون خوش میگذره... دیگه خوشی هاش هم عمرا یادتون نمیره... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ کوروش اگه میخوای نزدیک بیوفتی و بغل خونتون خدمت کنی عقد کن...سربازای متاهلو میندازن نزدیک ترین پادگان به خونشون ...بهشون حقوقم میدن تازه سروسامونم گرفتی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ به نظرم نگیری بهتره شاید یه موقع بخوای جای دولتی کار کنی ایراد بگیرن دنبال کار دولتی نیستم اعتقاد دارم استعداد آدم حروم میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده