JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ دوست عزیز الان بفرستی شاید اول اردیبهشت اعزام بشی اسفند ماه تموم شده و دیگه نمیتونی این ماه اعزام بشی دوست عزیز که میگی اینور سال ( تاریخ اعزام مهمه نه ارسال دفترچه ) خدمت در سال ۹۳ کماکان ۲۱ ماه هستش، تا اونجایی که من میدونم تایید نشد این مهم در رابطه با کچلی دوران آموزشی که صد در صد صفر تا چهار میزنی !! دوران سختی نیست، میتونی خودت رو بزنی به اسکلی، راحت میگذره، آمادگی جسمانیت خوب باشه، بازم راحت میگذره، کلا دوران سختی نیست آموزشی! به خودت سخت نگیر این دوران رو در مورد بعد از آموزشی، بسته به ارگانی که میافتی، ممکنه مدل موهات متفاوت باشه ( همونطور جایی که میافتی ) من خودم به شخصه مدل و اندازه مو برام مهم نیست، گاه یه سال نمیرم موهام کوتاه کنم و میزارم بلند شه، گاه شماره ۱۲ میزنم :دی در هر صورت بعد آموزشی موهات در بدترین شرایط شماره ۱۸ست ! 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ ببینم اگه 24ماه بشه این 2ماه کسری مدرک هم حساب میشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ آقا منم امروز پرسیدم مثل اینکه قطعی نشده 24 احتمالا همون 21 میمونه بچسب بهش تا تهشو برو خیالت راحت شه 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ آقا منم امروز پرسیدممثل اینکه قطعی نشده 24 احتمالا همون 21 میمونه بچسب بهش تا تهشو برو خیالت راحت شه پس تا پشیمون نشدن برم نونمو بچسبونم البته از اینا هیچی بعید نیس شب با مداد مینویسن صبح پا میشن پاکش میکنن 6 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ استاد به اين زودي ميخواي ما رو ترك كني؟نميگي دلمون تنگ ميشه خوشا روزی که من پنج ساله بودم درون کوچه ها آواره بودم چرا مادر مرا بیست ساله کردی میان پادگان آواره کردی دم دروازه شهر که رسیدم صدای طبل و شیپور را شنیدم به خود گفتم که این طبل نظام است دو سال شخصی گری بر من حرام است گروهبانان مرا بیچاره کردند لباس شخصیم را پاره کردند به خط کردند تراشیدند سرم را لباس آشخوری کردند تنم را لباس آشخوری رنگ زمین است برادر غم مخور دنیا همین است نگو خدمت بگو زندان هارون که دل را در جوانی می کند خون نگو خدمت بگو سرچشمه غم نگهبانی زیاد مرخصی کم مسلسل لوله خودکار دارد گهی تک تیر گهی رگبار دارد کلاغ پر می روم کاسه به دندان برای خوردن یک لقمه نان نوشتم نامه ای با برگ چایی که هر وقت می خوری یادم بیایی لب چشمه نشستم خوابم آمد محبت های مادر یادم آمد بمیرد آن که سربازی بنا کرد تمام دختران را چشم به راه کرد از آن روزی که سربازی بنا شد ستم بر ما نشد بر دختران شد گمان کردم که سربازی دو سال است ندانستم که عمر یک جوان است 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ استاد به اين زودي ميخواي ما رو ترك كني؟نميگي دلمون تنگ ميشهخوشا روزی که من پنج ساله بودم درون کوچه ها آواره بودم چرا مادر مرا بیست ساله کردی میان پادگان آواره کردی دم دروازه شهر که رسیدم صدای طبل و شیپور را شنیدم به خود گفتم که این طبل نظام است دو سال شخصی گری بر من حرام است گروهبانان مرا بیچاره کردند لباس شخصیم را پاره کردند به خط کردند تراشیدند سرم را لباس آشخوری کردند تنم را لباس آشخوری رنگ زمین است برادر غم مخور دنیا همین است نگو خدمت بگو زندان هارون که دل را در جوانی می کند خون نگو خدمت بگو سرچشمه غم نگهبانی زیاد مرخصی کم مسلسل لوله خودکار دارد گهی تک تیر گهی رگبار دارد کلاغ پر می روم کاسه به دندان برای خوردن یک لقمه نان نوشتم نامه ای با برگ چایی که هر وقت می خوری یادم بیایی لب چشمه نشستم خوابم آمد محبت های مادر یادم آمد بمیرد آن که سربازی بنا کرد تمام دختران را چشم به راه کرد از آن روزی که سربازی بنا شد ستم بر ما نشد بر دختران شد گمان کردم که سربازی دو سال است ندانستم که عمر یک جوان است همه یه روز میرن دیگه مام میریم بچه ها دیگه هستن جای مارو پر میکنن تو تالار 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آقا یه چیز عجیب و غریب دفترچه قیمتش چقدره؟ امروز خریدم 500تومن 3تا برگه اس 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ طبق آخرین مصوبه ای که به دست این حقیر رسیده عزیزانی که سال 93 اعزام میشن همون24 ماه باید برن خدمت مقدس بعدم این سه ماه کمتر یا بیشتر چه فرقی به حالتون میکنه؟؟من نمیدونم باز دوباره خبر میگیرم بهتون خبر میدم چه خبره 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ طبق آخرین مصوبه ای که به دست این حقیر رسیده عزیزانی که سال 93 اعزام میشن همون24 ماه باید برن خدمت مقدس بعدم این سه ماه کمتر یا بیشتر چه فرقی به حالتون میکنه؟؟من نمیدونم باز دوباره خبر میگیرم بهتون خبر میدم چه خبره نه بابا هنوز قطعی نشده که تازه امروز طرف میگفت اعزام ها افتاده برج 3 و 4 نیمدونم چرا 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بالاخره چیکاره ای؟؟؟میخوای بری یا نه؟؟ فعلا سال 93 خدمت 21 ماه میباشد...ولی هر آن ممکن قانون عوض شه پس عین بچه آدم بیا برو دفترچتو پست کن.....من هی بگم توام گوش نکن 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بالاخره چیکاره ای؟؟؟میخوای بری یا نه؟؟ فعلا سال 93 خدمت 21 ماه میباشد...ولی هر آن ممکن قانون عوض شه پس عین بچه آدم بیا برو دفترچتو پست کن.....من هی بگم توام گوش نکن درود بر آش خور این مرز و بوم آقا من کی بفرستم خوبه؟امروز یارو میگفت اعزام ها افتاده برج 3 و 4 راسته؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بعدم این سه ماه کمتر یا بیشتر چه فرقی به حالتون میکنه؟؟من نمیدونم منم قبلا از این حرفا زیاد میزدم.....ولی الان میگم حتی یک ثانیه هم اضافه موندن اشتباهِ 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ درود بر آش خور این مرز و بوم آقا من کی بفرستم خوبه؟امروز یارو میگفت اعزام ها افتاده برج 3 و 4 راسته؟ درود بر شرفت همین الان برو بفرست... کدوم یارو؟؟؟ینی چی برج 3 و 4؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ درود بر شرفت همین الان برو بفرست... کدوم یارو؟؟؟ینی چی برج 3 و 4؟؟؟ بابا جان این یارو که تو پلیس + 10 بود گفت........یه نفر میخواد کارمو ردیف کنه نزدیک خونه بیافتم اگه بشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بابا جان این یارو که تو پلیس + 10 بود گفت........یه نفر میخواد کارمو ردیف کنه نزدیک خونه بیافتم اگه بشه برج 3 که اصلا نداریم....شاید چون بعد عیدم میشه برج 2 پذیرش ندارن....پس میره بر برج 4 که پذیرشت کنن....ولی اگه میشه یه کاری کن برج 2 بری اینجوری که خوبه...سریع اقدام کن برو 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ برج 3 که اصلا نداریم....شاید چون بعد عیدم میشه برج 2 پذیرش ندارن....پس میره بر برج 4 که پذیرشت کنن....ولی اگه میشه یه کاری کن برج 2 بری اینجوری که خوبه...سریع اقدام کن برو کجا باید برم که جلو بندازن که برج 2 بیافتم؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ کجا باید برم که جلو بندازن که برج 2 بیافتم؟ والا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که همین الان پست کنی...دو روز بعدم بری برگه سبزتو بگیری ببینی تاریخ اعزامت کی خورده..... اگه برج 4 تاریخ اعزام زده بود برو تعجیل بزن....اگه شانس بیاری و برج 2 پذیرش داشته باشه،برج 2 اعزام میشی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ والا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که همین الان پست کنی...دو روز بعدم بری برگه سبزتو بگیری ببینی تاریخ اعزامت کی خورده..... اگه برج 4 تاریخ اعزام زده بود برو تعجیل بزن....اگه شانس بیاری و برج 2 پذیرش داشته باشه،برج 2 اعزام میشی یعنی همون پلیس + 10 باید بگم که بندازن جلو؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ یعنی همون پلیس + 10 باید بگم که بندازن جلو؟ آره بری + 10 بهت میگه چیکار کنی 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ کجا باید برم که جلو بندازن که برج 2 بیافتم؟ سال 87 وقتی که میخواستم زودتر برم خدمت رفتم پل چوبی تهران سازمان نظام وظیفه کل کشور اون موقع سردار زاده کمند ریس سازمان نظام وظیفه بود درخواست کردم که زودتر میخوام برم سریعاً قبول کردن ..... حالا خواستی یه اونجا سر بزن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده