Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 خرداد، 2014 غصه نخور هر کس یه توانایی هایی داره دیگه یعنی ما توانایی نداریم یعنی ما هنرمند نیستیمدیگه حرفتو زدیدیگه امید به شرکت ندارم 5
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2014 یکتایی یعنی خلاقیتت تو حلقم . یکم تنوع بده مثلا هفت سین شهری یا عکس هنری از هفت سین ی یه چیزی الان سه ساله سرقفلی سفره هفت سین هنر خود بچه ها بنام تالار هنرها یادم رفته مگه خانمی:vahidrk: خلاقیتم خیلی زیاده ها تو حلق گیر نکنه وقتی مسابقه عکس تو تالار عکس هست دیگه مشخصه ک عکس باید هنری باشه عزیزماینجاهم همه ماشالا هنرمند:hapydancsmil: 7
pari.v 10306 ارسال شده در 21 خرداد، 2014 عکس من آمادست :hapydancsmil: ولی یه مشکلی دارم :| اگه هم تو این مسابقه شرکت کنم هم تو مسابقه شهدخت جون فهمیده میشه که!!!! چند تا سفره نچیدیم که وسایلش مث همه!!! 6
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2014 عکس من آمادست :hapydancsmil: ولی یه مشکلی دارم :| اگه هم تو این مسابقه شرکت کنم هم تو مسابقه شهدخت جون فهمیده میشه که!!!! چند تا سفره نچیدیم که وسایلش مث همه!!! عیب نداره مسابقه ها جداست واسه این مسابقه عکس از کل هفت سین و چیدمانش باید فرستاده بشه اما برای مسابقه شهدخت جان تک تک اجزا سفره و هنرنمایی شما رو جز جز سفره هغت سین هست 5
pari.v 10306 ارسال شده در 22 خرداد، 2014 عیب نداره مسابقه ها جداست واسه این مسابقه عکس از کل هفت سین و چیدمانش باید فرستاده بشه اما برای مسابقه شهدخت جان تک تک اجزا سفره و هنرنمایی شما رو جز جز سفره هغت سین هست خب اجزای سفره هفت سینمون تو کل سفره هم هست دیگه!!!! اگه مثلا شهدخت جون اعلام کنه نتیجه رو بعد شما نظرسنجی بذاری مشخص میشه عکس مال کیه من می فرستم برات عزیزم 3
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2014 خب اجزای سفره هفت سینمون تو کل سفره هم هست دیگه!!!! اگه مثلا شهدخت جون اعلام کنه نتیجه رو بعد شما نظرسنجی بذاری مشخص میشه عکس مال کیه من می فرستم برات عزیزم میگم اعلام نکنه تا نظرسنجی ما تموم نشده 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 خرداد، 2014 عیب نداره مسابقه ها جداست واسه این مسابقه عکس از کل هفت سین و چیدمانش باید فرستاده بشه اما برای مسابقه شهدخت جان تک تک اجزا سفره و هنرنمایی شما رو جز جز سفره هغت سین هست چرااااااااااااااا حرف در میاری برای مسابقه من ؟ هم از سبزه و تخم مرغ هست هم کل هفت سین ولی نگران نباش امسال بچه ها کمتر شرکت میکنند انگاری بچه ها بفرستند تا ببینیم چی میشه .. حالا نمیشد یه موضوع دیگه انتخاب کنی خانمی ؟:vahidrk: 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 22 خرداد، 2014 ولی کاش وقت مسابقه یخورده زود تر تموم شه 20 فروردین خیلی دیره جذابیتش از بین میره 3
pari.v 10306 ارسال شده در 23 خرداد، 2014 ولی کاش وقت مسابقه یخورده زود تر تموم شه 20 فروردین خیلی دیره جذابیتش از بین میره موافقم 3
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 2014 ولی کاش وقت مسابقه یخورده زود تر تموم شه 20 فروردین خیلی دیره جذابیتش از بین میره موافقم خودمم موافقم تا 15 ام کافیه امااااااااااا اگر کسی رو حساب وقت قبلی عکس فرستاد چی 2
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 23 خرداد، 2014 چرااااااااااااااا حرف در میاری برای مسابقه من ؟هم از سبزه و تخم مرغ هست هم کل هفت سین ولی نگران نباش امسال بچه ها کمتر شرکت میکنند انگاری بچه ها بفرستند تا ببینیم چی میشه .. حالا نمیشد یه موضوع دیگه انتخاب کنی خانمی ؟:vahidrk: خودم اول مسابقه گذاشتم چون مسابقه شما تو تالار هنر برگزار میشه حس کردم هنرهای تک تکه اجزای سفره مهمتر از کل سفره باشه چون کل سفره خیلی جزییات و اون ظرافت و هنرنمایی رو نشون نمیده 5
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 3 تیر، 2014 هر کی میخواد عکس بفرسته لطفا سریعتر:hapydancsmil: بعلت الطاف بعضی دوستان عزیز مجبورم زودتر نظرسنجی رو بزارم 2
Ali.Fatemi4 22827 ارسال شده در 3 تیر، 2014 هر کی میخواد عکس بفرسته لطفا سریعتر:hapydancsmil:بعلت الطاف بعضی دوستان عزیز مجبورم زودتر نظرسنجی رو بزارم یه نظر سنجی سفره هفت سین هم که خانوم پارسا گذاشتن کهه؟؟؟ 3
nasim184 12259 ارسال شده در 3 تیر، 2014 یه نظر سنجی سفره هفت سین هم که خانوم پارسا گذاشتن کهه؟؟؟ اینا فهمیدن تو دوربین نداری فعلا...تند تند مسابقه میذارن 3
Yekta.M 15459 سازنده ارسال شده در 4 تیر، 2014 یه نظر سنجی سفره هفت سین هم که خانوم پارسا گذاشتن کهه؟؟؟ مسابقه دو تالار کاملا از هم جداست 1
ارسالهای توصیه شده