Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ بنظرتون کثیفترین نوع انتقام جه انتقامیه؟ 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ بنظرتون کثیفترین نوع انتقام جه انتقامیه؟ سوالت بو داره هااااا:evilsmile: 6 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سوالت بو داره هااااا ترسیدی ؟ :evilsmile: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ ترسیدی ؟ :evilsmile: من؟؟؟ خودم متخصص در انتقامم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ بی توجهی! حالت پیشرفته تری از بایکوت(دبستان که میخوندم حدود 20-25 سال پیش تلویزیون یه فیلمی به اسم بایکوت نشون داد که یه زندونی رو همبنداش بایکوت کردن به نظرم نمایش تصویری فوق العاده ای برای این موضوع بود) انسان ذاتا محتاج ترین موجود به ارتباط هست هرچقدر هم توانا و قدرتمند باشه یا افسرده ودرونگرا یا درحالت نرمال باشه در هرصورت بدون ارتباط به مرز واپاشی میرسه بی توجهی به یک انسان که باهاش در ارتباطی قدرت ذهنی و روحی خیلی بالایی برای تحمل میخواد که به نظرم با هیچ شکنجه و انتقامی قابل مقایسه نیست 15 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ به نظر من کثیف ترین نوع انتقام بردن آبروی طرف مقابله..:| نکنین این کارارو..لذتی که تو بخششه تو انتقام نیست :دی 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ بی توجهی!حالت پیشرفته تری از بایکوت(دبستان که میخوندم حدود 20-25 سال پیش تلویزیون یه فیلمی به اسم بایکوت نشون داد که یه زندونی رو همبنداش بایکوت کردن به نظرم نمایش تصویری فوق العاده ای برای این موضوع بود) انسان ذاتا محتاج ترین موجود به ارتباط هست هرچقدر هم توانا و قدرتمند باشه یا افسرده ودرونگرا یا درحالت نرمال باشه در هرصورت بدون ارتباط به مرز واپاشی میرسه بی توجهی به یک انسان که باهاش در ارتباطی قدرت ذهنی و روحی خیلی بالایی برای تحمل میخواد که به نظرم با هیچ شکنجه و انتقامی قابل مقایسه نیست البته این نوع تنبیه تو خونه ی ما هم اعمال میشه ولی معمولا اونی که شکست می خوره من نیستم بابام هست و هر بار با اینکه شروع کننده بابام هست ولی تموم کننده من هستم یکبار همین رو روی هم اتاقیم اعمال کردم تا 6 ماه باهاش حرف نزدم (البته علاوه بر اینکه حرف نمی زنم نگاه هم نمی کنم) کلا کسی که احتیاج به ارتباط بیشتری هست شکست می خوره 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ البته این نوع تنبیه تو خونه ی ما هم اعمال میشه ولی معمولا اونی که شکست می خوره من نیستم بابام هست و هر بار با اینکه شروع کننده بابام هست ولی تموم کننده من هستم یکبار همین رو روی هم اتاقیم اعمال کردم تا 6 ماه باهاش حرف نزدم (البته علاوه بر اینکه حرف نمی زنم نگاه هم نمی کنم)کلا کسی که احتیاج به ارتباط بیشتری هست شکست می خوره خب همه به ارتباط نیاز دارن وکسی از این قاعده در صورت زیست اجتماعی مستثنی نیست ولی چیزی که تفاوت رو رقم میزنه نوع بایکوت و بی توجهی و قدرت روحی و ذهنی در قبال این مسئله هست 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ خب همه به ارتباط نیاز دارن وکسی از این قاعده در صورت زیست اجتماعی مستثنی نیست ولی چیزی که تفاوت رو رقم میزنه نوع بایکوت و بی توجهی و قدرت روحی و ذهنی در قبال این مسئله هست البته این بستگی داره به نوع فرد داره مثلا نوعی از شخصیت ناسالم هیچ نوع احتیاجی به روابط اجتماعی ندارند و نوع دیگری هست بنا بر دلایلی ترجیح داده اند روابط اجتماعی رو نادیده بگیرند البته حرف شما در شخصیت های سالم(و برخی شخصیت های ناسالم) کاملا درسته 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ تهمت زدن و ابروی کسی رو بردن:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ بی توجهی!حالت پیشرفته تری از بایکوت(دبستان که میخوندم حدود 20-25 سال پیش تلویزیون یه فیلمی به اسم بایکوت نشون داد که یه زندونی رو همبنداش بایکوت کردن به نظرم نمایش تصویری فوق العاده ای برای این موضوع بود) انسان ذاتا محتاج ترین موجود به ارتباط هست هرچقدر هم توانا و قدرتمند باشه یا افسرده ودرونگرا یا درحالت نرمال باشه در هرصورت بدون ارتباط به مرز واپاشی میرسه بی توجهی به یک انسان که باهاش در ارتباطی قدرت ذهنی و روحی خیلی بالایی برای تحمل میخواد که به نظرم با هیچ شکنجه و انتقامی قابل مقایسه نیست به نظر من کثیف ترین نوع انتقام بردن آبروی طرف مقابله..:| نکنین این کارارو..لذتی که تو بخششه تو انتقام نیست :دی من هردو شو تجربه داشتم ! ولی سوختنی که در اون بی محلیه بود در برده شدن آبروم (خیلی ام فجیح بود حتی بعد گذشت یک سال هنوزم اشکمو درمیاره ! ) نبود 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ انتقام فقط از نیرو و انرژی انتقام گیرنده کم میکنه،کلی فکر کنه نقشه بکشه بعد عملی کنه.حتی اون بی توجهی کردنه هم به نظرم انرژی میگیره چون همش تو فکرشه که طرف ادب شد انتقام گرفتم درست شد؟ آبرو بردن هم به نظرم به خود طرف برمیگرده،من خیلی به این قضیه معتقدم که هر کاری کنم یه روزی خودم نتیجشو میبینم و بهم برمیگرده. بهترین رفتاری که من در مقابل دو نفر داشتم که شاید بشه اونم نوعی انتقام دونست این بود که توی دلم بخشیدمشون کاملا آروم شدم (خیلی طول کشیداااااااا) بعد هم اونارو از زندگیم بیرون کردم،یکیشون فامیله وقتی حرف میزنه انگار بغل دستیم تو تاکسی داره حرف میزنه،دیگه انرژی ازم نمیگیره چون حرفاش ارزش شنیدن و تحلیل و جواب دادن و انتقام نداره.این منو خیلی آروم میکنه.بهتر از هر انتقامیه چون بهم آسیب نمیزنه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ بهترین انتقام اینه که طرفت ببینه میتونی کارش رو تلافی کنی ولی در اوج قدرت میبخشیش ،هیچ چیزی کوبنده تر از این نوع انتقام گیری ها نیست 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ انتقام کثیف وقتیه که بخوای واسه تلافی و چزوندن طرف پای اطرافیانش رو به ماجرا باز کنی. من خودم بی محلی میکنم ولی اینا وقتی جواب میده که طرف شعور و قدرت درکش رو داشته باشه. گاهی باید زد تو دهن طرف! 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ خودکشی جدی میگما... بزن خودتو بکش یه نامه هم بنویس تو باعث مرگ منی.. ببین طرف چه عذاب وجدانی میگیره امتحان کن جواب مبده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده