Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ یوکا ، دیفن ، گل پیچ (رونده) در گلدان داخل ساختمان و یاس و رز و مینا در باغچه (البته میناهارو تازه کاشتم و کم کم دارن جون میگیرن اشاله واسه عید آماده و پر گلن ) 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ تاپیک خوبیه ممنون چن تا عکس از گل هام می ذارم فعلا. همه رو ندارم الان گل لیلیوم ، کاکتوس و گل مریم [/QUO بسیار بسیار زیبا . امیدوارم حال و هوای زندگیتون هم همیشه پرگل و بهاری باشه . 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ فقط کاکتوس کوچولو در مدل های مختلف 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ گل سنگ... یه شاخه از اینو برام بفرست تبریز پول پستش بامن یادت باشه خوب 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ یه شاخه از اینو برام بفرست تبریز پول پستش بامن یادت باشه خوب درتمام گلخونه ها هست مهندس... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ یه شاخه از اینو برام بفرست تبریز پول پستش بامن یادت باشه خوب کلا من همه گلدونشو برات میفرستم.... تریپ مرام درتمام گلخونه ها هست مهندس... نه این گل مال منه...فق فوکوله!!! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ کلا من همه گلدونشو برات میفرستم....تریپ مرام نه این گل مال منه...فق فوکوله!!! اگه فق فوكوله.. ديگه براي شما نيست ديگه.. براي مهندس سهنده.. چون بخشيديد بهش.. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ کلا من همه گلدونشو برات میفرستم....تریپ مرام نه این گل مال منه...فق فوکوله!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میسی یدونه ای 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ الان یه ذره پر تره البته ،چندتاشو اسماشوبلدم بابا ادم ، الوئه ورا ، یه ذره اون ور ترشم کاکتوسه !! 9 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۳ الان یه ذره پر تره البته ،چندتاشو اسماشوبلدم بابا ادم ، الوئه ورا ، یه ذره اون ور ترشم کاکتوسه !! سه تا از گلدوناتو من دارم اما /دیفن باخ/گلدون خوشکلم از بین رفت 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سه تا از گلدوناتو من دارم اما /دیفن باخ/گلدون خوشکلم از بین رفت لطفن عكساشو بزاريد و نقل قول نگيريد ممنونم/:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده