Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 سلام کهــربا فصلنامه تخصصـــی مهندسی برق مجموعه ای از مطالبی ست که به همت کاربران انجمنی علمی و پژوهشی به نام نواندیشان ، جمع آوری و تهیه شده است . این مجموعه که چندی پیش هم موفق به ثبت در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و اخذ کد بین المللی ISSN شد دارای یک وبسایت رسمی نیز می باشد که دوستان و کاربران عزیز میتوانند علاوه بر دانلود همه شماره های مجله آنها را بصورت آنلاین نیز مطالعه کنند و نقطه نظرات , مقالات و پیشنهادات خودشون رو برای مجله ارسال کنند. وبسایت رسمی مجله کهربا 33
setare.blue 23086 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 تبریکات فروان به فعالان و زحمت کشان تالار برق، خدا قوت :icon_gol: 16
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 بسیار عالی و خداقوت به تمامی کسانی که در این جریان زحمت می کشند ایشالله شاهد رشد و ترقی بیشتر دوستان مهندسی برق باشیم 14
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 بسيار عالي. اميدوارم نتيجه زحماتي كه كشيديد رو گرفته باشيد به اميد موفقيت هاي بيشتر و بهتر 13
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 تبریک ویژه به دوستان خوبم در تالار برق و تبریک ویژه به زحمتکشان مجله کهربا به امید موفقیت های بیشتر شما دوستان:icon_gol: 9
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 منم خیلی تبریک میگم، به امید موفقیت های بیشتر و بزرگتر :icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 باعرض خسته نباشید وتبریک به تمام نواندیشانی ها... جا داره من اینجا از همکاران خوبی که برای کهربا زحمت کشیدن تشکر کنم به خصوص اقا پیمان گل اقا محمد{m@f{ اقای عارف و عباس عزیز تشکر کنم 8
m@f 1923 ارسال شده در 11 خرداد، 2014 جا داره من اینجا از همکاران خوبی که برای کهربا زحمت کشیدن تشکر کنم به خصوص اقا پیمان گل اقا محمد{m@f{اقای عارف و عباس عزیز تشکر کنم من از مدیر جدید و مهربون آقا مجید گل و بااخلاق تشکر میکنم... 9
ProTon_PluS 127 ارسال شده در 19 خرداد، 2014 عذر میخوام یه سوالی داشتم .... دقیقا چی رو دارید تبریک میگید بچه ها ؟؟؟ 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 23 خرداد، 2014 عذر میخوام یه سوالی داشتم .... دقیقا چی رو دارید تبریک میگید بچه ها ؟؟؟ راه اندازی وب سایت رسمی کهربا رو 5
ارسال های توصیه شده