Gandom.E 17805 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 سلام سلام دوستان دوستان...همکاران .. بزرگان..کوچیکان(البته من کوچکترین خواهر همتونم) امروز یه نوعروس حقوقی داریم اونم از نوع مدیرررر که فردا از ماه عسل با همسر گلش برمیگرده اونم کسی نیست جز(آرزوی عزیز و مهربوووننننممممم) S a d e n a هیچ اتفاقی در دنیا مهمتر از انتخاب یک همسفر برای بقیه عمر نیست . . . آغاز سفر دائمی و شراکت در عشق مبارک.. پیوندتان مبااااارررررککککک :w14::w14::w14::w14: :w70::w70::w70::w70::w70::w330: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq مهریه هم72 تا سکه به نیت هتاد وتن هست(دوستان یاد بگیرن) برای ماه عسل و شروع زندگی هم رفتن کربلا که فردا برمیگردن... آبجی مهربونم و عزیز همیشه همراهم امیدوارم در کنار همسرت به بهترینها برسی و سالها در کنارهم به خوشبختی زندگی کنین چقد ماه میشی تو لباس عروس حالا آرزو گلشو میخواد بندازه کی میگیرتش؟؟؟؟؟ :hapydancsmil:اینم از کیک عقد:hapydancsmil: هرکی هر چقدر دوس داره کیک بخوره (بعله ما حقوقیا خیلی لارژیم) ماشین عروسووووووو :girl_angel:خوشبخت باشی مهربونم:girl_angel: حالا همه بیاین واسه تبریک آههههههان راستی زیارت قبول خانوووووووومی 43
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 تبریک میگم ایشالله سالهای سال در کنار هم زندگی شادی داشته باشید و برای هر دوتون آرزوی موفقیت میکنم
hasti1988 22046 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 به به ...به شادی و سلامتی انشالا....تبریک میگم خانوم خانوما.....ایشالا خوشبخت بشین و پایه های زندگی مشترکتون همیشه محکم و برقرار باشه....
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 منم تبریک میگم انشاالله به پای هم پیر شن و همیشه خوشحال و شاد در کنار هم زندگی کنند در ضمن زیارتشون هم قبول
sama-sh 6913 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 تبریک. زیارتتون قبول خوش بحالتون .دعا کنید هرکی آرزوشو داره بره قسمتش بشه. بسلامتی ،انشا... که خوش بخت و عاقبت بخیر باشین. :flowerysmile:
masi eng 47044 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 سلام اول تشکر از گندم عزیز برای دعوتشون شادمون کردی عزیزم دستت درد نکنه خوشبحال ارزو جون که دوست ماهی همچون گندم عزیز رو دارن و متقابلا دوست منم هستن,خانومی متشکرم که مارو هم دز شادیتون سهیم کردید آرزو جون از صمیم قلبم بهت تبریک میگم بهترین سالها رو در کنار همسرتون داشته باشید انشالله و به پای هم پیر بشید و خوشبخت و سعادتمند و زیارتتون هم قبول باشه عزیزم انشالله سفر بعدیتون مکه باشه انشالله:icon_gol:
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 همه ی روزهای زندگی رو عاشقانه زندگی کنید... تبریک میگم به شادی و سلامتی انشالا.
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 آرزو ایول بابا چه یهویی عزیزم براتون آرزوی خوشبختی میکنم انشاالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید کنار هم:hapydancsmil: پ.ن: دوستانی که برا تبریک تولد اینو میذاشتن و میرفتن:happy: حالا برید بگردید دنبال یه شکلک جدید طرف حسابم هم یه نفر خاص هستش
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 زيارت قبول ،منم تبريك ميگم و براشون آرزوي خوشبختي ميكنم :icon_gol:
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 منم به نوبه ی خودم تبریک میگم آرزو میکنم یه زندگی خوب و خوش و پر از آرامش و مهربونی داشته باشین آههههان راستی زیارتم قبول! إن شاءالله که تو اون لحظات زیارت توفیق اینو داشته بودیم که توی یادتون باشیم:flowerysmile:
mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 آرزو جون تبریک ایشالا که در کنار همسرت زندگی خوب و پر از موفقیت و عاقبت به خیری داشته باشی
victoria_r 7682 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 عزیزم مبارکت باشه:rose: امیدوارم همیشه کنار هم زندگی عاشقانه و شادی داشته باشین. زیارتتم قبول امیدوارم این سفر به زندگیتون برکت بده.:girl_angel: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
ارسال های توصیه شده